2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچها من امروز روز سوم انتقال جنینمه از صب کمرم در حد شکستن درد میکنه توروخدا بگید چیکارکنم😭😭😭😭نکنه از نینی خبری نباشه 

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

عزیزم مدتهاست خبری ازت نیست..چکار کردی رفتی براانتقال؟

@313    ‍ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تو پروتکل های قبلی مصرف ویتامین D3 با دوز های بالا ممنوع بود ولی الان به خاطر کمبود شدید این ویت ...

مررررسي زينب جون ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ببخشید کاری پیش اومد رفتم عزیزم به نظرم ای یو ای با اقدام طبیعی هییییچ فرقی نداره.به نظرمن مث ...

مرسی عزیزم، ساراجون اچ سی جی منظورم بودا؟ نه هاش ام چی،

منظورم این بود که وقتی ادم لترزول رو با دگزا داره میتونه هاش سی جی واسه آزادسازی بزنه؟

...
همین الان از دکتر اومدیم خیلی اعصابم خورده خیلیییی از دست دکتر و شوهرم ناراحتم انقد که دکتر اصرار کر ...

خيره انشاالله عزيزم 

انشالله مامان بشي خب خيليا با iuiجواب گرفتن به دكترت اعتماد كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای خدا کنه همینطور باشه...مرسی عزیزم از روحیه ای که دادی 😍😍😍😍 کلی ذووق خیلی خسته ام دیگه از دا ...

عزیزم نوبتی هم که باشه دیگه نوبت مامان شدنه،همه کارا رو کردی.ظاهرا نی نی خیلی ناز داره تو هم که حسابی نازش رو کشیدی دیگه مطمئنم اینبار قدم رنجه میفرمایند این عزیز.شایدم عزیزان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مدتهاست خبری ازت نیست..چکار کردی رفتی براانتقال؟ @313    ‍

سلام عزیزم، ممنون که به یادم بودی، منم متاسفانه بعد از کنسل شدن سیکلم کمی اوضاع روحی و روانیم ریخت به هم، دیگه نرفتم برای سیکل جدید، گفتم زمان بگذره که پر انرژی برم، شما هم ماشاالله تیکرتون تک رقمی شده، ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی و نینیتو صحیح و سلامت بغل بگیری🙏

همین الان از دکتر اومدیم خیلی اعصابم خورده خیلیییی از دست دکتر و شوهرم ناراحتم انقد که دکتر اصرار کر ...

اتفاقا چون منتظر نیستی و به نظرت وقت تلف کردنه حامله میشی. ببین کی گفتم

من که همراهی همسرت و پزشک باهم رو به فال نیک میگیرم.انشالله از میکرو جستی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی..نوبت دکتر وفائی رو چطوری گرفتی @زین    

عزیزم ب همون شماره تو وات پیام دادم و وقت گرفتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فداتون دوستای گلم.... آره گلسا جون پانکچر دارم عزیزم...

عمل هیستررو   چجوریه  عزیزم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها من یکشنبه انتقال دارم اما هنوز دارم فرتیل سی ام میخورم تا کی باید ادامه بدم یعنی بعد انتقال باید ادامه داد؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
نازی جون سیکل انتقالت بلنده.... بله کسایی که سیکل بلند داشتن از روز چند معمولا ۱۹-۲۰-۲۱ یا این حدودا ...

انا جان خداروشکر  از اول تایپیکو خوندم   خیلی سختی کشیدی  ولی  شکر خدا جواب گرفتی  منم  ۷ ساله درگیرم   ۴ سال پیش  ای وی اف کردم  ..دیگه بیخیال درمان شدم   ...الان میرم رزاقی بهم گفته   شاید ماهه  دیگه  هیسترو کنمت اول  باید ازت سونو بگیرم   ...حالا موندم  اگه قرار هیسترو کنم  دیگه چرا برم عکس رنگی خوب    مگه هیسترو همه  بستگیها رو باز نمیکنه  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام عزیزم، ممنون که به یادم بودی، منم متاسفانه بعد از کنسل شدن سیکلم کمی اوضاع روحی و روانیم ریخت ب ...

فدات عزیزم...انشاءالله بزودی روحیت شاد میشه.اره بذار حسابی پرانرژی بشی و با روحیه مثبت بری برای مامان شدن😇

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من یکشنبه انتقال دارم اما هنوز دارم فرتیل سی ام میخورم تا کی باید ادامه بدم یعنی بعد انتقال ب ...

من.تا روز قبل انتقال خوردم دیگه بعدش گفتن لازم.نیس