2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
مرسی آنای عزیزم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
دوستای خوبم ممنون از همدردیتون ولی فقط میخوام تموم شه خسته شدم صد سال پیر شدم خیلی وقته دیگه خودم نیستم دلم برا خودم تنگ شده
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلارای عزیزم متاسفم منم این روزا را تجربه کردم خیلی سخته خدا برا هیچکس نخواد اما قسمتمون همین بوده اگه میتونی یه مسافرت برو.من بعد از جواب منفی قبلیم رفتم مشهد و تا تونستم گریه کردم آدم سبک میشه وقتی گریه کنه
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
سلام دوستان امروز روز 16 انتقالم بود و آزمایش دادمو مجددا جوابم منفی شد این پنجمین انتقالم بود تمام آزمایشها رو انجام داده بود + خراش ، سرم داشتم سلکسان و .... ( 3 جنین بلاست ) بازم خدا نخواست دارم از زور ناراحتی می ترکم ، دارم خفه میشم قلبم دردمی کنه نمی تونم گریه کنم فقط موندم چرا خدا نمی خواد چرا چرا ... من چیکار کنم.......
خوب آنا جونم حالا اگه آنتی تی ژی ا بالا باشه باید چیکار کرد؟ البته فکر کنم برا من اینطور بود امروز میرم تو آزمایشام نیگاه میکنم راستی یه چیز دیگه من همون موقع که داشتم استرادیول میخوردم پری اومد اونم نه پری درس درمون یه خونریزی مصخره سه روزه که با شروع دوفاستون تموم شد دوفاستونم که تموم شد دوباره پری مصخره بازی درآورد نصفه نیمه اومد و سه روزه تموم شد بعد لک شد هنوزم ادامه داره. البته امروز دیگه تموم شد اگه باز مصخره بازی درنیاره هیشکی دیگه هم بوده با دوفاستون اینجوری شه ایندفعه خیلی قاطی پاطی شده دارم دیوونه میشم تست هم گذاشتم منفی شد
باران جون عزیزم به خدا میمونم چی بگم..... برا تو و دلارا جون خیلی ناراحت شدم..... آخه مشکل چی میتونه باشه وقتی ظاهرا خیلی چیزا بررسی شدن.... احتمالا یه دلیلی برا منفی شدن هست اما اینکه چیه آدم نمیدونه چه جوری بفهمه.... عزیزم واقعا سخته بعد ۵ بار انتقال منفی شدن.... همون یبارشم خیلی زیاده چه برسه ۵ بار.... به حق این ماه برکتی که پیش رومونه از خدا میخوام هردوتونو به معجزش مهمون کنه.... تپل مپل جون عزیزم باید بری پیش ایمونولوژ ببینی چی برات تجویز میکنه.... بستگی به مقدار بالا بودن تی پی او داره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلاراجون نههههفقط میتونم بگم گریه کن سبک شی سعی کن بری بیرون یکم هواتو عوض کنی باران جووون چقد سخت ایشالله هیچکس دیگه اینو تجربه نکنه واقعا ادم میمونه چی بگه منم نمیدونم چرا صب جوگیر شدم بیبی زدم کاش نمیزدم منفی بودامروز روز یازدهم انتقالم بود بنظرتون جای امیدی هس بخدا من اصلا استرسم نداشتم همه چیزاروهم رعایت کردم
ثمر جون این مطالب داخل برگه بود غذاهای غنی از پروتیین مصرف کنید مصرف کربوهیدراتهارا به حداقل برسانید غذاهای گرم بخورید نوشیدنیهای گرم یا در دمای محیط بنوشید از مصرف بستنی خودداری کنید هشت الی نه فنجان آب دارای دمای محیط مصرف کنید تا دچار یبوست نشوید غذاهای سرشار از اسیدهای چرب ضروری مثل انواع مغزجات و دانه ها و روغن زیتون مصرف کنید
این نیز بگذرد...
اداه مطالب قبل مصرف آناناس به لانه گزیی کمک می کند .یک آناناس را به پنج قسمت تقسیم کرده و از روز انتقال روزانه یک قسمت را همراه بافقسمت مرکزی آن مصرف نمایید میوه جات و سبزیجات غنی از ویتامین سی بیشتر مصرف کنید مثل پرتقال گریپ فروت توت فرنگی کلم بروکلی گل کلم فلفل سبز گوجه فرنگی مصرف سیب زمینی شیرین به خاطر دارا بودن فیتواستروژن ویتامین ب و سی و فیبر توصیه می شود
این نیز بگذرد...
ادامه برای صبحانه غذاهای مثل سوپ خورش یا انواع پوره ها را مصرف کنید از غذاهای قلیایی بیشتر استفاده کنید از غذاهای آماده استفاده نکنید مصرف تخم مرغ و گردو توصیه می شود بهتر است غذاها به صورت خورشتی و کبابی مصرف شود مصرف سوپ بخصوص سوپ قلم توصیه میشه مصرف روغن ماهی و زرد چوبه باعث کاهش التهاب می شود که در صورت همراهی با قرص آسپرین بایستی با احتیاط مصرف شود
این نیز بگذرد...
ادامه مصرف شیر نارگیل آب درون نارگیل توصیه می شود گاهی درون آب مصرفی خود مقداری آب لیموی تازه و کمی نمک دریا اضافه نمایید البته در صورتی که فشار خون بالا ندا
این نیز بگذرد...