2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
نه عزیزم چرا زیاد باشه. بدن هر کس فرق داره، مطمئن باش طبق سونو و وضعیت خودت این میزان تجویز شده از ...

آخه تعجبم اینه که من اصلا سونو نشدم 😐دکتر بر اساس پرونده ی قبلیم انگاری اینجوری برام دارو تجویز کرد!(پرونده ی قبلمم واس ۳ سال قبلِ)🤐

مبارک باشه عزیزم😍😍😍 وااای آره میدوارم مادر شوهرای خوبی بشیم😂😂😂 راستی تاریخ زایمانو تو سونو ک ...

ان شاالله 🤪🤪🤪🤪پسر بزرگ کردن هیلی سخته به نظرم 

تاریخ طبیعی 7 اسفند زده ولی هنوز بهش فکر نمیکنم😁😁😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اصلا بهداشت نرفتم ولی واکسنای پسرمو میرم میزنم. تازه براش قطره هم میگیرم تو بارداری چند بار رفت ...

نمیدونم والا هر کی ی چیزی میگه 

من اصلا نمیخوام بگم ای وی اف شدم اصلا حوصله سوال جواب ندارم

خدا جونم شکرت...
سلام زینب مهربونم ، اره عزیزم یواش یواش دارم نزدیک مبشم پریود که بشم استرادیول ها رو شروع میکنم ایشا ...

ان شاالله میاد پری، طبیعیه عقب افتاده مشکلی نیست

راستش من چون ضخامتم همیشه کم بود ترسیدم زعفرون و اینا بخورم آندومترم خراب بشه گذاشتم طبق روال خودش بیاد

آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍 خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بود ...

بسلامتی ....😍😍

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
آخه تعجبم اینه که من اصلا سونو نشدم 😐دکتر بر اساس پرونده ی قبلیم انگاری اینجوری برام دارو تجویز کرد ...

نمیدونم عزیزم، ولی تا حالا دیدم بدون سونو شروع کنن

نهایت زنگ بزن مرکز و استرست رو در میون بذار تا خیالت راحت بشه

چون متد ها فرق داره

ان شاالله 🤪🤪🤪🤪پسر بزرگ کردن هیلی سخته به نظرم  تاریخ طبیعی 7 اسفند زده ولی هنوز بهش فکر نم ...

به امیدخدا...💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
قربونت عزیزم، با بند بند وجودم میفهمم چی میگی  واقعا سخته، یه وقتایی کم میاوردم و فقط گریه میک ...

فدات بشم زينب جون 

تيكرت آبي شد😘😘😍😍😍

باورت ميشه هميشه ميخواستم بگم به دلم افتاده گل پسر داري 

انشاالله صحيح و سالم بياد بغلت😘😘😘🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان خوبید ؟ بچه ها من این ماه از روز ۲۱ سیکلم امپول سینافکت دکتر نوشت برام و دارم هرروز تزر ...

نه عزیزم نگران نباش 

اغلب ماها که انتقال فریز با هورمون تراپی داریم این عقب افتادن پری اتفاق میفته و طبیعی هست نگران نباش

این یه پریود ساختگی هست و نیازی نیست دمنوش زعفرون بخوری تا بیاد بذار روال بدنت پیش بره هیچ خطری هم نداره، انتقال هم سرجاش هست

ان شاالله 🤪🤪🤪🤪پسر بزرگ کردن هیلی سخته به نظرم  تاریخ طبیعی 7 اسفند زده ولی هنوز بهش فکر نم ...

خدا خودش کمک کنه تو این مملکت

برای منو تو ان تی زده ۶اسفند تو آنومالی زده ۲اسفند نمیدونم کدوم درسته میخوام بدونم براش باید لباس گرم بخرم یا نه من دلم خوشه به سزارین وگرنه به طبیعی اصلا فکرم نمیکنم😂

خدا جونم شکرت...
نمیدونم والا هر کی ی چیزی میگه  من اصلا نمیخوام بگم ای وی اف شدم اصلا حوصله سوال جواب ندارم

خوب نگو اگه لوندی کسی نمیفهمه

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن