2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم در چ حالین  ی خبر از خودتون بدین...انشاءالله ک حال خودتون و نی نی هاتون.خوبه

@samaneh_m    

@masi_007    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما من دو روز پيش انتقال جنين داشتم ظرف همسايه را بشون دادم بشقاب و كاسه و اين چيزا يه لحظه ف ...

نه عزیز.... هیچ طوریت نشده..... اون کوچولوها بیدی نیستن که با این بادا بلرزن⁦☺️⁩

خودت در چه حالی... پسر کوچولو خوبه؟

خوبیم.عزیزم خداروشکر

شهریار ما چطوره 😍

رویا جون تو بچه رو از اول تو گهواره گذاشتی یاتخت؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره گلم، مهارت دکتر باید بالا باشه، ابن سینا و رویان انجام میدن ولی اول باید fsh بیاد پایین فکر کنم ...

سلام گلم سوالی داشتم من چند روزیه درد مثل پریودی داشتم و وقت دکترم خیلی مونده سرخود پروستروژن استفاده کردم امروز بنظرت ضرری نداره ؟ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خوبیم.عزیزم خداروشکر شهریار ما چطوره 😍 رویا جون تو بچه رو از اول تو گهواره گذاشتی یاتخت؟

شهریارم خوبه.... بچه ام تا میاد جون بگیره میزنم شَتَکش میکنم🤭 امروز باید واکسن بزنه

من از اول رو زمین گذاشتمش. تخت که هنوز براش نگرفتم. منتظرم برم خونه خودم بعد بگیرم.... تازه چند هفته ای میشه بابام براش گهواره درست کرده. از اون مدلای قدیمی که از سقف آویزون میشه. در طول روز که فقط چرت میزنه تو گهواره میذارم که چرتش طولانی تر بشه بتونم به کارام برسم. شبا هم رو زمین میخوابه

دوستان میشه لیست ازمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بزارید ؟

از صفحات اول تاپیک برداشتم ولی نمی‌دونم چی به چیه

ازمایش دادم ولی دست خودم نیست ببینم کدومارو دادم کدومارو ندادم

ممنون میشم بفرستید

سلام عزیزم مثلا چه دارویی نخورده باشی؟ هورمون ای؟؟اگ بخوری چ تاثیری داره؟؟من دوماه پیش سوم پریود ازم ...

سلام عزیزم، منظورم داروهای هورمونی هست، ممکنه اثر بذاره روی fsh و lh 

گلم اگر طبیعی باردار شدی نگران نباش فقط خودتو تقویت کن، قرار نیست هر کس ذخیره کم داره طبیعی باردار نشه