2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من روند درمانم تو ابن سیناست ، اونجا برای هر مورد متفاوته بعضی ها رو با سونو انجام میدن بعضی ها رو ن ...

دقیقا.مثلا طرازی با سونو انجام نمیده ولی فکر کنم کریمی نامی ، با سونو انتقال میده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چطور انقدر زود طول سرویکس و برات اندازه گرفتن؟؟؟دکتر من انتقدر بیخیاله تو ان تی هم برام ننوشته بود ب ...

والا خود سونوگرافی اندازشو گرفته دکترمم فقط نوشته بود وضعیت جنین بررسی کنید دیگه نمیدونم منم وقتی اندازشو دیدم کپ کردم وقتی از الان ۲۵ دیگه وای به حال هفته های بالاتر😢

خدایا...شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز خوبی؟ 

زینب جان و دوستان ، از دیروز دیگه حس نمیکن بچه ها دو ، 

همون حالت نوک زدن یا حباب رو که داشتم رو میگم.

هر چی چیز شیرین میخورم و به چپ‌و راست دراز مبکشم خبری نیس.

کسی مثل من بوده!؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم آزمایش تیروئید و ویتامین D3 واجبه دفعه چندم انتقال هستین؟ 

زینب جون من زنگ زدم ابن سینا

گفت زرنانی چند ساله که دیگه نمیاد

توکلی هم از اواسط هفته اینده نوبت داره

حالا من میخوام این هفته حتما آزمایشارو بدم

نمیشه برم دکتر عمومی برام بنویسه؟

یا تو صارم کسیو‌ نمیشناسی؟

این آزمایش ها رو به طور معمول نمی نویسند  چون گرون میشه  مگر اینکه  مشکل خاصی باشه یا ...

شرمنده تصحیح میکنم گلم، اصلا بحث هزینه نیست

دفعات اول اصلا اعتباری ندارن این آزمایش ها و نمیشه بهشون استناد کرد

وگرنه ما که کلی هزینه پانکچر و اینا میدیم، هزینه آزمایش هم روش

اوکی ممنون عزیزم ایشالله ک نی نیتو بسلامتی بغل بگیریش

خواهش ميكنم 

انشاالله شما هم زود زود مامان بشي 🌹🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون من زنگ زدم ابن سینا گفت زرنانی چند ساله که دیگه نمیاد توکلی هم از اواسط هفته اینده نوبت د ...

دکتر عمومی که نه نمیشه 

ولی گفتم متخصص ایمنی ناباروری به خاطر  اینه که چیزی از قلم نیفته و اطلاعی ندارم بقیه متخصص های ایمنی آیا همه چیز رو بررسی می کنن یا نه

بچه ها توروخدا بگید چیکار کنم؟ مث روز دوم خون میاد. بلوک زایمان گفت فقط یه شیاف اضافه کن. تا فردا بر ...

نه گلم اصلا، برو خونه بگیر بخواب و زیاد تحرک نداشته باش چیزی نیست، همه ما لک و خون داشتیم و عادیه دیگه

سلام قربونت🥰😘 نمیشه بهش گفت حس کردن😁 یه چیزی تو دلم حالی میشه یا انگار یه چیزی باد میکنه دوبا ...

فدات بشم اي جانم 😍😍😍

منم همين حس رو چند روزه دارم يهو يه قسمت دلم از داخل پر و خالي ميشه نميدونم اين همونه يا نه 😁😁

سونو كي ميري شما ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم اصلا، برو خونه بگیر بخواب و زیاد تحرک نداشته باش چیزی نیست، همه ما لک و خون داشتیم و عادیه دی ...

مرسی جواب دادی. اخه لک نبود، لعنتی پمپ خون بود.  از دیشب کم شد. الان بیدار شدم از ترسم هنوز نرفتم دستشویی.  ظهر میرم مطب. توکل به خدا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین