2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عزیزم من پست آخرشو نگاه کردم نوشته بود جواب ازمایشش خداروشکر خوب بوده

وااااااایی خدا رو شکر 😭😭😭😭 چه قدر خوشحالم 

چه قدر طفلی استرس داشت

😍😍😍😍😍نمی دونم چرا من ندیدم

الهی همیشه خوش خبر باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااایی خدا رو شکر 😭😭😭😭 چه قدر خوشحالم  چه قدر طفلی استرس داشت 😍😍😍😍😍نمی دونم چرا ...

اره خدارو هزار مرتبه شکر واقعا...من رفتم توی اکانت خودش گلم.پست اخرشو نگاه کردم که درمورد لک بینی بعد cvs بود دیدم اخرین کامنتش نوشته جواب ازمایشش خوب بوده خیالم راحت شد❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان عزیز من روز سوم انتقالم هستش میخوام بدونم اونایی ک قبلا انتقال مثبت داشتن چه علائمی داشت ...

سلام عزیزم 

اینجانب یک بی علامت قبل انتقال بودم که علائمم از اواخر هفته 6 شروع شد و الان جوری شده که اگر سرم نزم 10 بار در روز گلاب به روتون😣😣😣😂😂😂😂

درک می کنم روزهای پر استرسي داری ولی دنبال علائم نباش از خدا هم یه بارداری سالم و راحت و بی علائم بخواه

گلم منظورم اینه چند روز دیگه گفتین داروهاتون شروع میشه چه دارویی هست از روی اون نوع سیکل رو بگم

شرمنده عزیزم اذیتت کردم

من نوزده مرداد پریود میشم و بیستم میرم پیش دکتر .یعنی سه روز دیگه.و برام دارو مینویسه و شروع میکنم به مصرف داروها.اما به من نگفت که قرار چه داروهایی بنویسه

الانم ک فقط تقویتی داده.

این تیکر بارداریه؟مبارکه خواهری من چرا از هیچ چیز خبر ندارم .طبیعی باردار شدی؟

عزیزمی تو یه بار بهم تبریک گفته بودی گلم

طبیعی امکانش وجود نداشت اصلا، میکرو

ثمین جان از مرحله اول که جواب آزمایش گرفتم تا الان روزی نبوده به یادت نباشم و دعات نکرده باشم

خیلی وقته نبودی عزیزدلم.ان شاالله یه روزی هم ما ذوق فسقلی ها و تیکر‌ خوشگلتو بکنیم ثمین جون😘❤

انشالله.اره ی مدت طولانی نبودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تشکر عزیزم دلم 🌹 همیشه بیادت میوفتم و خدا میدونه وقتی مثبت شدم لحظه ای از فکرت غافل نشدم این روزهای ...

ممنونم خواهری حالا دردونت چیه جنسیتش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب اخه خون بعد سرازیر نمیشه؟بعدش پد لازمه یا نه.اصولا چند روز قبل انتقال میکنن این کار رو؟به من گفت ...

خون که نه، اون پلاسما هست تقریبا، چون دهانه رحم بسته هست بعیده چیزی خارج بشه 

ولی کلا پد ببر، من همیشه پد می بردم، البته پی آر پی نکردم 

واسه آی یو آی، انتقال، پاپ اسمیر، پانکچر

عزیزمی تو یه بار بهم تبریک گفته بودی گلم طبیعی امکانش وجود نداشت اصلا، میکرو ثمین جان از مرحله اول ...

الحمدالله علاوه بر نازایی مرض آلزایمر هم اضافه شد.فدات خواهری الهی بارداریه خوبی رو سپری کنی

اره عزیزم رفتم هرچقدم دوستان گفتن نرو.. ب حرفشون گوش نکردم😅🙈🙈🙈 سونو کلی بررسی کرد و گفت همه چی ...

شکرخدا . وزنش چند گرم بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود