2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام زینب جون. خوبی؟ الان از تو پستها دیدم که ریسک از برات متوسط زدن. عزیزم با اینهمه که دور و برت د ...

سلام عزیزم، الهی فدای دل مهربونت گلم، دقیقا قبول دارم درست میگی نباید استرس الکی به خودم و اون جوجه بدم

واقعا همینه که میگی 

دیروز دکتر مصطفایی کلی بهم دلداری داد که این چیزا الان مد شده زمان اونها نبوده بچه ش هم سالمه

دیگه توکل به خدا

عزیزم هیستروشدک لولش برسی شد؟؟من تاحالاعکس رنگی ننداختم فقط ۳بارهیستروشدم،میترسم ازعکس،میخوام بدونم ...

عزیز لاپراش کرد دکتر فاطمه ابراهیمی و علاوه بر هیدرو بودن یک لوله چسبندگی جزئم داشت 

در واقع از روی عکس رنگی و باتوجه به چند تا انتقال منفی  حدس زدن لوله اش هیدروس و بعدم لاپراش کردن

امروز انتقال داشت براش دعا کتید اینبار مادر بشه خیلی سختی کشیده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چی فکر میکنن من متوجه نمیشم یک ازمایش ساده شاید بتونه جلوی سقطو بگیره ولی  اهمیت نمیدن اا ...

تارا جون  شما پنتوکسی رو چند روز قبل انتقال شروع کردی و بعد قطعش  آسپرین جایگزین شد ؟

واقعا چی فکر میکنن من متوجه نمیشم یک ازمایش ساده شاید بتونه جلوی سقطو بگیره ولی  اهمیت نمیدن اا ...

چرا  واقعا به دی اف ای اعتقاد ندارن  ...پویان  فوقالعاده دکتر خوبی  ولی ۶ سال یبار نگفت دی اف ای 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زینب جون من اول مهر قراره آزcd56 و cd16و آز آرتریت انجام بدم ،الان میخوام  آسپرین شروع کنم آیا ...

گلم آسپرين روی انعقادی قطعا اثر داره ولی ایمنی بعید میدونم، اما باز برای احتیاط از مسئول دکتر فنی آزمایشگاه بپرس

تارا جون  شما پنتوکسی رو چند روز قبل انتقال شروع کردی و بعد قطعش  آسپرین جایگزین شد ؟

عزیزم پنتوکسی رو فکر کنم از دو هفته قبل انتقال من داشتم چون ۲۴ سیکل انتقال دادن برام و فکر کنم از ۱۰ سیکل ۰ون ضخامت بالا نمیرفت بهم‌ پنتوکسی داد

اسپرین رو به توصیه زرنانی دایم مصرف میکنم گفت اگه تو پروسه انتقالم نبودی روزی یکی مصرف کن

چرا  واقعا به دی اف ای اعتقاد ندارن  ...پویان  فوقالعاده دکتر خوبی  ولی ۶ سال یب ...

من بعد سقطم به دکترم گفتم dfi ندادیم گفت من اعتقادی ندارم به dfi ولی حالا که خودت میخای مینویسم همسرت بره آز بده و اگه خارج رنج  بود بره اورولوژ

بازم تلاشتو بکن اگه دکتر  اسناد پزشکی بقیه مدارکت قبول کنه تایید میدن چون قانون خاصی ندارن چه م ...

نه دیگه من رشتم،شنیدن قم اینجوری نیست خیلی راحت میگیرن،اخه رفتم یه بارهرچی صحبت کردم گفتن دکترم گفته بدنت جنینوپس میزنه من۵بارانتقال ناموفق داشتم نامه پزشکونشون دادم ازمایش ایمنی انعقادی رونشون دادم گف نمیشه حتمابایدمدرک بیاری ک مثبت شدی وسقط شده،کاش ادم یکی رومیشناخت ک کارکامپیوتری اینابلدبودمیتونس برگه ازمایشودرست کنه عددبتای مثبت بعدیکیم افت بتارونشون بده تنهاراهش همینه🤣

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیز لاپراش کرد دکتر فاطمه ابراهیمی و علاوه بر هیدرو بودن یک لوله چسبندگی جزئم داشت  در واقع ا ...

خداروشکرک متوجه شدزود،انشاالله ک اینبارمامان۹ماه بشه عزیزم،انشاالله شماوهمه آرزومندا هرچ زودترمامان شن💜

نه دیگه من رشتم،شنیدن قم اینجوری نیست خیلی راحت میگیرن،اخه رفتم یه بارهرچی صحبت کردم گفتن دکترم گفته ...

چقدر بی وجدانن ،مگه ما از رو ی دلخوشی میخایم سرم با ا تهمه عوارض خطرناکش بگیریم و تزریق کنیم 

نه نیومده الان صداش می کنم @samaneh_m   سمانه گلی یه خبر از خودت بده عزیزم

بخشیداینجوری صدامیزنن ابی میشه اون خانم چطورمتوجه میشه صداش زدین،همش واسم جای سواله یادم میره بپرسم

پیوبسی  چیه  ازو هستن  یعنی  ...

عزیزم نه آزو نیستن.وقتی تو نمونه اسپرم نتونن اسپرمی با شکل و ظاهر خوب پیدا کنن بیوپسی میکنن که بتونن از بافت بیضه اسپرم خوب پیدا کنن.چون مال ما هم شکل و ظاهر هم تحرک صفره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چقدر بی وجدانن ،مگه ما از رو ی دلخوشی میخایم سرم با ا تهمه عوارض خطرناکش بگیریم و تزریق کنیم  

ای خواهر،هیش کس تاخودش ب این مشکل برخوردنکنه نمیتونه مارودرک کنه،اصلانمیفهمم هربارک میخوایم ازمایش بتابدیم چ هجم استرسی بهمون واردمیشه بعدهربارجواب منفی چ ب حالوروزمون میاد،همش بشوهرم میگن اینقددلم خونه احساس میکنم قلبموبشکافن همه سوراخ سوراخ باشه،این همه دردروحی روانی وجسمی یک طرف،جریان مالیش یه طرف دیگه،یه کارمندساده مگه چقدحقوق داره ک همش خرج دوادکترمیشه اخرشم هیچی ب هیچی،این وام هنوز۴تاقسطشونداده دوباره بایدوام بعدی روگرف