2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
مبارکههههههههه 💃💃💃💃💃💃💃💃💃😍😍😍😍ان شاالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی و بعد 9 ماه بغلش ...

فدات شم مرسی

خیلی بهم کمک کردی این چند وقت

ان شالله خدا حاجت دلتو بده❤️

دعا کن قلب تشکیل بشه

سونو قرار شد ۱۷ روز دیگه برم

💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو فدات شم، محل کار منم ط 2 بود، خونه مامانم 40 تا پله داره الانم میرم ولی آروم، الان که کلا خونه ...

حتی قبل مثبت شدن پله ایراد نداره یعنی دو روز بعد انتقال میشه پله رفت ؟؟ انقدر فکرم مشغوله حتی میخواستم به خاطر این پله ها انتقال رو عقب بندازم آخه اونطرف رو نمیتونم مسئولیت قبول کردم باید تا مهر ماه برم....

فدات شم با دعای شما ان شالله جنینم سه روز بود فرش و لکه بینی هم نداشتم اصلا علایم خاصی نداشتم ح ...

مررررسي گلم مواظب خودت باش 

تو اين حال خوبت واسه ما منتظرا هم دعا كن 🙏🏼🙏🏼❤️❤️منم ٥ انتقالم خيلي استرس دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نخوری بهتره، به شدت سودا زاست، بعدا تهوع شدید میگیری خدای نکرده احتمال حساسیت هم هست آخ که عاشق کش ...

پس همونه منم زیاد بادمجون دوس دارم خوردم

ای بابا😥

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نخوری بهتره، به شدت سودا زاست، بعدا تهوع شدید میگیری خدای نکرده احتمال حساسیت هم هست آخ که عاشق کش ...

باشه زينب جون نميخورم 

واي منم عاشق كشك بادمجونم اصلا هر چي كه با بادمجون باشه 😋😋😋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حق داری گلم، من که سرم رو شلوغ کرده بودم برام سخت میگذشت کاش پازل 2000 تایی بخری حل کنی خیلی خوبه ه ...

آره راست میگه ما هم دائم با هم یا اوتلو بازی میکنیم یا برج هیجان 

مررررسي گلم مواظب خودت باش  تو اين حال خوبت واسه ما منتظرا هم دعا كن 🙏🏼🙏🏼❤️❤️منم ٥ انتقالم ...

فدات شم

من اولش اصلا استرس نداشتم گفتم هرچی خدا بخواد نشه هزاربار میبرم و تلاش میکنم ولی بعدش ک بی بی چکم هاله افتاد خیلی دلشوره گرفتم

خودتو بسپار بخدا دلتو آروم کن برو

ان شالله شما و هرکی که منتظره جواب میگیره عزیزم

💔
فدات شم من اولش اصلا استرس نداشتم گفتم هرچی خدا بخواد نشه هزاربار میبرم و تلاش میکنم ولی بعدش ک بی ...

فدات شم عزيزم 

چند انتقال بي بي چك گذاشتي ؟من جنينم بلاست  ميگم ديگه ١١انتقال بايد نشون بده 

سلام ثمين جون ، خوبي خواهري ؟ خدا رو شكر كه روحيه ات بهتر شده و دوباره به ما سر زدي ، من مطمئنم كه ا ...

سلام خواهری خوبم شکر .تیکر بارداریه شما کو؟زایمان کردید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات شم عزيزم  چند انتقال بي بي چك گذاشتي ؟من جنينم بلاست  ميگم ديگه ١١انتقال بايد نشون ب ...

من خیلی عجله داشتم😐

چون درد سینم ک تموم شد فکر کردم دیگه نیستم

شوهرم گف بذار ۱۱ انتقالم بود

۵دقیقه بعد رفتم دیدم هیچی نداش انداختم روی توالت فرنگی شوهرم ۳ساعت بعد رفت دید دو خط شده خط دوم هاله بود ولی مشخص بود کامل

بعضیا تا قبل عقب افتادن پریود نشون نمیده همه یکجور نیستن

تو هم نشون نداد صبر کن برو ازمایش

💔
نه عزیزم هیچی اون موقع نداشتم تغذیه ام با قبلش فرقی نداشت فقط روغن کنجد رو حذف کردم  استراحت ...

یعنی اصلا استراحت نکردی؟مگه میشه؟جالبه.

من تموم 14روز رو میخوابم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون انشالله با این انتقال میای  به جمع مامانهای تاپیک 🤲🤲🤲

انشالله خواهر واقعا دیگه بس نیست اینهمه تلاش؟