2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
واقعا ضدحال شد روزی ۷ تا قرص میخوردم با یه لیوان نشاسته لتروزول هم جدا،دکتر کشاورزی میگه بهترین شکله ...

آخی چقدرم دارو استفاده کردی ولی خداروشکر دکترت باوجدانه که خوب راهنماییت میکنه .. کار خوبی میکنی ریسک نمیکنی من سری اول خیلی عجله کردم سه تا جنین از دست دادم .. انشاله با ورزش نتیجه میگیری و چ بسا طبیعی  باردار شدی .. 

نشاسته که خیلی استفاده کردم سری های گذشته به دکتر چوبسازم گفتم گفت مواد غذایی تاثیری نداره ولی هرچیزی که میدونی حس خوبی بهت میده بخور... راستش همین ماه گذشته از قبل خودمو بستم به انواع ویتامین و نشاسته و سویا و... ولی واسه من جواب نداد متاسفانه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،منم قراره ای وی اف کنم،پیش دکتر افلاطونیان رفتم فقط برام دو مدل امپول نوشت یکی گونالف 450 یکی هم امپول رشد سوماتروپین،الان دارم قرص ال دی میخورم تمام ک شدم امپول سوماتروپین رو باید شروع کنم،کسی در مورد این آمپول اطلاعی داره!!!!

آخی چقدرم دارو استفاده کردی ولی خداروشکر دکترت باوجدانه که خوب راهنماییت میکنه .. کار خوبی میکنی ریس ...

آره واقعا خیلی از دکتر راضی هستم

خب پس همون فرتیل بخر به امید خدا جواب میده ولی در کنارش نشاسته،قرص کیوتن و ویتامین ایی ۱۰۰ هم بخور 

عزیزم رو تعداد خیلی اختلاف دارن برای ساری 30 میلیون و برای گرگان زده زیر صدهزار تحرک زده 0 که تقریب ...

چی بگم والا، آخه دو تا آزمایشگاه متفاوت بوده، هر دو مرکز ناباروری بودن؟ 

همسرتون این مدت تب نداشته، سرما خوردگی؟ در معرض حرارت زیاد نبودن؟ یا بی تحرکی زیاد؟ 

اعداد رو ندیدم گلم ولی یهو یه جا بگه 30 میلیون یه جا دیگه زیر 1 میلیون خیلی عجیبه 

از نظر پزشکی سه هفته دیگه بهتر هست آزمایش تکرار بشه تو همین مرکز جدید که امروز آز دادن، فقط تقویت‌ کنین تو این مدت

[QUOTE=105259637]مرسی عزیزم حتما همین کارو انجام میدم،شما هم ورزش برید انشاال

آره منم دیگه باید شروع کنم بلکه فرجی شد ... ای وی اف همش آزمون و خطاس باید دید کدوم راه واست باز میشه و به خواستت  میرسی . موفق باشی  گلم💜

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بخوام انجام بدم اونا رو هم انجام بدم که کامل باشه عزیزم یه راهنمایی میخواستم ازت من گلستانیم سه تا ...

گلم اون آزمایش ها رو که حتما تکمیل انجام بده 

جنین های بیمارستان آبان رو بهتره انتقال بدی درسته سخته رفت و آمد ولی انتقال جنین مثل پانکچر نیست 

من از امکانات مرکز جدید اطلاعی ندارم گلم، بیین چند نفر با میکرو نتیجه گرفتن اونجا

ببین امکان فریز اسپرم هست یا نه تو این مرکز جدید

تجربه دکترها هم خیلی اهمیت داره

تو تهران هم همسرتون آز دادن؟ اینجا چه جور بوده؟ تو مرکز ناباروری بوده آزمایش تهران؟

دقیقا نمی دونم تبسم جان، ولی یادمه دکترم‌گفت چون تخمک رو هم ممکنه رشد بده برا انتقال جنین مناسب نیست

نه عزیزم نگران نباش، اصلا تخمک باید رشد کنه که تخمدان هورمون های مخصوص آزاد کنه و ضخامت بره بالا، 

و کلا تخمک به یه حدی رسید آمپول آزاد سازی میدن و بعد انتقال 

یه جورایی بدن رو با حالت طبیعی وادار میکنن بیاد تو سیکل افزایش ضخامت و بعد حاملگی

اصلا جای نگرانی نداره، بلاخره اینم یه راهش هست

دوستان ١2 روزه که انتقال جنین انجام دادم، بی بی چکم منفیه :( یک هفته بعد از انتقال به مدت ٣ روز و نی ...

عزیزم ان شاالله مامان شدی 

آخه بی بی چک ذره ایی اعتبار نداره، اگر داشت که آزمایش خون نمیگفتن انجام بدی، تازه نه بتای ساده و عادی

تاکید میکنن حتما تیتر بدید

خیلی مورد بوده بی بی منفی و آزمایش ++، ان شاء الله شما هم جزء همونا هستی