2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
شما انوکساپارین ۶۰۰۰ و آسپرین هم داشتین؟

بله اینارم داشتم،داروخیلی داشتم،استرادیول،استرومارین،پنتوکسی فیلین ومتفورمین،اسیدفولیک،فمبیون۱،امپول پروژسترون وانوکسا،ژل ک میمالیدم روبازوبرای اندومتر،روزی۱۷تاقرص داشتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روزی از منفی شدن  انتقالم  نمیگذره اومدم  شرکت  تنها  کسی  که فکر ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن واقعا درکت میکنم همه ما که تو این شرایط هستیم وضعیت مشابه داریم  توکل کن به خدا ان شاءالله به زودی مامان میشی عزیزم💕💕

فقط ادامه بده و  متوقف نکن چون فاصله بیوفته  دوباره از اول همه آزمایشا تکرار می خوره 

عزیزم زودندادی ازمایشتو؟؟زینبی گفتن ک تا۱۵هم صبرکن،الهیکه معجزه خداشامل حالت شه خواهر

به حساب حرف دکترم باید ۵ روز دیگه آز میدادم اما میگم اگه مثبت بود بلاخره یه چیزی نباید نشون نمیداد آخه ؟ نمی دونم چرا دیونه شدم رفتم دادم اما فک کنم دیگه بااین عددحتما منفیه😔

به حساب حرف دکترم باید ۵ روز دیگه آز میدادم اما میگم اگه مثبت بود بلاخره یه چیزی نباید نشون نمیداد آ ...

برای آی یو آی زود نیست ؟ 

آخه آی وی اف که جنین انتقال میدن ۱۴ روز بعد آزمایش مینویسن 

این که دیگه انتقال اسپرمه 

بله اینارم داشتم،داروخیلی داشتم،استرادیول،استرومارین،پنتوکسی فیلین ومتفورمین،اسیدفولیک،فمبیون۱،امپول ...

انوکسات اگه ۶۰۰۰بود که خودش باعث میشه خون رقیق بشه و خونرسانی رو بیشتر میکنه

سلام زینبی جون من تیروئیدم ۳/۸هست انتقالم دادم ولی هیچی بهمـنگفتن اگه جنینام بگیرن هوششون کمه  اونروز ب دکتر گفتم گفت مهم نیست دکتر غدد هم نوبت نمیده براحتی شهر خودمم کوچیکه غدد نداره باید برم استان الان ک انتقال دادم .سرخود لووتیروکسین بخورم؟پارسال یه مدت خوردم خوب شدم دیگه نخوردم الان نمیدونم چیکار کنم خلی ناراحت شدم برا جنینام  

به حساب حرف دکترم باید ۵ روز دیگه آز میدادم اما میگم اگه مثبت بود بلاخره یه چیزی نباید نشون نمیداد آ ...

یادت نیس لاله جونو؟روزازمایشش عددبتا۵۱بودباحساب اینکه هر۲۴ساعت بایددوبرابربشه یعنی دوروزقبل ازمایشش عددش۲۵بوده و۴روزقبلش۱۲ونیم،واگه تیترنمیدادازمایشش منفی حساب میشدچون بایدبالای۲۵میشد،بالاخره توهربار۳۰-۴۰درصدشانس وجودداره،خیرپیش روت باشه الهی،این استرس پدرادمودرمیاره سعی کن ارامش خودتوحفظ کنی عزیزم،تاخدانخوادبرگ ازدرخت نمیفته

عزیزم شاید شما از لحاظ ایمنی وانعقادی مشکلی دارید که نمیزاره جنین لانه گزینی کنه.دکترتون کیه؟

آزمایش  دادم  مشکل نبوده  هر سری  عمق  رحم  عالی  نمیدونم  مشکل چی  😞

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
انوکسات اگه ۶۰۰۰بود که خودش باعث میشه خون رقیق بشه و خونرسانی رو بیشتر میکنه

بله۶۰۰۰بود،من کم خونیم دارم اخه،تحت نظردکترانکولوژیم

کیفیت جنیناچطوربود؟ازمایش اسپرم روتومرکزناباروری انجام دادین؟؟؟

من رویان  میرم  و مطب  دکتر  تهرانی نژاد  تو  ولیعصر از عکس  رنگی  و هیسترو  شروع  کردم  هیچ مشکلی  نبوده  آزمایش  انعقادی دادم  مشکل  نبود  از ۱۹ تا تخمک  ۹ تاش جنین  شد  که  ۳ناش  از بین  رفت  دوبار  ۲ تا  انتقال  دادم  این سری حتی  بلاستوسیت  ۵روزه  و هچیگ  انجام  داده  بود   ولی نشد  نشد  نمی دونم  چیکار کنم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊