2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم با تاخیر عیدتون مبارک... ایشالله این عید یه شروع زیبا رو برا تک تک دوستات رقم بزنه و از این به بعد فقط خبرای خوش بتای + و صدای قلب و زایمان موفق و .... رو بشنویم و فقط و فقط تاپیک پر از شادی تک تک دوستان باشه.... الهی یا مدد عزیز فدات..... عزیزم واقعا دارو باید رو اوصول تجویز بشه..... من خودم شخصا از کار دکترایی که بدون آز مثلا پردنیزولون یا سلکسان و.... تجویز میکنن خوشم نمیاد.... کیلویی نیست که تجویز دارو علت و دقت میخواد.... عزیزم ایشالله دست دکتر جدیدت برات خوب باشه و به زودی خبر خوش مادرشدنتو بدی.... مامی مهسای عزیز فدات خانومی.... خدارو شکر مام خوبیم.... عزیزم خدارو شکر که سرت گرم دخملته ایشالله همیشه تنش سالم باشه و شاهد شادیا و موفقیتاش باشی.... الهی یا مدد عزیز دوستان جوابتو دادن.... شرمنده من چند روزه خیلی نتونستم سر بزنم.... خوب تعطیلیه و کنار همسرم بودم و فرصتش به ندرت پیش میومد.... فقط به کوچولو سرک میکشیدم.... تا زمان کم کردن با همون دز قبلی ادامه میدی.... آیسودا جون عزیزم ایشالله خیره و این دردا مال جاگیری وروجکاته.... فقط احتیاطا بهت توصیه میکنم سه تا بتا به فواصل مساوی مثلا دو روز در میون بدی تا خیالت راحتتر باشه... لی لی جون حقیقتش من اصلا نمیدونم مرغ سیز چیه!!!! راضی جون فدات عزیزم.... منم به یادتم.... ایشالله وهله اول تن خودت و همسرت همیشه سالم باشه.... به زودیم ایشالله خبر مامان شدنتو میدی نازنین.... عزیزم دیگه اسم پرنسسم باشه جزء مجهولات!!!! خخخخخخخخ!!!! ژینو جون نگران نباش..... اگه به خون روشن باشه من دقیقا چند روز بعد سونوی قلب خون روشن دیدم اونم نه در حد چند قطره.... کلی ازم خون رفت.... اما خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته!!!!! پس بسپارینش به اون بالا سری.... هر کاری از دستتون بر میومد انجام دادین باقیش دیگه با اوس کریمه!!!! آیسودا جون وقتی قهوه ای باشه یعنی منشاءش قطع شده و فقط خونای مونده و لخته هست که یواش یواش میاد.... بر منم همینطوری بود و بعد قطع خونریزی هر وقت پامیشدم یا مینشستم لخته های کوچولو کوچولوی قهوه ای میومدن.... عزیزم چند روز پیش یکی از دوستامم دفع لخته با درد داشت اما شکر خدا وروجکش صحیح و سالم بود..... و اما دوستای گلم از اینکه یه مدت نمیتونم به خاطر یه سری مشغله هام آن تایم باشم پیشاپیش معذرت میخوام اما سعی می کنم جبران کنم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون یه سوال داشتم من از دیروز که روز دو پری بود سیتافکت رو شروع کردم همیشه پریودم حداقل تا روز سه زیاد بود بعدش کم کم قطع میشد ولی این دفعه از دیروز عصر دیکه تقریبا قطع شده. یعنی به خاط اثر آمپوله؟
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
منا جون برا منم معمولا تو سیکل پریم کمتر میشد..... احتمالا واسه همین داروها و آمپولاست..... فکرتو درگیرش نکن..... ژسنو جون آزه برا منم با اون خونریزی بعد ۴۸ ساعت که قطع شد مجدد شروع کردن و به محض برگشت مجدد لک بینی مجدد قطع میکردن..... کجدارمنش باید پیش رفت تا قلق دستمون بیاد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسایی که گونال اف رو روزی یک بار تزریق کردن اون یه بار صبح بود یا شب. منگیج شدم نمی دونم چیکار کنم آخه دو قلم گونال اف بهم داده که رو هر کدون نوشته 450 یعنی فقط روزی یه بار باید تزریق کنم؟
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور