2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
گلم خیلی اختلافی ندارن، مورفولوژی آزمایش امروز رو نمی بینم، تعداد هم نیست

عزیزم رو تعداد خیلی اختلاف دارن برای ساری 30 میلیون و برای گرگان زده زیر صدهزار

تحرک زده 0 که تقریبا مثل قبلی مورفو نیم نمی امروز صفر

امروز رفتم اورولوژ گفتش باید اسپرم فریز کنم نگهدارم بهشم فقط کدوم یفت و سلن پلاس و کلسی کر داد سینالم گفت روزهای زوج دو تا باید بزنه 

چرا اینقدر تفاوت داره تعدادش از دکتر پرسیدم هیچی نتونس بگه

چون من مدتیه اومدم ترکیه به احتمال زیاد بخوام اینجا زایمان  کنم دنبال یه دکتر و بیمارستان مطمئن ...

عزیزم دکتر قره جه ترکیه هستش ایران که ای وی اف انجام میداد ایران که بود خیلی تعریفش میکردن حالا اونجا نمیدونم چطوری هستش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم apcr, سی دی مارکر ها، و Pia 1 رو نداره خوب نوشته ولی کامل نیستن

بخوام انجام بدم اونا رو هم انجام بدم که کامل باشه

عزیزم یه راهنمایی میخواستم ازت من گلستانیم سه تا جنینم بیمارستان آبان دارم دکتر من طراری گرگان مرکز ناباروری باز شده منطقی دوباره برم تو سیکل که نزدیکتر از تهران یا برم جنینامو انتقال بدم خودمم معلمم مشکل مرخصی و رفت و آمد به تهرانم دارم با توجه به اینکه اسپرم شوهرم زیر صدهزار 

کنارش اسپرم فریز کنم اگه یه موقع به صفر رسید تعدادش 

عزیزم دکتر قره جه ترکیه هستش ایران که ای وی اف انجام میداد ایران که بود خیلی تعریفش میکردن حالا اونج ...

مرسی از تو عزیزم.مشکل اینجاس دکترای ایرانی تو ترکیه دکون بازار راه انداختن دیروز با یکیشونم ک حرف میزدم خیلی برخورد بدی داشت.اصلا از حرف زدنش خوشم نیومد...فکر کنم دکترای ترک بهتر باشن😞😔😔

ممنووون زينب جون از توضيح كاملت  خودمم عكسش رو ديدم انگار تو دوتا كيسه ان

عزیزم آی وی افی ها هر جنین تو یه کیسه جداس و همسان نیستن.ی نمونه مثل مصی جون فرق داره ایشون ی جنینش گرفته که اون جنین تقسیم میتوز انجام داده و دوتا شده.پس هردو تو ی کیسه ن.که تو این شرایط سابقه دوقلو زایی برای ایجاد این جنین خیلی میتونه تاثیر داشته باشه

دوستان ١2 روزه که انتقال جنین انجام دادم، بی بی چکم منفیه :( یک هفته بعد از انتقال به مدت ٣ روز و نیم لکه بینی قهوه ای داشتم احتمال دادم باردار شدم ولی الان که بی بی چکم منفیه سردرگم شدم.... پس فردا باید آزمایش بدم اگه این نوشته رو میخونید لطفا برام دعا کنید مادر شده باشم.... 

دکتر خوبیه عزیزم منم تعریفش رو شنیدم و همسرم رفت پیشش. دارو براش نوشت که تا روز پانچکر احتمالا ادام ...

ما هم احتمالا ی ویزیت بریم پیشش عزیزم،میخوام نظر دکترای تهران رو هم بدونم،ولی دیگه تا مطمئن نشم وارد سیکل نمیشم،راستش دیگه نه از نظر مالی نه روحی و نه جسمی توانش رو نداریم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکترای ارولوژ معمولا تقصیرو میندازن گردن تخمک یک دلیلم براش میتراشن که یک اعتماد بنفسی به همجنسشون ب ...

اگر اینجور باشه که اصلا دیگه سمت میکرو نمیرم،چون میدونم نتیجه ای نداره،من دنبال دکتری ام که مشکل رو بپذیره و براش راه حل داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگر اینجور باشه که اصلا دیگه سمت میکرو نمیرم،چون میدونم نتیجه ای نداره،من دنبال دکتری ام که مشکل رو ...

عزیزم نمیدونم مشکل شما چیه،اما شنیدم دکتر طاهری پناه خیلی دقیقه و وقت میذاره و همه جوانب رو بررسی میکنه،دوستایی دارم که پیشش رفتن،به نظرم امتحانش ضرر نداره یه سر بری پیشش،بیملرستان عرفان نیایش هست فکر کنم. خلاصه پرونده ات رو ببر ببین چی میگه.من خودمم بخوام برم تو سیکل احتمالا پیش ایشون میرم

حتی به دوستم گفته بود برو تو اینترنت بگرد،تحقیق بکن، همه سوالات رو یادداشت کن که سری بعد اومدی چیزی یادت نره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم رفتی دکتر؟؟ نتیجه اش چی شد؟؟ خوش خبر باشی     @انتظار_؟    

سلام عزیزم،رفتم دوباره آندومترم هموژن بود ۳ خطی نشده،ولی اندازه ضخامتم ۷ بود،آمپول واریوپپتیول داد گفت اینسری جواب نده میفرستمت هیسترو دکتر خودش تعجب کرد گفت اندازه و شکل رحمت خوبه سنتم بالا نیست نمیدونم چرا ۳ خطی نمیشه،ولی باید برم ورزش فایده ایی نداره شاید خدا کرد با ورزش جواب گرفتم

عزیزم نمیدونم مشکل شما چیه،اما شنیدم دکتر طاهری پناه خیلی دقیقه و وقت میذاره و همه جوانب رو بررسی می ...

ممنون از راهنماییت عزیزم،مشکل اصلی ما اسپرم،اول باید ارولوژ خوب پیدا کنیم

سلام عزیزم،رفتم دوباره آندومترم هموژن بود ۳ خطی نشده،ولی اندازه ضخامتم ۷ بود،آمپول واریوپپتیول داد گ ...

خیرش تو این باشه عزیزم ولی این همه دارو بخوری و اینطور باشه ضدحاله ... جالبه که من توی دوباری که واسه انتقال رفتم دکترم هیچ نکته ایی در مورد سه خطی بودن رحم نکرد فقط ضخامت رو میگفت ..اما چیزی که هست ورزش معجزه میکنه من بارداری قبلم ورزش مرتب میکردم حتی تا یکماه بعدشم نمیدونستم باردارم بازم ورزش میکردم اما الان با اینکه خودمون باشگاه داریم اصلا حوصله ورزش رو ندارم ... قطعا با ورزش نتیجه میگیری چون خداروشکر مشکل ضخامت نداری فقط تری لاین نمیشه

این ماه داروهات لتروزول بود فقط؟؟ دیگه قطع میکنی داروهاتوو

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊