2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
انشاالله عزیز دلم با دعای خیر شما  انشاالله هر چه زودتر خوب بشی عزیزم مراقب خودت و نی نی هات ب ...

مرررسي عزيزم 💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم دائم سونو میشی تا دوز داروها رو تغییر بدن و کم و زیاد کنن، چون بدن هر کس پاسخ دهی متفاوت د ...

زینب جونم امروز شکمم خیلی داغ شده نمیدونم چرا 🤔🤔🤔

نگران شدم آخه می‌گن گرما ضرر داره برای جنین 

چیکار کنم به نظرت؟؟؟؟

سلام دوستان . امروز رفتم صفحات تاپیک های قلب جنینو خوندم از استرس قلبم تو دهنمه.گفت قلب بین هفته ۶ تا ۸

من ۵ هفته و ۶ روز رفتم گفتن ساک دیده شده برو سه هفته دیگه بیا که میشه اخر هفته بعد ۲۱ شهریور

اما امروز که پست ها رو خوندم از استرس دارم میمیرم چرا بهم گفتن ۳ هفته بعدش. یعنی واقعا باید بشم ۸ هفته و ۶ روز .یعنی اینقدر ساک کوچیک بود گفت ۳ هفته 

اخه من سال ۹۵ تو هفته ۱۰ بخاطر عدم تشکیل قلب جنین سقط داشتم .زبونم لال اینبار باز اینجوری نشه 

خدایاااااااا😭😭😭

سلام دوستان . امروز رفتم صفحات تاپیک های قلب جنینو خوندم از استرس قلبم تو دهنمه.گفت قلب بین هفته ۶ ت ...

وااای نگو خواهر خدا نکنه ان شاءالله به حق حضرت رقیه صحیح و سالم بغلش کنی 

دستت رو بذار رو شکمت روزی ۶ تا آیه الکرسی ۱۱ توحید و یه مرتبه سوره قدر بخون خدا خودش ضامن میشه حفظش

میکنه برات 

زینب جونم امروز شکمم خیلی داغ شده نمیدونم چرا 🤔🤔🤔 نگران شدم آخه می‌گن گرما ضرر داره برای جنین&nb ...

دوستان کسی نظری نداره توروخدا هرکی میدونه کمک کنه 

طبیعیه عایا؟؟؟؟؟

بچه ها من دارم از مرکز برمیگردم خونه، امروز شوهرم کلی کار داشتو نمیتونست عقب بندازه،بخاطر همین خودم ...

خدا رو شکر که همین روز اول اینقدر نشونه مثبت سر راهت قرار گرفت،در مورد فولی هم نگران نباش منم همینقدر دارم،هزینه آمپولهات چقدر شد؟من دکترم احتمالا میخواد سینال بده که انشالله نظرش عوض میشه.شما ماه قبل هم دارو میخوردی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیلی سخته ده بار

خیلی انگیزه میخاد اونم واسه این مردای بی چشم و روی امروزی

چند روزه به شوهرم میگه بیا بریم امیرجنتی اورولوژ

میگه من مشکلی ندارم! در حالیکه همون اول ازدواجمون رفتیم فرهی بهش قرص داد نخورد سونوگرافی واسه واریکوسی نوشت نرفت فقط یک جملشو گرفت که گفت خانمتم سنش بالاس برید یراست ivf

درحالیکه هم شروع درمان هم بعد سقط دکترم گفت اسپرما صلیفن و همسرت باید بره اورولوژ

چرا من از جونم بگذرم؟ وقتی ایشون بیخیاله

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دلارام جان تو قسمت مطب هم یه دستگاه سونو هست، اگر تا دیر وقت معطل شدی از دکترت بخواه اونجا سونو بشی ...

سلام زینبی جان خوبی؟

بالاخره بهم نوبت دکتر دادن.رفتم آزمایشات رو دید خواست برام آزمایشات تکمیلی رو بنویسه ببینه آیا علت کم خونی مینور بودنه یا نه که خودم بهش گفتم تالاسمی مینور هستم اما همسرم سالمه بر اساس اون آزمایشاتی که قبل از ازدواج دادیم.شوهرمم چند بار دیگه قبلا آزمایش داده بود سالم سالم بود.بهش که گفتم دیگه ننوشت.فرستادم بخش توضیحات واسه سونو.اونجا سونو شدم گفتن ذخیرت به همون یک و نه دهم میخوره اندومترت هم نازکه که خوبه واسه این روز از دوره .ازشون پرسیدم که ذخیرم به هشت دهم نمیخوره یعنی ؟گفتن نه. بهشون گفتم دکتر قبلی بهم چی گفته.و اینکه روز پانکچر چند تا تخمک داشتم.گفتن نه چیزی که ما نیبینیم به همون یک و نه دهم میخوره و اینکه با اون داروها فقط پنج تا داشته بخاطر اینه که تخمدان به شرایط مختلف و داروها میتونه واکنش متفاوتی داشته باشه. سیکل لانگ انتخاب کردن برام.قرار شد از روز پنجم پریودی ال دی بخورم از ۲۷ شهریور روزی نیم سی سی سوپر فکت یا همون بوسرلین بزنم تا ده مهر.ده مهر هم دوباره بیام برا سونو و شروع اون آمپولای اصلی.فقط یه چیزی من با ال دی حالم بد میشه.بنظرتون به جاش چه قرصی بخورم که حالم بد نشه؟راستی این سوپر فکت از اون داروهای کمیابه؟ میتونم برم اهواز بخرم؟اونجا پیدا میشه یعنی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام خوبین عزیزان من هفته هفتم بارداری ظهر تا حالا پایین شکمم خیلی سفت میشه هر چند ساعتی اینجوری میه به پوستم خیلی فشار میاد کسی میدونه بخاطر چیه که اینجوری میشم یه کم لکه بینی قهوای دارم ممنونم میشم جواب بدین اگر میدونین

عزیزم این همه نشونه خوب باز میگی 7 تا فولی کمه!!!  تاریخ پانکچر رو تقریبی میگن، احتمال جابجایی ...

مرسی عزیزم ایشالله، اخه دکتره موقع سونو میگفت چپ محدوده. ایشالله ک بشه اونچه ک باید بشه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم هزینه داروهات چقدر شد؟

امپولام با دو ورق کیوتن پلاو ازیترومایسین شد دو و ششصدو خورده ای. من توقع بیشتر داشتم ولی خوب بود

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
مثلا چه مدت اونجا باید باشم؟دو هفته؟ من خودم کادر بیمارستانم.اونوقت باید چقد مرخصی بگیرم؟؟

آره گلم تقریبا دو هفته، یه ذره کمتر یا بیشتر

یادمه یک روز درمیون یا یک بار دو روز پشت هم سونو داشتم

ان شاالله نتیجه بگیری، خوبیش اینه واسه هایپری چون خودتون بیمارستان کار می کنی همه امکانات هست دم دستت