2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الانم بستری هستی؟ فیبرومت چند سانت بود قبل بارداری؟ ساب سروزال بود؟ 

نه هفته هفدهم بستری بودم و از بعدش دیگه سرکار نرفتم والا قبل بارداری نمیدونم ولی اسفند ماه 6 سانت بود و اردیبهشت ماه شده بود 10 سانت بله ساب سروزال هست

کلا این بی خوابی باعث بی خوابی همسرمم شده صبحا بنده خدا چشم بسته میره سرکار لطفا برای آرامشم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خیلی برام دعا کنین الان سرم دستمه باز حالم داره بهم می خوره😣😣😣😣 قرص زنجبیل به زور آب سیب و انگور خوردم دوباره حالم داره خراب میشه 

همیشه میگم خدا رو شکر ولی انصافا کم آوردم یک ماهه مثل آدم غذا نخورم آب هم بدتر

تو رو خدا هر دعایی بلدین واسه بخونین😭😭😭😭

همون دیگه منم منظورم همون بود با سیاه دونه ماساژ میدادم فکرکردم دارم کار مفیدی انجام میدم ، پرولاکتی ...

آها پس هیچی کلا انجام نمیدم دیگه فکر نمیکردم از رو پوست تاثیرش رو پرولاکتین زیاد باشه

ممنون راهنمایی کردی دوستم🌸

دوستان خیلی برام دعا کنین الان سرم دستمه باز حالم داره بهم می خوره😣😣😣😣 قرص زنجبیل به زور آب سیب ...

انشالله که هر چی زودتر خوب بشی عزیزم منم سه ماه اول همین بودم با سردردای وحشتناک امیدوارم به حق همین روزای عزیز هر چی زودتر حالت خوب بشه 

من کلا به هیچ عوارضی تو بارداریم نه نگفتم😖😵

گلم من بودم این کارو نمی کردم، چون اینا ترکیبات هورمونی دارن و اندازه گیری هم نمیشه کرد خیلی به صلاح ...

ممنون زینب جانم  مراقبم دیگه

تخم مرغ که فقط محلی داریم ما روغن هم زیتون و کنجد استفاده میکنم خرما هم مامانم از این توپک ها که گردو و کنجد میزنن بهش درست کرده روزی چندتا میخوریم پیاده رویم هم روزی۱ ساعته البته تند نیست اما از معمولی سریع تر هست 

از هم دادم ویتامین D کم بود قرصش و دارم میخورم 

بقیش پناه بر خدا

عزيزم چند انتقال بي بي گذاشتي ؟جنينت چندروزه بوده ؟

دیروز روز ۱۱ انتقالم بود ساعت ۳:۳۰ بعدازظهر زدم دیدم هیچی نداره

بعد سه ساعت شوهرم رفت دیدخط افتاده

امروز صبحم زدم خیلی هاله کمرنگ افتاد

از دیروز کم رنگ تر

جنیننم ۳روزه بود❤️

💔
دیروز روز ۱۱ انتقالم بود ساعت ۳:۳۰ بعدازظهر زدم دیدم هیچی نداره بعد سه ساعت شوهرم رفت دیدخط افتاده ...

ديدم بي بي چكت رو به نظرم مثبته ديگه بي بي نزار فردا برو آزمايش بده انشاالله يه بتاي خوب داشته باشي 🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان خیلی برام دعا کنین الان سرم دستمه باز حالم داره بهم می خوره😣😣😣😣 قرص زنجبیل به زور آب سیب ...

زينب جون الان برات آيت اكرسي ميخونم عزيزم 

ايشالا كه زودتر حالت بهتر بشه از دست اين تهوع راحت بشي تا ٩ ماه رو سلامت بگذروني 🤲🏻🌹🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم اره فردا بعدازظهر میرم دعام کنین😘🙏🏻

فردا صبح برو 

پنجشنبست آخه ساعت ١٠بري تا ٢انشاالله جوابش آمادست 

انشاالله ماماني نگران نباش 💋💋

اونایی که جنین هاشون رو فریز میکنن، بلاست میشه جنین ها؟

بله ميتونه بلاست هم بشه اين نظر دكتر و جنين شناس كه چند روزه انتقال بدن