2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم  یه سوالی داشتم  دکترم گفت روز اول یا دوم پریود برم که وارد سیکل و گرفتن ...

عزیزم من دکترم گفتش لک جز روزای پریودی حساب نمیشه، وقتی روون شد، اولین روز پریودیت حساب کن، واینکه اکثرا داروها از روز دوم شروع میشه، نگران نباش

دوستان من بايد روزي ٤تا استراديول بخورم بعد صبح ساعت ٨خوردن الان كه ١١:٢٠بود حواسم نبود ه جاي اسيد فوليك برداشتم خوردم حالا چكار كنم ؟خيلي اشتباه كردم 

حالا ساعت جديد بخورم يا روال قبلي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها دیروز شوهرم رفته برام قرص کلسیم بگیره،گفتم اگه خارجیش هست خارجی بگیر برام.دیگه‌ نگاهش نکردم،ا ...

خاکستری جون من خودم نخوردم ولی مادر شوهرم چون ناراحتی معده داره همیشه پودر یا قرص جوشانشو میخوره فکر نکنم فرقی داشته باشه

خدا جونم شکرت...
دوستان من بايد روزي ٤تا استراديول بخورم بعد صبح ساعت ٨خوردن الان كه ١١:٢٠بود حواسم نبود ه جاي ا ...

بچه ها خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلي نگرانم 

حالا چي ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام من مشكلمو ميگم اگه كسي مثه من بوده بگه تا منم روحيه بگيرم خيلي حالم بده روزگارم شده گريه و غصه ...

عزیزم امیدت به خدا باشه میفهمم چی میگی من خودم هر دو لوله رو از دست دادم ولی خدا رو هزار مرتبه شکر الان باردارم از دست دادن عضو خیلی درد بدیه من حتی الانم که باردارم وقتی یادم میوفته بغضم میگیره ولی چاره ای نیست لوله هیدرو ی مانع برای بارداریه اگه هدفت بچه دار شدنه باید باهاش کنار بیای

خدا جونم شکرت...
کدوم شهری عزیزم؟

ایلام

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام من مشكلمو ميگم اگه كسي مثه من بوده بگه تا منم روحيه بگيرم خيلي حالم بده روزگارم شده گريه و غصه ...

دوست عزیز ناامیدی چرا؟ توکل به خدا با قدرت جلو برو تو این راه و مراحل امیدواری و روحیه حرف اول و میزنه والا منم ذخیره ام۶/. هست دکترا گفتن شانس ای وی اف کمه شاید مجبور بشیم چندتا سیکل تخمک کشی کنیم هزینه هاش به کنار تمام استرس تخمک سالم و جنین شدن تخمکها هم به کنار تازه بعدش باید pgd کننن تا ار نظر تالاسمی سالم باشن یعنی ببن دیگه شانس من چقدر کمه اما امیدم به خداس هرچی مقدر کنه برامون همون میشه 

اصلا بد به دلت راه نده عزیزم و هر چی دکتر میگه انجام بده

سلام دوستای گلم خوب و خوشید همگی؟ 

نی نی ها خوب ورجه وورجه میکنن؟

دوستان دیشب دکتر قرص به من داد گفت تا شروع ivfاستفاده کن کسی خورده تاثیری توی موفقیت ivf و کیفیت تخمک ها داره؟ 

دوستان من بايد روزي ٤تا استراديول بخورم بعد صبح ساعت ٨خوردن الان كه ١١:٢٠بود حواسم نبود ه جاي ا ...

عزیزم.جای نگرانی نیست..فک.نکنم قانون خاصی ک داشته باشه خوردنش..من دوتا صبح بعد صبحونه میخوردم..دوتابعدشام..الان خوردی اشکال نداره بقیشو ب وقتی ک قبلا میخوردی بخور

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم دکترم به من گفت استرادیول آنتی بیوتیک نیست که ساعتش مهم باشه، فقط سعی کن ۴ تا رو تو طول روز پخش کنی.

نگران نباش، مشکلی پیش نمیاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام زینب جان، من ۵ روز خیلی حالم بد بود، معدم داغون بود و به هیچ عنوان نمیتونستم مایعات بخورم، کلی ...

سلام عزیزم خدا رو شکر الان بهتری

نگران سونو قلب که اصلا نباش خصوصا با این همه علائم، ان شاء الله دیده میشه با شکمی

خودت پیشنهاد بده ببین چی می گن ولی احتمالش زیاده