2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046275 بازدید | 684508 پست
لطفا هر کی دختر همسن بچه من داره و تجربه ای داره راهنماییم کنه، ممنونم دوستان

عزیز دلم من تجربه ایی ندارم ولی این موارد رو خیلی با دکتر راحت باش و واضح بگو تا متوجه بشه، بالاخره اونم آدمه ممکنه متوجه نشه

در مورد هورمونها هم حق داری بترسی ولی جای نگرانی نیست، از دکتر راحت بپرس نتیجه رو به ما هم بگو

سلام دوستان  من امشب ساعت ۱۲ زمان تخمک گذاری م بود ـ ۳۶ ساعت قبل hcg زدم ـ امروز از صب سمت چپم ...

سلام عزیزم نگران اون لک نباش یا به خاطر تخمک گذاری بوده، یا اقدام 

بالاخره دیواره واژن تو این ایام خیلی پرخون میشه ولی اصلا و ابدا یه لک کوچیک و محدود جای نگرانی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جونم منو یادت میاد پارسال قرار بود ای یو ای ککنم سیکلم کنسل شد و تو سیکل میکرو هستم ۳ماه پدرم فوت شد😔فردا صبح برای تعیین انتقال باید برم ۸عدد تخمک داشتم تو این دو روزم گر گرفتی لرز داشتم تخمدونامم درد میکنه.. فردا هم شاید برام انتقال بدن دعام کنید🙈❤

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
فولیکول آنترال یعنی تو یک سیکل که دارو نداشتی روز دوم یا سوم پریود، تعداد فولی هایی که حدود 8 میلی م ...

سلام عزیزم مثلا چه دارویی نخورده باشی؟ هورمون ای؟؟اگ بخوری چ تاثیری داره؟؟من دوماه پیش سوم پریود ازمایش دادم fshام شیش و خورده ای و lhام هشت و خورده ای بود،بعدماه پیش ده تا لتروزول و دوتا منوتروپین زدم ولی اقدام نداشتم و اچ سی جی نزدم واینماه رفتم دکتر سونوواژینال کرد گفت ذخیرت پایینه،، تازه رفتم اقدام بعد چهارماه چون سقط داشتم،ولی گفت تاچهارماه باردارنشدی بیا دکتر چیکارکنم دارم از نگرانی دق میکنم😭😭😭

خداجونم همین که هستی برام کافیه هیچ وقت تنهام نذار✨🙏
سلام عزیزم نگران اون لک نباش یا به خاطر تخمک گذاری بوده، یا اقدام  بالاخره دیواره واژن تو این ...

ممنون عزیزم که همیشه اینقد با حوصله جواب میدی😘😘

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
اینا تست های ژنتیکی هست که روی جنین انجام میدن و DNA خود جنین رو از لحاظ سلامت و نبود یک سری بیماری ...

قطعا فیزیوتراپی رحم هم اینجا نداره واقعا برام سخته چندین هفته تهران بمونم و انجامش بدم.از بیمارستان آرش هم پرسیدم پی جی دی نداشت.ابن سیناهم قطعا محاله برم اگر قرار بود کاری برام بکنن توی همون 9بار انتقالم میکردن دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلم من تجربه ایی ندارم ولی این موارد رو خیلی با دکتر راحت باش و واضح بگو تا متوجه بشه، بالاخره ...

فطعا تاثیر داره زینب جون حالا نمیدونم دقیقا چطوری ولی دو تا از دوستام بچه ivf ای دارن و هر دو بچه بشدت چاق هستن الان دبستانین هر دو مادر هم میگن بخاطر شیافو ... که تو بارداری استفاده کردیم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام دوستان ممنون میشم اگه جواب سؤالم رو میدونین راهنماییم کنین، کسی که مورفولوژی صفر داره امکانش هست با پروسسنگ اسپرم سالم پیدا بشه و اینکه من صفحات اول میخوندم برام سوال شد چه جوری با مورفولوژی صفر طبیعی باردار شده بودن؟؟

همش میترسم ما ک طبیعی باردار نشدیم بچمون ب خاطر داروهای هورمونی ک تو بارداری استفاده کردیم مشکل هورم ...

عزیز دلم مطمئن باش که این مورد ربطی به ivf و این حرفا نداره دختر شما حتما باید ازمایش هورمونی بده و اینکه سربسته چراااا!؟شما باید به یه متخصص غدد مراجعه کنی تا از نظر هورمونی دختر نازنینت چک بشه 

فطعا تاثیر داره زینب جون حالا نمیدونم دقیقا چطوری ولی دو تا از دوستام بچه ivf ای دارن و هر دو بچه بش ...

تارا جان من خیلی بعید میدونم مرتبط باشه بچه من که وزنش نرماله بچه های دوستم هم که سه تاشون با میکرو دنیا اومدن وزنشون طبیعیه اخه شیاف پروژسترون چه تاثیری رو چاقی بعد از تولد بچه میتونه داشته باشه؟من فکر نمیکنم 

آره عزیزم تهران هستن تاپیک ساحل بخونی بچه ها قشنگ توضیح دادن فک کنم ویتاگنوس باشه بازم سوال کن مطم ...

مرسی عزیز دلم. میگم تاپیک ساحل رو دارئ؟ یا اسم ایدیشو

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
فولیکول آنترال یعنی تو یک سیکل که دارو نداشتی روز دوم یا سوم پریود، تعداد فولی هایی که حدود 8 میلی م ...

من مازندرانم اخه عزیزم. اره اگه راهی برای fsh باشه ک عالیه، . خودم هم میتونم سرخود برم برای سونو؟ 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من