خوبي عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟ خانمي اگر پسرت فقط شير بالا مياره به نظر من كه رفلاكس نيست .
ببين من تجربه خودم رو بهت ميگم ، دختر من هم زياد شير بالا مياورد و پسرم هم بالا مياره ولي كمتر از دخترم ولي شير بالا آوردن ميتونه به خاطر پرخوري يا حتي بدون علت هم باشه كه خود به خود تا ٦ ماهگي بچه ها خوب ميشه .
و دليل بد خوابيدن بچه ها ميتونه فقط از رفلاكس يا دل درد نباشه و از گرسنگي هم باشه .
ما خيلي وقتها فكر ميكنيم بچه ها با شير خودمون سير ميشن ولي اشتباه ميكنيم .
ببين عزيزم رژيم تا حدي هم كه فكر كني موثر نيست و اين دل دردها يا بالا آوردن شير خود به خود معمولا تا ٦ ماهگي برطرف ميشه .
الان پسر من پوستش خشك هست و روي صورتش قرمز ميشه و خشكه ميزنه دكتر به من هم گفته رژيم بگيرم و پماد هم داده تا بزنم ولي من رژيمم رو خيلي هم سفت و سخت رعايت نكردم چون فكر نميكنم زياد هم به آلرژي مربوط باشه و بيشتر به خاطر هوا به نظرم اينطور ميشه پوستش كه من فقط پماد ميزنم و ميدونم خود به خود خوب ميشه تا چند وقت ديگه ، تازه شير خشك رژيمي هم بهش داده كه اينقدر بدمزه هست كه لب نميزنه پسرم و همون معمولي رو بهش ميدم .
خلاصه اينكه اضطراب و نگراني خودت بيشتر موثر هست تا رعايت رژيم ، ان شا الله به زودي پسرت آروم ميشه فقط سعي كن حتما سيرش كني .