2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام  بچه ها برای آزمایش بتا باید ناشتا باشیم؟

نه عزیزم.لازم.نیست 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرجان جون ٢٢٨٠روفقط  واسه سل فري دادي ؟ جدا از غربالگيري؟

آره.

غربالگری آزش شد ۱۳۰ ت.

سونوش شد نزدیک ۴۰۰ ت فک کنم که من ندادم ، بیمه تکمیلی داد.

۱۳۰ تومن رو هم گفتن میده.

البته از بیمه تکمیلیم نزدیک یک تومن مونده. حالا یا این یا بخشی از سلفری رو میشه باهاش اوکی کرد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم به هیچ وجه دیگه کمش نکن چون لکه بینی پیدا میکنی، حالا سونو برو ان شاء الله که ضخامت خیلی ...

مرسی زینب جون 

از چ مقدار بیشتر رفته باشه ضخامت دیگ انتقال نمیدن؟ 

آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍 خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بود ...

به به بسلامتی عزیزم😍😍..عاقبت بخیر باشه انشاءالله 

ب جمع مادرشوهرا خوووش اومدی😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرجان جون آب ولرم بخور خیییییلی تاثیر داره شب قبل از خواب یه لیوان. صبح برا نماز یه لیوان. قبل از ص ...

ممنونم .آره. این آب ولرم عالیه. من دارم همش میخورم بجای آب هر روزم.

دفع دارم. معذرت میخوام توی خواب هم مهلت نمیده تا برم دستشویی.

ولی بخاطر زخم ، خارج نمیشه. 

یا درد وحشتناک.

مرسی زینب جون  از چ مقدار بیشتر رفته باشه ضخامت دیگ انتقال نمیدن؟

گلم گویا باید بین 8 تا 12 باشه 

13 هم دیدم انتقال میدن

ولی در کنار اینا باید سه خطی هم باشه آندومتر و منظم 

برای همین ممکنه نظر دکتر بر حسب سونو تفاوت داشته باشه

گلم وقتی سلفری دادی دیگه غربال دوم نیاز نیست فقط سونو آنومالی و اکو قلب اولیه تو هفته 18 نیاز هست، ...

جدا؟ 

سونوی آنومالی از چه هفته ای میشه داد؟

زودترین زمان؟

هردو رو میشه داد توی ۱۸ هفته باهم؟ 

هردو رو بدم برم سر خونه زندگیم.🥰

@زینبی_بابا

جواب آز تیترمو گرفتم 2716 بود روز 5 از عقب افتادنم فقط از ظهر افتادم به لکه بینی زنگ زددم بیمارستان گفت چون قبلا سقط داشتی اسپیرینتو قطع نکن شیاف پروپژسترون شب بزار خیلی میترسم چیکار کنم استرس دارم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات