2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام بچه ها من 14 انتقالم.3 روز پشت سرهم لک داشتم که دیروز به اوجش رسیده بود.از دیشب تا حالا 4تا آمپول پروژسترون زدم.امروز لکم خیلی کمتر شده.فقط خیلی شدید دل درد دارم.جوری که نمیتونم راحت دراز بکشم یا صاف بایستم.خیلی نگرانم.کسی تجربه ای داره؟یکیم مثلا تا یه لخظه پا میشم یه لک کوچک دفع میشه.خیلی ممنون نیشم تجربه تون رو بگین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آنا جون، جویای احوالت از بچه ها هستم، سخت میتونم بیام سایت. نی نی چطوره؟ راستی اسمش رو چه گذاشتی؟
من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
ایسودا جون منم روز ۷ هستم دیروز ببخشید رفتم دستشویی خون قرمز روشن ازم اومد بلافاصله شیاف گذاشتم سلکسانم امروز نزدم البته روز ۴ یکم داشتم فکر کنم برا من هر چی بود افتاد چون خون بود ولی هر چی خواست اونه نمیتونم با خدا بجنگم ولی از شما خدا رو شکر دیرتره احتمالا گرفته استراحت کن خیلی پا نشو ایشالا که خیره گلم ازمایش ندادی؟!
ژینو مال من قهوه ای تیره ست.دیروز زیاد شده بود گفتند اسپرین قطع کن.از دیشب 4 تا پروژسترون زدم،امروز کم شده.فقط تا یکم پا میشم ببخشید دستمال که میکشم میبینم خونابه قهوه ای تیره ازم اومده.ولی دل دردم شدیده....ژینو اون خون قرمز میتونه اثرات دستگاهی که موقع انتقال میذارن باشه.نگران نباش.منم سر ای یو ای یه بار روز ششم اینا همچین خونی دیدم.من نگرانم که نکنه چون دل دردم شدیده جنینها رو دارم دفع میکنم!
ژینو جون ان شالله شنبه میرم آزمایش.راستی روز 7 هم میتونه برا لانه گزینی باشه.اتفاقا من فک میکردم برا لانه گزینی رنگ خون روشنه.تو مرکز بهم گفتند اگه لکت روشن شد زیرجلدی و اسپرین قطع.میدونی ژینو حون اصلا بهتره به این چیزا زیاد فک نکنیم و منتظر جواب آزمایش و خواست خدا باشیم.فقط گفتم که دل درهای شدید منو نگران میکنه.نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه
سلام دوستان.... ایسودا جان دلیل دردهات مال پروژسترون .... نگران نباش.... درضمن ایسودا و ژینو باید ببینین چند تا جنین انتقال دادین .... ممکن هر دوتاش نمونن .... و یکیش تبدیل به بچه بشه ... ممکن هم هست هر دو بمونن پس فقط صبر کنین .... همیشه میگن برای ما میکرویی ها در هر صورت حتی در صورت خونریزی هم باید ازمایش خون داد.... من خوذم با اون خونریزی بتا دو برابر شد .... دوست من انقدر خونریزی داشت که گفتن امکان نداره بچه بمونه .... ولی رفت صدای قلبشم شنید الانم پسرش 2 سالشه .... پس هیچ نتیجه ای نگیرید فقط صبر کنین ...
سلام عیدتون مبارک ایشالا سال دیگه این موقع نی نی هاتون بدنیا اومدخ و بغلتون باشه . ممنون خدای مهربون که این نعمت شیرینت رو بهم دادی و دعا می کنم ایشالا قسمت همتون بشه . سارا جون کدوم سمت هستی پیش یه دکتر اطفال خوب برو و بهش اعتماد کن ایشالا که مشکلی نیست رانیتدین مال معده هست ولی نشنیدم به بچه بدن. ولی خوب احتمالا نیاز بوده که بهت داده منم درگیر زردی دخترم بودم دو بار دستگاه گرفتم تو خونه دخترم تو دستگاه نمی موند و گریه می کرد خیلی روزای سختی بود ولی خدا رو شکر الان خوبه . بچه هایی که تو راهی دارید حتما تو سه روز اول که معمولا شیر ندارید بچه رو با شیر خشک تغذیه کنید اب ولرم بدید با قطره بیلی ناستر که شیر خشت هست و خنکیه خودتونم از ترنجبین و خاک شیر استفاده کنید ایشالا که واسه نی نی های گلتون مریضی پیش نیاد . بچه ها تو نوشته هاتون راجع به بیمارستان اکبر ابادی خوندم دوستی دارم که تو اون بیمارستان برا دومین بار و فریز مثبت شده و به گفته ایشون هزینه هاشون از همه مراکز دیگه پایین تر هست . کسایی که می تونن مراجعه کنن و ایشالا که نتیجه بگیرن .