2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
الان چند روز عقب انداختی؟ تا حدود 10 روز این جوریا بی بی چک غیر قطره چکونی بخر اونا خیلی دقیق هستن

اخه پریود بعد از پانچکر تغییر کرد با تاریخ پریود پانکچر امروز میشه ۳روز ،اما حالتا و نوع ترشحات من یه طوریه انگار زمان تخمک گذاری هستم با سیکل همیشگیه خودم باید ۲۷-۲۸ پریود بشم ،از مریضای دیگه پرسیدم اکثرشون رو سیکل قبلیه خودشون پریود شدن

فکرکنم طبیعی باشه مرجان عزیز..من سر دخترم هرروز یه جام درد میکرد .مخصوصا وقتی هفته های بارداری میره ...

آخه دردم خیلی پایینه. روی قسمت بیکینی.

اصلا دلم نیست.

نمیدونم.

عصب سیاتیکمم کلا تو بازی میره ولی اون همیشه سمت چپم بوده ،البته فعلا که خوبم.

پسر و همسرم سورپرایزی اومدن ، پا شدم از جام ازشون پذیرایی کنم. یک کم کار کردم بهتر شدم.

راستش من دو روز یا ۳ روز قبل از آز، بی بی زدم.

زود هاله افتاد اما پررنگ پررنگ نبود.

تهوع و سینه دردم هم همون هفته دوم شروع شد.

کلا برعکس همه من زود علایمم شروع شد.

بار قبلم همینطور بود.

البته بتاهامم بالا بود.

حتی یادمم میاد توی بارداری طبیعی پسرم هم زود حالت تهوع گرفتم و سینه هام اولین نشونه بود ک یک سایز یزرگترشد.

ولی اکثرا مثل من نبودن.

حتی اونایی که هفته های بعد زیر سرم هم رفتن ، تقریبا یک هفته بعد از آز ، علایم اومده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم به خاطر عصب سیاتیک هم میتونه باشه البته درد عصب حالت تیر کشیدن داره  اگر باز تکرار شد حتما ...

خدا رو شکر تموم شد ، ولی حتما اینجوری شدم باز زنگ میزنم.

یک شنبه رفتم مطب دکترم شهرستان.

ماماش سونو کید گذاشت ، به سختی صدای قلب رو شنید. خیلی از اعماق بود. ولی  میگفت خوبه.

یکیش ک باز کمتر بود.

حالا باز شاید برم اورژانس زایشگاه امروز.

شایدم صبر کنم شنبه میرم سونو دیگه.

خدا کنه دوتا خوب باشن.

چون آسپرین رو قطع کردم عذاب وجدان دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم برای جلوگیری از آزاد شدن زود هنگام تخمک ها هست و اینکه چرا یکی دادن فقط به خاطر شرایط منحصر ب ...

زینب جان یعنی جلو‌ رشد فولیکولها یا زیاد شدن تعدادشون رو نمی گیره؟ اخه خیلی نگرانم که نکنه شروع مصرفش زود بوده باشه، اخه من یه کم‌ پریودم قاطی پاتی شد این سری، لکه بینی داشتم دقیق نفهمیدم کی شروعشه😬😐

ببخشید لی لای عزیزم تصحیح میکنم ولی اسپرم حتی تو سقط مکرر اثر داره  منظورم اینه ممکنه جنین حتی ...

زینبی جون یعنی ما که اسپرم همسرمون ضعیفه احتمال باردار شدنمون کم میشه؟😢😢😢☹

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
زینب جان یعنی جلو‌ رشد فولیکولها یا زیاد شدن تعدادشون رو نمی گیره؟ اخه خیلی نگرانم که نکنه شروع مصرف ...

عزیزم نگرتن نباش.فقط نمیزاره آزاد بشن.کاری به رشد تخمکا نداره.تو نت هم بزنی کارکردش رو توضیح داده که چطوریه.استرس نداشته باش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام خانم ها یه سوال من ۱۰ روز دارم امپول سینال و هاش ام جی و دکاپپتیل میزنم از دیروز عصر کلیه درد شدید دارم کسی بوده اینجوری شده باشه چیکار کرده من میخوام برم دکتر دیگه طاقت ندارم میترسم کلیه ام ناکار شه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سلام خانما من ازمایش اولم منفی شد 3.1 اما کلینیک زنگ زدم گفت ادامه بدم داروهامو و شنبه ازمایش دوم رو بدم من همیشه سر موعدم پریود میشدم پروژسترون و سیکلوژست استفاده می کنم   اما حتی یه لک هم ندیدم ایا ممکنه که ازمایش دومم که فرداست مثبت بشه با توجه به ازمایش اول ایا کسی دیده تا حالا ؟یا کسی بوده تیترش بعد از انتقال دیر بالا بره و تو دوتا ازمایشش نشون نده داروهاشم قطع کنه بعد بفهمه باردار بوده؟

سلام خانم ها یه سوال من ۱۰ روز دارم امپول سینال و هاش ام جی و دکاپپتیل میزنم از دیروز عصر کلیه درد ش ...

سلام عزیزم، منم این آمپولا رو چندسری زدم ولی مشکل خاصی نداشتم حتما با دکترت مشورت کن انشاالله که چیزی نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، منم این آمپولا رو چندسری زدم ولی مشکل خاصی نداشتم حتما با دکترت مشورت کن انشاالله که چیز ...

ممنون عزیزم 

منم این سری سوم میشه این دفعه زده به کلیه هام اینقدر که از داشتن بچه پشیمون شدم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سلام خانما من ازمایش اولم منفی شد 3.1 اما کلینیک زنگ زدم گفت ادامه بدم داروهامو و شنبه ازمایش دوم رو ...

ممکنه تیتر دیر بره بالا

اما همین پروژسترون که میزنی مانع پریود شدن میشه

[QUOTE=107862298]سلام دوستای خوبم کسی تابه حال لنفوسیت تراپی انجام داده؟دکتر عارفی برام تجویز کرده ولی هرچی درموردش .... همینو بگو   اخه دکترم  اینقدر خ وش اخلاق 🤣🤣🤣🤣    عزیزم   میخای  یه سر بیا پیش رزاقی منم مریض عارفیم   ولی التن  رزاقی بهم گفته  هیسترو بشو   من که الکی هیسترو نمیشم  دوباره میرم  پیش عارفی و چند تا دکتر دیگه ....

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام بچه ها من خيلي ناراحتم كمكم كنيد روز پانزده انتقال تيترم 189 بود روز هفده ام انتقال 289 بو ...

خوبه که  یه جای دیگم برو  دکترا یه کم خنگ تشریف دارن 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔