2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
خواهر اگر کسی حق داشته باشه ناامید بشه اون منم با 34سال سن و 16بار انتقال جنین و 5بار آی یو آی ناموف ...

سلام ثمين جون ، خوبي خواهري ؟ خدا رو شكر كه روحيه ات بهتر شده و دوباره به ما سر زدي ، من مطمئنم كه ان شا الله خيلي زود شما هم با تيكر بارداري ميا اينجا .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همین که تبدیل به لک قهوه ای شده نشونه ی خوبیه گلم.نگران نباش خانمی.هرمرحله استرسهای جدیدی باهامون ...

دقيقا همينطوره خاكستري جون منم تا ميام يكمي ريلكس شم ميزنه يه چيز مزخرفي واسه كوفت كردن اون ريلكسي  پيش مياد ببين حالا ميخواستم با ازامش برم انتقال  گفتم بزار از پودر موبر استفاده كنم تر و تميز باشم  بعد اومدم ديدم نگو پودر موبر گرم و خشكه و برا من مضرره😕 دست ميزنم زير دلم رو رحم داغه داغه،  كرم افتاد ب جونم كه بيا رحمو باز گرم كردي😭خرابكاري شد،  آرامشم كوفت شد، انقد نگرانم ميگم انتقال ندم،،،، حالا امشب كلا جلو باد كولر بي لباس خوابيدم از حرصم

از ديروز همش هندوانه ميخورم و با غذام ماست ميخورم، عاخه من طبعم خيييلي گرمه كه يه مدتي كه همه جا شنيده بودم برا بارداري نبايد سردي بخوري سرديجاتو حذف كردم بدنم داغون شد چون گرميش زد بالا، حالا من چ كنم اين واجبي رو ماليدم رو رحم لابد گرمش كردم😐ناراحتم

بچه ها شما ميدونين واسه سرد كردن رحم چه خوراكي هايي هست؟

برعكس سوال رايجه

همه ميپرسن واسه گرم كردن رحم چ كنن

حالا كسي ميدونه واسه سرد كردن رحم چ ميشه خورد و چه كارايي ميشه كرد؟؟؟ يه هفته بيشتر وقت ندارم

...
یعنی هیچ علائمی نداشتی گلم بعد انتقال تغذیه ات چجوری بود؟استراحت مطلق بودی؟من خیلی استرس دارم

۳ ، ۴ روز خیلی زوده ، من که علائمم زود میاد و قاعدتا بتامم بالاست از روز ده ، یک سری علائم خفیف دارم همیشه.

شما شاید از اون بی علامتا باشی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دقيقا همينطوره خاكستري جون منم تا ميام يكمي ريلكس شم ميزنه يه چيز مزخرفي واسه كوفت كردن اون ريلكسي & ...

اخه عزیزم اگه گرم کردن رحم اینقدر راحت بود که با یه پودر مالیدنی رحم گرم میشد اینهمه طب سنتی رفتن و غذاهای خاص خوردن دیگه چی بود!!!؟مگه میشه با جذب از روی پوست طبع رحم عوض بشه !؟اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد توروخدا بی خیال شو

سلام دوستان عزیز من روز سوم انتقالم هستش میخوام بدونم اونایی ک قبلا انتقال مثبت داشتن چه علائمی داشت ...

شما چند تا جنين واستون انتقال دادن منم امروز ٤انتقالمه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دقيقا همينطوره خاكستري جون منم تا ميام يكمي ريلكس شم ميزنه يه چيز مزخرفي واسه كوفت كردن اون ريلكسي & ...

محیا چرا اینجوری خودتو عذاب میدی..اخه حتی اونای ک میخان رحمشون گرم کنن ی دوره چندماهه طول میکشه باانواع اقسام کارها وداروها ورژیمها

.الان تو چطوری فک کردی بااون چندقه گذاشتن پودر رحمت زیادی گرم شده...بیخیال شو خواهر من.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم‌برای من‌که ذخیره تخمدانم‌ پایین هست هم خوبه؟ دکتر دیشب  پرگناکرکانسپشن نوشته برام ر ...

فرقش با اوابوست رو نمی دونم، می خوای برو داروخانه ترکیبات جفتشون رو ببین، هر کدوم حس کردی بهتره بخور

جون دو نوع قرص باهم نمی شه خورد، یه سری ویتامین ها زیادی میشه

یعنی هیچ علائمی نداشتی گلم بعد انتقال تغذیه ات چجوری بود؟استراحت مطلق بودی؟من خیلی استرس دارم

نه عزیزم هیچی اون موقع نداشتم

تغذیه ام با قبلش فرقی نداشت فقط روغن کنجد رو حذف کردم 

استراحت اصلا نبودم، اون دو هفته اتفاقا خیلی شلوغ و پر کار بودم چون دکترم نظرش واسه استراحت کاملا منفی بود

منم استرس داشتم ولی خوب چون اغلب خونه نبودم و مشغله داشتم کمتر بهش فکر می کردم

گلم استراحت و کم کردن کار واسه بعد از + شدن هست اونم اگر لکه دیدی

مثلا منم بعد از + شدن رفتم سر کار ولی حس می کردم خسته میشم،کمتر کردم ساعت کاریمو، بعد هم لک دیدم که دیگه تعطیل کردم

اخه عزیزم اگه گرم کردن رحم اینقدر راحت بود که با یه پودر مالیدنی رحم گرم میشد اینهمه طب سنتی رفتن و ...

ازي جونم دوست مهربونم مرسي كه هميشه راهنماييم ميكني، خب اگه نميشه چرا دكتر ب همسرم گفته روي كليه ها واجبي بزنه تا سردي كليه گرفته بشه، حالا درسته من يه بار زدم فقط اونم هف هش دقيقه ولي باور كن روي رحم دست ميزنم ميسوزه دستم، كلا طب سنتي ميگه بهم انقدر داغيت بالاس كه هر روز يه ليوان كاسني بايد بخوري تا رحم مطفه رو نسوزونه

منم چن ماهه شايد سه چهار ماه كه لب به گرمي جات نزدم مگر غير مستقيم تو غذايي چيزي اجتناب ناپذير بوده كه خوردم، همش گوجه سبز و گيلاس و هندونه و ماست و شير كه خيلي هم همشونو دوس دارم اينا رو بيشتر خوردم تا اين گرماي كوفتي كه به خاطر سياه دونه و زنجبيل خوردناي بعد سقط افتاد ب جونم و واقعا اذيتم ميكرد اصلاح بشه، حالا با كلي اميد و اروز و كمك خدا خواستم انتقال بدم بازم نگران گرمي زيادي رحمم

آزي جونم با اين حساب نشاسته واسه من ميتونه خوب باشه چون طبع سردي داره ميتونم از دو سه روز قبل انتقال شروع كنم؟

...
گلم با سرکه شستی خودتو آها آب کشیدن پاها با آب خنک بعد دستشویی خیلی خوبه

مرسي زينبي جون خودت بهتري؟ نه هنوز راستش ترسيدم سركه استفاده كنم، سركه رو يه ق ش چاي خوري خوردم فقط ديروز، سركه اي كه دارم خونه گيه سركه سفيد مثل بيرونيا نيس رنگش تيره تره البته همون سركه انگور يا نميدونم كشمشه، چيكارش كنم؟ بزنم روي پوست اون ناحيه يه چند دقيقه؟؟

...
۰/۴ شده اوابوست میخوردم تا یک ماه پیش ،سه تا فولیکول داشتم که نشد،جالبه من پارسال با ای یو ای دوقلو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ،شما هنوز ذخیره داری و نیاز به مکملهای بیشتری داری ،قبل از شروع هر مکملی باید حداقل  یکماه مولتی ویتامین بخوری کمبود ویتامینهای ضروری برطرف بشه مولتی ویتامین ادامه بدی و بعد اوابوست وفرتیل اید وومن مصرف کنی