2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزدلم با حرفای شماها دیگه به آی یو آی امیدوار شدم بقیه اشو می سپارم بخدا انشالله خدا خودش برا ...

دوستم با ای یو ای تو مرکز رویان باردار شد البته پارسال هم یکبار ای یو ای شد ک مثبت شد اما سقط شد حالا برای بار دوم هم ای یو ای شد و جواب گرفت و خداروشکر تا الان همه چی خوب بوده،امیدوار باش سنت کمه،انشأالله جواب بگیره عزیزم

نه جنيني كه تشكيل ميشه فقط گريد سي ميشه ضعيف ميشه وزنم عاليه ذخيره بعد از پانكچر سه و هشت دهم بود، ش ...

خب شايد علت ضعف اسپرمه دختر كه جنين ضعيف تشكيل ميشه
من اوايل ازدواجمون پيش صفار زاده ميرفتم اون پلن ميچينه سه ماه با لتروزول سه بار IUI و بعد IVF

براي من دو بار لتروزول داد دوبار IUI كه منفي شد بعدش گفت بيا IVF كه ديگه نرفتم پيشش يك كم سر به هواست ولي تشخيصش خوبه همون ماه اول منو فرستاد عكس رنگي و ازهاي روز سوم واسه شوهرمم آز اسپرم نوشت سريعم ته داستانو دراورد كه مشكل ضعف اسپرماست حالا بعضي دكترا دو سال بيمارو معطل ميكنن...  

من لتروزول ميگرفتم فقط همون تخمك هر ماه خودم ميرفت ميرسيد به 27 يا 28 يعني كلا وقت تلف كني بود برام وقتيم رفتم پانكچر ميترسيدم گفتم نكنه به داروهاي پانكچرم جواب ندم كه خداروشكر تو اون مرحله به مشكل نخوردم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم با ای یو ای تو مرکز رویان باردار شد البته پارسال هم یکبار ای یو ای شد ک مثبت شد اما سقط شد حال ...

واقعا وای عزیزم الهی هرچی از خدا می خوای بهت بده خدا از زبونت بشنوه من که ذوق مرگ شدم 😁🙈

لي لا شما رو دكتر رزاقي كجا ويزيت كردن؟؟؟ من احتياج دارم ايشونو ببينم، چ جوري ميتونم سريع وقت بگيرم؟ ...

محیا جان من پیشش نرفتم ساغر سابق پیششون رفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام من روز پنج انتقالم لطفا راهنمایی کنید و انرژی مثبت بدید 20سالمه بار اولمه دوتا انتقال دادم گریدAهردوتا مشکلم تنبلی تخمدان 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
انشالله مامان شدی عزیزم،فک کنم جوان ترین مامان تاپیک باشی عزیزم😂

ممنون خدا از دهنتون بشنوه 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

خواهشا تجربه ای راهنمایی دارین بهم لطف کنید و بگید اجرتون به امام حسین 

خواهشا تجربه ای راهنمایی دارین بهم لطف کنید و بگید اجرتون به امام حسین 

عزیزم  از توالت  فرنگی  استفاده  کن  و  پله بالا و پایین  نکن کارای سنگین هم نکن 

هفته  اول  مهم  بعدش  دیگه  با خداست  من اولین بار نگرفت  حالا  هفته  دیگه  میرم  برای بار دوم  توکل به خدا  ایشالا  بهت  بچسب ولت نکنه😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊