2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
دوستان کسایی که شوهراشونو پیش امیر جنتی بردند میشه لطفا بیاند بگند چه داروهایی داده؟ مورفولوژی اسپر ...

سلام عزيزم شما بريا مورفو چه ميكنيد؟ چي بهتون پيشنهاد دادن مورفو همسر منم ابن سينا صفره

ممكنه توي يك ازمايشگاه ديگه بهتر بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون ممنون ک سوالات رو جواب میدی و وقت میذاری،میگم زینبی جون من شوهرم خداروشکر اسپرمش خوب بود آخرین بار سه ماه پیش همون یزد آزمایش داد،دکتر گفت خوبه مشکلی نداره تعداد 85 میلیون بود حرکت و اینا هم خوب،حالا میگم خدا کنه تا روز پانکجر خوب بمونه،استرس خوب موندن اسپرم آقا رو هم دارم😆😆😆 دکتر ب شوهرم هیچ قرص و داروی تقویتی نداد بنظرت لازمه بهش بدم!!!

سلام عزيزم شما بريا مورفو چه ميكنيد؟ چي بهتون پيشنهاد دادن مورفو همسر منم ابن سينا صفره ممكنه توي ي ...

عزیزم بهتر میشه نگران نباش. 

مورفوی همسر من قبلا بین ۱ و ۲ بود ولی الان صفر شده. بردمش پیش دکتر خودش گفت دو ماه دیگه دوباره آزمایش بده تقویتی هم فعلا نمیخواد.چون قبلا خیلی خورده بود. ولی من میخوام به جنتیم نشونش بدم

سلام عزيزم شما بريا مورفو چه ميكنيد؟ چي بهتون پيشنهاد دادن مورفو همسر منم ابن سينا صفره ممكنه توي ي ...

عزیزم منم همسرم مورفو صفره .ما یزد و ابن سینا و رویان رفتیم .هم جنین شناس یزد هم ابن سینا و هم رویان واسه مورفولوژی تاکید دارن رو خنک نگه داشتن بیضه ها.دوری از غذا های سرخ کردنی و فست فود.ورزش منظم .کم کردن وزن اگه اضافه وزن داره.و قرص اورتومول فرتیل پلاس هم داره مصرف میکنه.هنوز نمیدونم تاثیر داشته یا نه .دهم مهر که نوبت دارم رویان قراره اونم بره پیش دکترش بگه براش آزمایش اسپرم بنویسن انجام بده ببینیم تاثیر داشته این رعایت کردنا یا نه.خدا کنه تاثیر داشته باشه.چون اسپرم شوهرم کمه و تحرک هم که صفر. اگه مورفو حداقل به یک برسه کلی پیشرفت داشتیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم منم همسرم مورفو صفره .ما یزد و ابن سینا و رویان رفتیم .هم جنین شناس یزد هم ابن سینا و هم رویان ...

چندوقته داريد مصرف ميكنيد همسرمن پنتوكسي فيلين و سلن پلاس و كيوتن ميخوره كه ميخوام براش فر تيل ايد بگيرم 

فرتيل ايد برا مورفو خوبه؟

عزیزم بهتر میشه نگران نباش.  مورفوی همسر من قبلا بین ۱ و ۲ بود ولی الان صفر شده. بردمش پیش دکت ...

منم شوهرم خیلی تقویتی میخورد شاید نزدیک چهل نوع قرص و کپسول میخورد تهران که رفتیم همه رو گفتن قطع کنه و فقط فرتیل پلاس استفاده کنه و فولیک اسید ۵.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

راستي بچه ها دوره ساخت اسپرم بالاخره چند روزه؟؟ هرجا يه چيز زده الان همسرمن واريكوسل عمل كرده چند وقت بايد ازمايش بده دكتر خودش ميگه دوماه

اينترنتي از 64 روز تا 74 روز هست بعضيام كه ميگن سه ماه

آره گلم بعدش دوستان تصحیح کردن🙈🙈🙈🙈 نمیدونم چرا صندوق دار اون جور گفت، شاید منظورش سونو و ویزیت ...

سلام زینب جون  خوبی عزیزم؟

من دیروز سونو  3D sis شدم و دکتر گفت رحم ضخیمه و شرایط به نحو پولیپه و وقت  هیستروسکوپی پولیپکتومی داد

اسمی از آندومتر نیاورد بنظرت رحم ضخیمه همون آندومتر گفته یا عضله رحم ضخیمه؟ 

عزیزم منم همسرم مورفو صفره .ما یزد و ابن سینا و رویان رفتیم .هم جنین شناس یزد هم ابن سینا و هم رویان ...

دلارام جان مورفو شاید به درمان مقاوم باشه و در ظاهر تغییر نهایت یک یا دو درصد داشته باشه ولی، باطن اسپرم ها حتما با درمان های تقویتی بهتر میشه 

کلا مورفو 0 معنیش، صفر مطلق تو ریاضیات نیست، حتما چند تا دونه اسپرم خوب پیدا میشه، خصوصا اگر تقویت شده باشن

فولیک 5 هم عالیه چند روز پیش چند تا مقاله نوشته بود ممکنه آقایون هم در ژن Mthfr مشکل داشته باشن و غلظت خون باعث پایین اومدن کیفیت اسپرم بشه که با فولیک اسید خیلی بهت  میشه

ولی چون آزمایش گرونی هست اغلب به هر کی شک کنن فولیک میدن

تو تمام مکمل های مردانه هم فولیک اسید هست اگر دقت کرده باشی

راستى امروز صبحم بى بى چك گذاشتم يه هاله كمرنگ انداخت باز اميدوار شدم گفتم حتما داره ميره بالا كه بى ...

روزقبل بی بیت هاله نداش جانی جان؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
زینبی جون ممنون ک سوالات رو جواب میدی و وقت میذاری،میگم زینبی جون من شوهرم خداروشکر اسپرمش خوب بود آ ...

گلم همون خنک نگه داشتن و مایعات زیاد عالیه

میترسم بگم مکمل خاصی بعد نتیجه مورد نظر بدست نیاد

شما روی همون تغذیه فوکوس کن

مثلا یه سری غذاها برای همه خوبه بهت میگم 

روزی 7 عدد زیتون صبح، 7 عدد انجیر شب

هفته ایی دو بار غذای نخود دار مثل دیزی، فلافل، آب نخود حمص 

هفته ایی دو بار صبحانه تخم مرغ محلی با روغن زیتون نیمرو کن با سه عدد خرما و 1 پیاز

این چیزا که گفتم میوه زیاد هم بهشون اضافه کن 

خودت هم بخور از اونا، فقط زمانی که داروهای تحریک تخمک گذاری دریافت کردی حبوبات نخور اذیت میشی

اگر ذخیره بالا داری مراقب هایپری باش و رژیم پر پروتیین از روز اول دریافت داروها شروع کن واسه خودت