2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم، یه دنیا ممنون که به یادم بودی دوست مهربونم، خداروشکر میکنم که با شما اینجا آشنا شدم، خیل ...

وااای خداروشکر بخدا همش می گفتم انشالله بیای بگی انقد راحت بوده که اصن فکرشم نمی کردی که خداروشکر همینطورم شد😍😄

انشالله هر ۱۰ تا تخمکت ۱۰ تا نی نی تپل مپل قراره بشن از همین حالا پیشاپیش مامان شدنت مبارک عزیزم 😁😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من صبح رفتم ازمایش دادم، بعد رفتم ادرار بدم افتادم به خونریزی. مث روز دوم پریوده. اومدم بیمارستان. برام دعا کنید.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
منم همین روزا لک بینی داشتم  به فال نیک بگیر ایشالا لک بینی لانه گزینیه بهم خبر بده

اخه از روز سوم چهارم لکه بینی داشتم

روز پنجم خون ریزی شد

بعد که امپول زدم لکه بینی شد

امروزم روز هفتممه

مگه لانه گزینی یکی دو روز نیست؟

خیلی ممنون از دعای خیرت  الهام جونم 😘😘😘❤❤  توکل به خدا عزیزم 💕💕💕 شما در چه مرحله ا ...

منم اگه خدا بخواد ماه بعد میخوام برم انتقال برای چهارمین بار..دوتا جنین فریز دارم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
منم اگه خدا بخواد ماه بعد میخوام برم انتقال برای چهارمین بار..دوتا جنین فریز دارم

به سلامتی باشه عزیزم 😘😘😘 ان شاءالله این دفعه دیگه مامان میشی الهام جون😍😍😍❤❤❤   

🌸🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد 🌸🌸

منم ایندفعه چهارم انتقالمه 

چرا مینور بودنم رو که مطمئن هستم هستم.آزمایشات قبل از ازدواج رو که دادیم گفتن مینور هستم .بعدش هم چن ...

آها متوجه شدم 

آره درسته مینور بودن باعث کمبود آهن نمیشه 

متوجه نشدن دلیلی‌ چی هست؟ 

نگفت تا کی آهن رو ادامه بدی؟ 

من شنبه میخوام برم تهران پیش دکترم بنظرتون با این وضع خطرناک نیس میخوام پشت ماشین دراز بکشم تا اونجا ...

والا الان که دکترم اجازه نمیده بهم تا کرج برم

کاش شما هم ازش بپرسی

معمولا هر جا بری بگی مشکلات رو اورژانسی نوبت میدن که منتظر نشی

والا الان که دکترم اجازه نمیده بهم تا کرج برم کاش شما هم ازش بپرسی معمولا هر جا بری بگی مشکلات رو ...

زینب جون فرتیل سی ام رو بعد تخمک کشی که شروع کنم بخورم تا کی باید بخورم تو بارداری ام قابل خوردنه یا باید قطع بشه؟؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
چرا مینور بودنم رو که مطمئن هستم هستم.آزمایشات قبل از ازدواج رو که دادیم گفتن مینور هستم .بعدش هم چن ...

اگه مطمئنی باید به دکترت اعلام کنی و اهن نمیدن قطعا بهت. چون من پیش دکتر هدایتی خون هم رفتم و ی سری ازمایشات کامل از خودم و همسرم برا اطمینان گرفتن چون همسرمم ناقل خاموش بود فکر کنم پارسال دوروبر ۲ تومن پول ازمایشش بود . بهمم گفتن هر دکتری میری اول مینور بودنتو اعلام کن الانم پیش مشفقی زنان میرم بهم گفت هر جلسه مجدد بهم اعلام کن که مینوری . 

حالا شاید شما مینور نیستی .نگران نشو الکی .ما که قدر دکترا نمیدونیم با دکترت مشورت کن 

دوستانی که هیسترو کردین اولین دوره قاعدگی بعد از هیسترو چند روزه شد؟پریودی چند روز عقب افتاد؟ لطف ...

من همین ماه قبل  هیستروسکوپی با خراش رحم انجام دادم  ،  به من قرص پروژسترون  هم  از چهارده سیکل داده بود که تموم شد  سه چهار روز بعدش پریود شدم ، هیستروسکوپی به تنهایی باعث تاخیر پریود نمیشه