2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
نه عزیزم از بچه های اینجا تا حالا کسی نگفته از تبریز هس جز خودم 😅

پس از همون همشهرياتون شنيده بودي؟ ميدوني برام خيلي مهمه عاخه اگه اونجا واقعا اونطوري كه منم تشخيص دادم كارش درست نباشه خيلي رو تصميماتم تاثير داره چون اونجا گفتن بيا اهدا، البته من ديگه پامو اونجا نميزارم خوشبختانه ديگه لازم نيس برم تبريز فقط از بابت اون نظري كه دادن سردرگمم

...
😍😍😍عزیزم.بی بی ب این خوشرنگی بعیده بخاطر امپول باشه

باورم نميشه اي خدا😭😭😭😭

الهي دل هر كس منتءره شاد بشه دامنش سيز شه كه منم شاملش باشم الهي امين 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه  دكتر كفته ٢١ از بده يعني ...

مبارکت عزیزم..مامان شدی😍😍میتونی زودتر هم از بدی...بتا اگه بخاطر امپول باشه خیلی خیلی پایینه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه  دكتر كفته ٢١ از بده يعني ...

مباركه خيلي مباركه التماس دعا، شما جنيناتون چن روزه بودن كه گفتن ٢١ سيكل آز بدين؟

...
عزیزم مبارکههههههههه، آمپول زود اثرش میره، مامان شدی دیگه تمام😍😍😍😍

واي چقد نياز داشتم به اينكه كسي تاييد كنه😭😭😍

الهي همهههه ب ارزوهاشون برسن

ب همسرم نكفتم 

تا چهارشنبه م برم ازمايش چيزي نميكم 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
مباركه خيلي مباركه التماس دعا، شما جنيناتون چن روزه بودن كه گفتن ٢١ سيكل آز بدين؟

قربونت برم عزيزم 

بخدا همش دارم دعا ميكنم اول واسه بقيه بعد خودم 

جنين من بلاست بودن دو تا 

ولي تو مركز ما ب همه ميكن ٢١ فك كنم ميخان كاملا مطمعن باشه 

اگه طاقت بیاری😂😂

اخه همسرم وسواس داره هي ميكه حالا جقد مطمعنه بي بي چك 

منم ك امپول زدم واقعا تا ازمايش ندم باورم نميشه

برا همين ميكم نكم بهتره

واي چقد نياز داشتم به اينكه كسي تاييد كنه😭😭😍 الهي همهههه ب ارزوهاشون برسن ب همسرم نكفتم  ...

اصلا امپول خط به اين پررنگي محاله بندازه اونم يه هفته بعد از امپول حالا صددرصد نيني خودش خط رو كشيده خيلي مباركه عزيزم

...
مبارکت عزیزم..مامان شدی😍😍میتونی زودتر هم از بدی...بتا اگه بخاطر امپول باشه خیلی خیلی پایینه

واقعا؟ 

سه شنبه تولدمه برم از بدم بنظرتون؟؟؟ 

اصلا امپول خط به اين پررنگي محاله بندازه اونم يه هفته بعد از امپول حالا صددرصد نيني خودش خط رو ...

تازه نصف امپول تزريق كردم 

سلام هانا جونم خوبی عزیزم دلم واسه توهم تنگ شده بود نی نی چطوره ؟خیلی وقته ازت خبر ندارم خودت چطوری؟

سلام ملودى خوبى؟؟خوبم خداروشكر خيلى به فكرتم 

دخترم هم خوبه خداروشكر دل درداش هم بهتر شده ٢ ماهه شده

انشالله به زودى زود قسمت خودت و تك تك منتظرها 

ملودى اصلا كم نيار مطمينم تو هم جواب مى گيرى فقط با انرژى مثبت برو جلو حتما خدا قلبتو پر از آرامش مى كنه🙏🏼❤️😘