2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
۲۷هفته هستم گلم ،،اره واقعا این نگرانیها تمومی نداره ! راستی گلم پروستروژنم داشتی ؟اصلا کمکی به بال ...

الهام جان پروژسترون جلوی انقباض رو میگیره، جفت هم اگر قرار باشه بالا بره میره، به استراحت ربطی نداره

ولی اغلب استراحت میدن برای اینکه تا زمان بالا رفتن احتمالی جفت مشکلی پیش نیاد

خیلی جالبه دکتر منم مثل شما گفته کارهای معمولی مثل غذا و ظرف شستن انجام بدم ولی پله و پیاده روی اصلا 

البته من سرکلاژ هم شدم

عزیزم اسپرم شوهر من خیلی خیلی کم بود همین جایی که شما از دادی مورفولو مال شوهرمو‌زدن صفر تعداد هم ۲ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.خودمم نگران اون dfi هستم ولی وقتی جواب آزمایش رو به دکترم (طرازی )نشون دادم ، چیزی نگفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهام جان پروژسترون جلوی انقباض رو میگیره، جفت هم اگر قرار باشه بالا بره میره، به استراحت ربطی نداره ...

سلام عزیزم .صبح بخیر.یه سوال:چرا دکتر طرازی به من ال دی نداده.دوره قبلی صفار زاده داد؟دلیل خاصی داره؟

سلام عزیزم .صبح بخیر.یه سوال:چرا دکتر طرازی به من ال دی نداده.دوره قبلی صفار زاده داد؟دلیل خاصی داره ...

سلام عزیزم، صبح شما هم بخیر

گلم روش ها فرق داره خیلی نمیشه مقایسه کرد 

دفعه قبل واسه پانکچر یا انتقال جنین؟ ذخیره تون چنده؟ 

آره میدونم  من آزمایشو سونو پاپ اسمیر  دوبار رفتم بابت سلامتی خیالم راحته ۲۶ سالمه چهارماه ...

عزیزم ان شاالله که طبیعی مامان میشی ولی این قانون یک سال عالیه گلم برای سن و سال شما 

خیلیا هستن در ظاهر مشکل دارن ولی طبیعی باردار میشن

حالا اگر بررسی زودتر از موعد انجام بشه و متوجه اون مشکل زودتر از زمان خودش بشن، دیگه استرس مانع بارداری میشه 

عزیزم شاید باور نکنی ولی همین استرس از هر سمی بدتره، خیلیا بعد از مامان شدن باivf یهو طبیعی باردار شدن

خب این یعنی چی؟ یعنی عامل استرس حذف شده 

توکل به خدا دعا میکنم مشکلی نداشته باشین و سعی کن رابطه وقتی داری فقط لذت ببری، کیت تخمک گذاری و اینا هم بریز دور اگر هر هفته 3 بار رابطه دارین

سلام عزیزم، صبح شما هم بخیر گلم روش ها فرق داره خیلی نمیشه مقایسه کرد  دفعه قبل واسه پانکچر ی ...

هم برای پانکچر داد هم انتقال .یک ماه پیش که آز دادم 1.88 بود ولی پارسال رو یادم نیست.

سلام عزیزم. میگم شما فمبیونتون که تموم شد چکار کردین؟ آخه انگار دیگه نیست و اگر باشه تا یه ماه دیگه ...

مازین جان نگران نباش اگر تمام شد فولیک به تنهایی هم کافیه

حالا من چند روز پیش فمیبیون 2 با کلی ذوق خریدم دکترم گفت سر چی ذوق کردی و 300 تومن پول دادی، ترکیباتش رو خوندم ماتم برد، دیدم از خیلی مکمل ها کمتره

حالا نوع 1 خیلی عالیه ولی گفتم کلا استرس نگیری

تغذیه خوب و سالم داشته باش از همه چی بهتره

عزیزم اگر واریکوسل عمل نکنه خیلی عملش راحته ولی برای عمل واریکوسل فقط ببین گرید چند هست؟

مرسی زینب جان واریکوسل دو طرفه هست. یکیش گرید دو به 3 اون یکی گرید 3 نسبتا شدید. 

جواب آزمایش اسپرم دوباره هم اومد چون دکتر گفته بود تو مرکز ناباروری هم آزمایش بده. دلم رو خوش کرده بودم شاید آزمایش اشتباه شده باشه از وقتی جواب رو گرفتیم باز حالم بده انگار از قبل نمی دونستم جواب رو. تایید شد آزواسپرمی 

سلام من خیلی وقت هس نیمدم تاپیک چند صفحه رو خوندم ولی دیدم از تورک آنا خبری نیست.ازش خبر دارین؟حال ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ لاله جون که از بعد زایمانش نتونست بیاد

واسه آنا هم خیلی دعا کنین بد جوری گرفتار شده، چند وقت پیش گفت ریه اش داره اذیتش میکنه

همیشه میگه برام دعا کنین 

بچه ها شما در مورد دکتر امیرحسین محبوبی اردکانی چیزی شنیدید؟ که تو اردکان یزد میگن با طب سوزنی آزواسپرمی رو درمان میکنه. من تو این مرحله نمیخوام ریسک کنم ها حتما شوهرم این عمل رو انجام میده ولی گفتم شاید با طب سوزنی بتونیم شانس رو ببریم بالا برای بیوپسی. گفتم یه دکتر طب سوزنی تو تهران پیدا کنم قبل عملش چند جلسه بره 

سارا گلی حالت خوبه؟ تهوعت بهتر شد؟ 

سلام عزیزم..نه والا..کلا از زندگی افتادم دیگه به خاطر این حالم.کی میشه تموم شه این حال خراب؟!حسرت یه لیوان آبم ..

خودت چطوری عزیزم؟ تو که دیگه تهوع نداری خدانکرده؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚