2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

دوستان یه خانمی بوداینجاگفت بادکتررزاقی بایدویزیت شم اسمش یادتونه من صداش بزنم،میخوام بدونم دکتراومدن ازکانادا،کسی اطلاع داره بگه ممنونتون میشم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین عزیزان من هفته هفتم بارداری ظهر تا حالا پایین شکمم خیلی سفت میشه هر چند ساعتی اینجوری میه ...

عزیزم معمولا پروژسترونو زیاد میکنن هم برای لک هم برای انقباض برای منم هرزگاهی اینجوری میشه🌷🌷🌷به دکترت زنگ بزن عزیرم💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم خو این چه کار بدیه که کردی 😐😐😐توبه کن سریع آفرین😍😍😍😍

😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
کار خاصی لازم نیست گلم دو تا پریود بعد خود‌ش درست میشه از اون جهت نگران نباش احتمالا ضخامت زیادی با ...

زینب جون تو سونو روز ۹ سیکل زده بود ضخامت ۸/۹ یعنی زیاده؟ دوتا پریود دیگه انتقال میدن یعنی؟

سلام زینبی جان خوبی؟ بالاخره بهم نوبت دکتر دادن.رفتم آزمایشات رو دید خواست برام آزمایشات تکمیلی رو ...

سلام عزیزم خوبی من ۱ سوپر فکت کامل دارم نمیخام جدیدم هست و تاریخ داره تو یخچالم بوده همیشه کاملا ایمنی اگه خواستی به دستت برسونم عزیزم🌷🌷🌷🌷

بارداریشون موفق بود؟ یعنی ربطی به پایین بودن بتا نداره؟ 

نه هیچ ربطی بله باردارن به سلامتی الان🌷🌷🌷

سلام عزیزم خوبی من ۱ سوپر فکت کامل دارم نمیخام جدیدم هست و تاریخ داره تو یخچالم بوده همیشه کاملا ایم ...

حالا فردا یادم باشه عکسش و میزارم تو گروه🌷🌷

زینب جان یک سوال اورژاتسی دوستم روز ۸ انتقاله دو تا بلاست یک مورولا امشب لک صورتی دیده من میگم لک ...

من بودم یک روز صبر میکردم بازم لک دیدم فقط آسپرین رو فقط قطع میکردم.

آنوکسا رو نه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دکتر برات تجویز میکنه داروخونه همونو میده.معلومه خیلی استرسی هستی .توفکر این چیزا نرو .به نظرم یه مد ...

آره می ترسم نمی دونمم چرا هر لحظه یاد یه مرحله اش می افتم استرس می گیرم،باید بهش فک نکنم بقول شما تا بموقع پریود بشم که برم دکتر شروع کنه سیکلو😓

سلام دوستان . امروز رفتم صفحات تاپیک های قلب جنینو خوندم از استرس قلبم تو دهنمه.گفت قلب بین هفته ۶ ت ...

عزیزم اون همین جوری گفته ، دقیقا ک منظورش نبوده. خواستی چهار پنج روز زودتر برو.

منظورش هفته ۸ بوده.

خیلی انگیزه میخاد اونم واسه این مردای بی چشم و روی امروزی چند روزه به شوهرم میگه بیا بریم امیرجنتی ...

تارا جون میکرو مگه نکردی؟ یعنی همسرت دارو نخورد برای میکرو؟

چه جوری اومدن نمونه دادن؟

اسم هر آمپولی داری بزن تو یوتیوب کلی فیلم آموزشی با حال هست اولین دور نافی رو بزنی میفهمی چی میگم، ...

آره واقعا من از آمپول عضلانی مخصوصاااا پنی سلین خیلی می ترسم😁😢

من انسولین میزنم ولی بازم بالاس . البته تو خونه دستگاه تست قند خون دارم دو ساعتای بعد از هر وعده غذا ...

عزیزم آز ناشتات قندت چند بود؟

کلا دستگاه ها ۲۰ تا شایدم یک کم بیشتر یا کمتر بالا نشون میده.

من با دستگاه گرفتم ۹۸ بود. رفتم همون موقع آز داد ۷۸ بود.