2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
قطعا فیزیوتراپی رحم هم اینجا نداره واقعا برام سخته چندین هفته تهران بمونم و انجامش بدم.از بیمارستان ...

آرش ندارن، خیلی گرونه، رویان رو میدونم دارن، از گاندی و اینا هم اطلاعی ندارم

حالا شما فعلا جنین داری، همون سرم رو بزن ببین چی میشه 

فطعا تاثیر داره زینب جون حالا نمیدونم دقیقا چطوری ولی دو تا از دوستام بچه ivf ای دارن و هر دو بچه بش ...

نه عزیزم احتمالا کم کاری کرده مادر غذاهای بد داده به بچه ها، یا ژن نهفته دارن که چاق شدن 

منم خیلی بچه آی وی اف دیدم همه کاملا سالم و باهوش 

حتی مقالات جهاتی هم تایید کردن گلدن بی بی ها هییییییییییچ فرقی با بچه های عادی ندررن از این جهت خاطرت جمع

ممکنه بیمار بشن ولی مثل بقیه بچه ها که ممکنه مشکلی پیش بیاد، این همه بچه تو دنیا هست که طبیعی به وجود اومدن و کاملا سالم نیستن

خیالت شما و بقیه دوستان، خصوصا مامان ها راحت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون میشم اگه جواب سؤالم رو میدونین راهنماییم کنین، کسی که مورفولوژی صفر داره امکانش هس ...

آره گلم چرا بهتر نشه 

معنی 0 تو پزشکی، صفر مطلق نیست مثل ریاضی، چند تا دونه اسپرم خوب دیگه پیدا میشه 

شهریارم خوبه.... بچه ام تا میاد جون بگیره میزنم شَتَکش میکنم🤭 امروز باید واکسن بزنه من از اول رو ز ...

اخی عزیزم. واکنس زدی مواظبش باش

فک کنم.هیچی بهتر از همون گهواره های قدیمی نیس😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما من دو روز پيش انتقال جنين داشتم ظرف همسايه را بشون دادم بشقاب و كاسه و اين چيزا يه لحظه ف ...

عزیزم به قول یه دوستی اگر جنین قرار بود با این چیزا براش مشکلی پیش بیاد مه سنگ رو سنگ بند نمیشد و نسل بشر منقرض شده بود

پاشو پاشو غذا درست کن، ظرف بشور، حموم برو هپلی نشی،😉😉😉😂😂😂از این دو هفته مادر بودن لذت ببر

پاشو گلم اینا ربطی نداره، من و چند نفر دیگه هییییییییییچ استراحتی نداشتیم + شدیم

خانوما روز ۱۳ انتقالم از دیشب گرفتگی بینی و تنگی نفس دارم گلو دردم دارم میشه انتی هیستامین یا قطره نفازولین استفاده کنم خیلی کلافه ام اه چقدر از سرماخوردگی بدم میاد دائم عطسه میکنم 

زینبی جوون هستی ؟؟؟؟ بگو چیکار کنم 

دمنوش چیزی پیشنهاد داری ؟؟؟

سلام دوستان

آمپول منوپیور یا منوگان رو از کدوم داروخانه میتونم تهیه کنم؟ 

اگر اطلاع دارید کمکم کنید. اکثرا میگن برند ایرانیش داریم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
خانوما روز ۱۳ انتقالم از دیشب گرفتگی بینی و تنگی نفس دارم گلو دردم دارم میشه انتی هیستامین یا قطره ن ...

گلم آب نمک با سرنگ بفرست داخل بینی‌ت و شستشو بده، آبلیو عسل گرم درست کن بخور

آنتی هیستامین ستیریزین خوبه برات خیلی کمتر میشه