2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
الهی صدهزار مرتبه شکر.خواهر خودتو ببند به هندونه.خیلی پر ابه.سرم هم بهت میدن نگران نباش

ممنونم از لطفت عزيزم. بله عزيزم فعلا دارم يكسره آب هندوانه ميخورم فردا برم سونو ببينم چي ميگه . ان شالله كه خير باشه و خبر خوب بشنوم .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسی از پاسخت آزمایش amh دادم ۱.۴ بود ۳۲ سالم هست نمیدونم ذخیرم خوب هست یا نه چیزای دیگه ای هم ش ...

ذخیره ت خوبه عزیزم و اصلا امکان نداره هایپر بشی 

دوغ رو فراموش کن چون طبع شدیدا سردی داره و برای لانه گزینی مناسب نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترم که بیمارستان دولتیه.آریا یعنی اگر من بخوام برم تزریق نمیکنن؟عجب گرفتاری شدما.هزینش مهم نیست که ...

خوب همون اورژانس بیمارستان بزنه برات 

فرقش اینه چون ممکنه عوارض بده باید تحت کنترل باشی و 3 ساعت طول بکشه حداقل 

@محمدباران   عزیزم یه خبر از خودت بده، چی شد؟ هنوز بیمارستانی؟

قربونت برم زینب جون.نه عزیزم اومدم خونه.حالم خوبه.امروز هم سرکاررفتم.فقط  شکمم هنوز بزرگه اشتهای غذا خوردن ندارم رژیمو نمیتونم زیاد رعایت کنم.روز شماری میکنم پریود بشم خلاص بشم

فردا زنگ میزنم آمار جنین ها رو بگیرم.خدا کنه تشکیل شده باشه🤗🤗

پس از همون همشهرياتون شنيده بودي؟ ميدوني برام خيلي مهمه عاخه اگه اونجا واقعا اونطوري كه منم تشخيص دا ...

وااااااااااااای عزیزم تبریز اینقدر ها هم بد نیست ها فدات شم من فقط شنیده بودم یکی از جنین شناس های میلاد بی دقت هس و کارش خوب نیس البته خیلی ها رو دیدم رفتن میلاد و الان بچه شون بغلشونه دیگه نمیدونم اما با مراکز ابن سینا و رویان مشورت کنی صد البته که بهتره 😊

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
گلم احتمالا بلاست بوده و سریع ارتباط خونی جنین و مادر برقرار شده و گرنه خیلی روز 9 احتمالش کمه نشون ...

ببخشیدمیگم من دوروزقبل تخمک کشی یه پارچ دوع وقارچ کبابی خوردم که به شدت هم حالم بدشدواستفراع.به خاطراینکه 35تاتخمکداشتم وهایپر.این سردیهاامکان داره کیفیت جنین بدبشه؟

صلوات.