2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
اره اهدایی گرفتم یایسگی زودرس

جنين بازم داري عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من کلاً با خراش موافق نیست.

خيليام با خراش مثبت شدند البته بستگي به شرايط بيمار داره ولي مهمه كه توي يك سيكل خراش و پي آر پي با هم انجام نشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من تهران نيستم عزيزم، دو انتقال قبليم تهران بود ولي ديگه رفت و آمد تهران واقعا برام سخت بود و چيزي ه ...

خداروشکر ک جای خوب و مطمن و نزدیک بخودت رو پیدا کردی

انشاله ک نتیجش عالی باشه برات 

نیازی نیس سفر پر هزینه برید ی سفر دو روزه خیلی خرجی نداره حتما برو بخاطر خودت  درسته ک یحا هس ...

درسته عزیزم 

حتما باید تصمیم همچین تصمیمی بگیرم 

سکوت بهترین کاره همیشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ميشه عزيزم قبول كن كه دو روز خيلي زوده واسه باخبر شدنشون ميدونم خيلي ذوق داشتي كه بگي ولي انشالله دف ...

چشم عزیزم 

حتما حتما همین کار میکنم 

فقط بزرگترین نگرانیم اینه ک نکنه بار بعدی هم همین اتفاق بیوفته 

توقف رشد داشته باشه جنین 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خيليام با خراش مثبت شدند البته بستگي به شرايط بيمار داره ولي مهمه كه توي يك سيكل خراش و پي آر پي با ...

تارا جون چرا باهم نبايد انجام بشه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم من براي اينكه تو دوره اول كسي متوجه نشه گفتم زمين خوردم حتي قرار بود پامو گچ بگيرم الكي😂 كه ه ...

این بهانه رو برای زمان ای یو ای اوردم 

برای دوهفته ای وی اف ک استراحت کردم شبکاری علی بهانه کردم 

واقعا دیگه دروغی تو ذهنم نیست برای بار سوم 😣

تارا جون چرا باهم نبايد انجام بشه ؟

دكتر زرناني گفت با هم نبايد در يك سيكل انتقال انجام بشه نپرسيدم چرا ولي بمن گفت در كيس شما پي ار پي كمكي نميكنه ولي خراش لازمه

من فكر ميكنم اثر همديگرو كم ميكنه چون خراش ميدند كه جنين جايي واسه گير داشته باشه از اونطرف پي ار پي مياد پوشش ميده 

البته با ديد فني خودم ميگم   نميدونم پزشكيش چطوريه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم این بارداری شیمیایی چیه قضیه اش؟! مربوط به اختلال اسپرم مردها میشه؟ من قبلا یه بار طبیعی پری ع ...

عزیزم بارداری شیمیایی دلایل زیاد داره ولی دلیل عمده کیفیت تخمک و اسپرم هست و بعد وضعیت رحم

اگر رحم سالم باشه علتش اغلب همون کیفیت تخمک یا اسپرم هست که مطلوب نبوده 

یه درصد خیلی کمتر هم مسائل ایمونولوژی و انعقادی هست

ولی چون ivf خیلی خرج و عوارض داره، بعد از دو یا سه بار احتمال مسائل ایمونولوژیک و انعقادی هم بررسی میشه

دكتر زرناني گفت با هم نبايد در يك سيكل انتقال انجام بشه نپرسيدم چرا ولي بمن گفت در كيس شما پي ار پي ...

برای منم  فقط خراش دادن ، به جز خراش چه روشهای دیگه ای هم هست؟

من به دکترم پی ار پی رو گفتم ، گفت اونم در حد مطالعه ست زیاد تاثیری نداره

دكتر زرناني گفت با هم نبايد در يك سيكل انتقال انجام بشه نپرسيدم چرا ولي بمن گفت در كيس شما پي ار پي ...

مرسي عزيزم اخه دوست من جفت شو باهم انجام داد ولي متاسفانه باردار نشد گفتم شايد دليلش ميتونه اين باشه