2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اتفاقا چون منتظر نیستی و به نظرت وقت تلف کردنه حامله میشی. ببین کی گفتم من که همراهی همسرت و پزشک ب ...

چه خوبه که شماها هستین بخدا از ته قلبم میگم ندیده همتونو دوس دارم که انقد انرژی مثبتین الهی خدا از زبونت بشنوه منم انتظار ۸ سالم تموم بشه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم.به منم گفتن.من بار دوممه پانکچر.بار اول شهرستان بودم جنینام رشد نداشتن کار به انتقال نرسید ...

سلام عزیزم خوبی؟  امروز برای سونو رفتید؟  مشاوره بیهوشی هم داشتید؟  نتیجه چی شد دوباره کی باید برید؟

چه خوبه که شماها هستین بخدا از ته قلبم میگم ندیده همتونو دوس دارم که انقد انرژی مثبتین الهی خدا از ز ...

فدااات عزیزم. این تاپیک تنها جای مجازیه که برام از واقعی هم واقعی تر هست. انشالله پاداش ۸ سال صبوریت رو اینماه میگیری

گرچه شب تاریک است

دل قوی دار سحر نزدیک است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من یکشنبه انتقال دارم اما هنوز دارم فرتیل سی ام میخورم تا کی باید ادامه بدم یعنی بعد انتقال ب ...

تا جاییکه میدونم فقط فولیک و دارو هورمونی هارو باید ادامه بدی. عزیزم روز انتقال از دکترت حتما بپرس

بچها من امروز روز سوم انتقال جنینمه از صب کمرم در حد شکستن درد میکنه توروخدا بگید چیکارکنم😭😭😭😭نک ...

نه عزيزم منم مثل شما بودم كمر درد دارم هنوزم روز چهارده انتقالم البته كمتر ميشه دردت. اصلا نااميد تباش و با انرژي مثبت برو جلو.  فردا روز آزمايشمه 

من الان بي بي چك زدم دو خط شد ديگه نميتونم تا شنبه وابستام ميرم فردا آزمايش ميدم

وای خدا جون. چه خبر خوبی. یه مامان دیگه هورا هورا هورا

گوارای وجودت این شادی عزیزم.عکس بی بی رو هم میذاشتی ما هم فیض ببریم

سلام عزیزم خوبی؟  امروز برای سونو رفتید؟  مشاوره بیهوشی هم داشتید؟  نتیجه چی شد دوبار ...

سلام عزیزم آره هم مشاوره بیهوشی رفتم هم سونو شدم.یه کیست ۱۷ میلی داشتم😖 فعلا گفتن تا یکشنبه همچنان نیم سی سی سینافکت بزنم دوباره برم سونو که اگه کوچیک شده بود برام داروها رو شروع کنن.عمق رحم رو هم برام اندازه گرفتن که نفهمیدم دقیقا چند بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گرید بی خوبه؟ میترسم دسشویی برم یا سرفه بزنم ساعت۱۰انتقال دادن برام فعلا همین یزد موندم تا فردا صبح ...

سلام عزيزم منم بيست و هشت شهريور انتقال داشتم الان روز چهارده انتقالم فردا ميرم آزمايش اصلا اينجوري نيست كه فكر ميكني من از روز انتقال يه قاشق چايخوري نشاسته تو يه ليوان آب سرد ميخوردم ماكاراني سبزيجات زياد خوردم