2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزان من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ ...

عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله ٩ماه رو به سلامت بگذروني و ني ني رو سالم بغل كني 

گلم تو اين دو هفته لك بيني يا علايمي هم داشتي ؟جنينت چند روزه بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم اگر قرص هست و دکتر داده اصلا نترس ادامه بده

بله كپسوله ممنوووون 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینبی جان شما این ومیگان و چه زمانهایی میخوری که بهتری؟ و دمیترون هم باهاش میخوری یا نه فقط همین و ...

یکی رو صبح همزمان که سرم و دمیترون داخل رگی دارم می خورم 

یکی هم شب حدودا 12 ساعت بعدش، دیگه دمیترون به صورت قرص نمی خورم

خدا رو شکر امروز هم بهترم، قبلا پرستار دیر می‌رسید چند بار حالم بهم می خورد امروز فقط یک بار🙈🙈

دعا کن یواش یواش بتونم این سرم ها هم کنار بذارم، دستام داغون شدن، ولی خوبیش اینه حداقل این مدت که تو دستم هستم خودمو با خوردن قوی می کنم 

باز هم خدا رو شکر 

یکی رو صبح همزمان که سرم و دمیترون داخل رگی دارم می خورم  یکی هم شب حدودا 12 ساعت بعدش، دیگه د ...

خدارو شكر زينب جون 😍😍

دوستان خوردن بادمجان تو انتقال ضرر نداره ؟

رفتم احتمالا بخاطر واریسکول عمل میخواد یعنی بعد عمل میاد پایین

سلام. دی اف ای همسر من قبلا۸۷بود الان شده ۲۳ .شستشوی مرتب ب ی ض ه ونزدیکی زیاد رو پایین اومدن دی اف ای خیلی تاثیر داره.زمانی که بیرون از منزل هستن هر ۱ساعت با آب سرد ب ی ض ه رو بشورن وزمانی که منزل هستن هر ۱ ساعت کیسه یخ بزارن واقعا تاثیر داره همسر من هر مکملی خورد موثر نبود ولی بودن دوستانی که مشکل ما رو داشتن و با مکمل دی اف ای اومده پایین.واریکوسل هم تا چندتادکتر تایید نکردن عمل نکنید چون برای بعضی ها شرایط بدتر هم میشه.همسرتون با کدوم دکتر ویزیت میشه؟

آره واقعا از دیروز فقط میگم شکر قول دادم به خودم علائمم رفت دیگه الکی استرس نگیرم و دعاهای بد نکنم ...

بله ني ني حالش خوبه الكي از خدا علايم نخواه 🥰🥰

من از الان دنباله علامت هستم چقدر دير ميگذره 🥴🥴

🍳🍳🍳🍳شما رو با ماهیتابه آنا تنها میذارم😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

سلام دوستان عزیز من 14 برای بار دوم انتقال داشتم الان دل دردای پری و کمر درد دارم یعنی دارم پری میشم

نه عزیزم، چرا نگیره، ان شاء الله یکی از چراغ های خونتون میشه مامان میشی، دعا کن و فکرای خوب😍😍😍😍🤗🤗🤗

سلام عزیزان من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ ...

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍انشالله قسمت  همه ی منتظرهای اینجا بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻