2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
یادت نیس لاله جونو؟روزازمایشش عددبتا۵۱بودباحساب اینکه هر۲۴ساعت بایددوبرابربشه یعنی دوروزقبل ازمایشش ...

آره عزیزم کاملا درست میگی نمی دونم چرا به حرف هیچ کس گوش ندادم کاش آز نداده بودم حداقل الکی دلم خوش بود حالام البته فک نمی کنم امیدی به مثبت شدن باشه بازم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این روحیات کاملا طبیعی هستش سعی کن با حرف زدن یا گریه کردن خودتو خالی کنی ولی اصلا ناامید نشو ...

ممنون  از دعا قشنگم  ایشالا 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
دکترتون سرم یاپردنیزولون نگفتن نیازدارین؟؟؟یاپی ارپی؟؟

هیچگ‌ خودم  پیشنهاد  دادم  اولی گفتی  نمیدونم چی هست

ولی پی ار پی بهش گفتم  گفت  زوده  و اینک  پی ار پی کیانی  انجام  میدن  یا سقط مکرر  دارن یا  رحم  خوبی ندارن  نمیدونم  به نظرت  اینسری  پی ار پی  امتحان  کنم  یا چی 

شما اولین بار بود که افت بتا داشتین؟

بله دفعه های قبل همیشه عددش زیر۲بود،دفعه اخرفقط سرم گرفتم قبلترش پردنیزولون داده بوداماسرم نه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم خودت رو ناراحت نکن واقعا درکت میکنم همه ما که تو این شرایط هستیم وضعیت مشابه داریم  توکل ...

مرسی  عزیزم  دارم  سعی  میکنم  قوی  باشم  ولی انتقال   امید  شده  ها و بعد  نا امید  شدن  ها  بد  خرابم  کرده  ممنون  بازم😔

بله توانتقال اخرم،ک بتانزدیک۱۸شدوافت کرد

ای بابا چرا افت کرد مگه این سرمها واسه همین نیست ؟من انتی پی تی او دارم بتام افت میکرد حالا این سری مشکل رو فهمیدن و این تجویزو کردن برام.حالا سوالم اینه یدونه برای هر وعده برات تجویز کردن یا بیشتر؟اخه میگن هر ۲۰ کیلو یدونه سرم مثلا ۶۰ کیلو سه تا سرم میخواد اما برای من که ۶۵ کیلو هستم فقط یدونه نوشته

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
هیچگ‌ خودم  پیشنهاد  دادم  اولی گفتی  نمیدونم چی هست   ولی پی ار پی بهش گف ...

سرم آی وی ای جی منظورمه ک برای کسانی ک انتقالهای ناموفق دارن میدن،اینجاخیلی ازبچه هاگرفتن،منم دفعه اخرداشتم،والادکتررزاقی ب من توصیه  کردن اینبارپی ارپی انجام بدم چون گردش خون رحموزیادمیکنه وتوارتباط برقرارکردن جنین ورحم گفتن موثره،وخراش رحم هم تاثییرمیذاره ک وقت هستروخراش انجام میشه،هیچینک خراش روخودجنینه ک زودترازپوستش جداشه امااون چیزایی ک من گفتم روخودشماانجام میشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
راستش اصلا یادم نیست مال چهارسال پیشه  ولی انگار من دوبار تزریق داشتم

دوبار تو یه دفعه یا دو دفعه جدا؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
گفت داشته لانه گزینی میکرده ولی نتونسته ارتباط برقرارکنه،گف دفعه بعدپی ارپی کن،یاخونرسانی ب رحم ضعیف ...

اي يا يا هاشون منو كشته هر كدومم يك نظري دارند كه نر اون يكي رو نقض ميكنه 

من امروز شرح حال كامل با كل آزمايشامو فرستادم دكتر جنين شناس يكي از مراكز ناباروري خيلي خوب تهران فاميل يكي از دوستام دراومد گفت بفرست ببينم 

نتيجه اينكه ميگه با توجه به شرح حال و بلاست شدن سه جنين از سه جنين مشكل از تخمكها و جنينهات نيستن و اگه سقط تكرار شد رحم اجاره اي بگير!

نميدونم والله هر دكتري يك چيزي ميگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
شما یه دوره از سرم رو ۳روز قبل از انتقال باید بزنید؟

بله یدونه سه روز قبل انتقال یدونه بعد اینکه مثبت شد و یدونه ۲۰ رو بعدش

اشتباه کردم حالا پشیمونم خاک برسرم ولی خدا کنه جواب اشتباه باشه 😢😔

سخت نگير پنگول جان اينقدر به خودت استرس نده روز 11 واسه iui قطعا خيلي زوده 

مامانا بايد خيلي صبور باشند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بزار زینب جان اومد سوال کن ببین کدوم بهتره  منم یادمه تون سال گرفتم گذاشتم تو یخچال  ...

باشه مرسی عشقم