2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
آوا جون بستگی به نوع مشکل آندومتریوزت داره.... برا من چون تو ناحیه لگن بود دکتر پادمهر با معاینه تشخیص داد وگرنه سونوهام پاک پاک بودن.... خواستی یه ویزیت کلینیک آندومتریوز ابن سینا پیش دکتر پادمهر انجام بده.... اگه احتمالش باشه تشخیص میده.... البته یه آزم داره تحت عنوان ca125 و ca9-19 ولی من از شانسم اونم نرمال کاذب بود.... یعنی این تستم اگه آنرمال باشه تشخیص رو تا حدی قطعی میکنه اما نرمال باشه اعتباری نداره چون میتونه کاذب باشه.... آوا جون عزیزم صفحه اول رو نگاه بندازی مراحل درمان بنفشه جون هست.... اگه اشتباه نکنم عمل واریکوسلشون موفقیت آمیز نبوده چون یادمه با مورفولوژی صفر وارد سیکل شدن ولی بازم اگه اشتباه نکنم با توصیه های امیرجنتی ۸ تایی جنین عالی داشتن.... خلاصه صفحه اول بری اسمش رو پیدا میکنی.... تو پست ۱-۶ باید باشه بنفش رنگه!!!! منم بهت توصیه میکنم بری پیش امیرجنتی اگه لازم باشه میگه عمل کنین وگرنه اگه فرقی تو نتیجه نداشته باشه الکی نمیگه عمل کنین.... اون طوری که من دستم اومده عمل برا کسایی خوبه که بهبودشون میتونه تا حدی بشه که طبیعی باردار بشن وگرنه اگه تهش باز مجبور به میکرو بشن عمل اصلا نیازی نیست.... لی لی جون نگران نباش عزیزم.... هموسیستئین بالام درمانش با همین چند قلم داروئه.... فکر نکنی مشکلت خیلی حاده و الکی به خودت استرس نده.... احتمالا همین آسپرین و سلکسان و ... رو داری.... دلارا جون روز ۹ زود بوده.... روز ۹ اونایی + بوده بی بیشون که ۲-۳ قلو باردار بودن..... معمولا اگه بتا نسبتا خوب باشه از روز ۱۲ به بعد + میشه.... اما حتی اگه با بتای حدود ۲۰۰ روز آز باردار بشی احتمال اینکه بی بی روز ۱۲ هم + بشه خیلی کمه!!!! پس به نظرم عجله نکن چون الکی بهت استرس میده.... یلدا جون آزمایشگاه داریم تا آزمایشگاه.... بستگی به آزمایشگاه دم خونه تون داره.... در ضمن چون برا یه آیتم نسبتا گرون میری بهتره یه جایی باشه معتبرتر باشه وگرنه مثلا من آزهای خیلی تخصصی رو نیلو انجام دادم بقیه رو همه رو بیمارستان رسالت تو سیدخندان انجام میدم.... چون هم سرراست تره بهمون هم روزای تعطیلم میتونم برم.... پس خودت سبک سنگین کن.... دریای دنیز عزیز چقدر ذوق زده شدم دیدمت.... یادمه چه روزای پر استرسی داشتی اما شکر خدا نتیجه تلاشاتو گرفتی... اونم تو اون شرایط سخت.... روی دخمل ماهتو از طرف خاله آناش ببوس و بگو برا سلامتی دخمل منم دعا کنه.... سارا جون قربونت برم الان دیگه باید بیمارستان باشی.... چیزی تا بغل کردن دردونت نمونده.... ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی و یه عمر طولانی و با عزت در کنار هم داشته باشین..... البته با شیطنت نوه های جیگرت که تند تند به مادر بزرگ پدربزرگشون سر میزنن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک جان میشه بی زحمت آدرس و شماره تماس مطب دکتر ناصر امیرجنتی رو بهم بگی؟ راستی میگن تو رویان هم دکتر ارولوژیست خوبی داره آیا درسته؟
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمیه جون الهی که امسال هم تو هم بقیه دوستان در کمال ناباوری مامان بشید و حسرت یه خواب راحت به دل همتون بمونه... 😁 تورک انا عزیز دلم چقدر خوشحال شدم که داره یکی یکی خدا جواب زحمتامونو میده بسلامتی ایشالا زایمان کنی و همون موقع که روی ماهشو دیدی از خدا بخواه دوستامونو زودتر مامان کنه. تنها دعای من هر وقت دنیزمو میبینم همینه
خدایا....
سلام اناجون من یه سوالی ازشما و یا خانومایی که باردارن به روش میکرو دارم و اونم اینه که شماها هم درد تجربه میکردید زیر دلتون یا رو مثانتون؟ من هر روز یه جورم یه روز درد پریودی یه روز کمر درد یه روز درد زیر دل یه روز تهوع یه روز ترش کردن یه روز لکه بینی!!!نمیدونم چرا اینقد علایمم وسیعه
سلام . آنا جون این نقص ایمنی علایم ظاهری هم داره؟ یعنی تا آز ندی نمیونی متوجه بشی ؟ آخه من شنیدم میگن اونایی که زیاد سرما میخورن عفونت میگیرن و... اونا مستعد هستن
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
سلام آناجون خوبیدکوچولوخوبه انشالله یه سوال؟میخاستم ببینم سرم اینترالیپید روبرای چی تجویزمیکنن اخه دیشب دکتربهم داد وگفت حتما امشب بایدبزنی که رفتم وزدم امیدوارم این سیکل باموفقیت ردبشه وتخمک وجنین خوبی داشته باشم همش سعی میکنم مثبت فکرکنم وبه خودم وشوهرم امیدمیدم که این سری بعدازاین همه سختی حتما به نتیجه میرسیم لطفا برام دعاکنید فکرمیکنم تاچندروزه دیگه وقت عملم مشخص بشه دکترکه میگفت همه چیز خوبه واندومتر رحمت هم عالیه ولی باهمه این احوالات فقط ازخودخدامیخام که کمکمون کنه چون تانخاد سرسوزنی جابجانمیشه
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
سلام علیکم جمیعا امیدوارم خوب باشین چند روزیه نبودم امیدوارم الان که میرم ص های نخونده رو میخونم کلی خبرای خوب باشه چون پستم طولانی میشه به چند قسمت تقسیمش میکنم اوا جون ممنون عزیزم چشم حتما همسرو رو راضی میکنم تا عمل کنه یعنی وقتی به صلاحشه و برا سلامتی و طول عمرش مهمه باید عمل کنه توکل به خدا دوست عزیزی که جدیدا به جمعمون اضافه شدی و من نتونستم اسمتو بخونم در مورد این سوال کردی که کسی هست شوهرش فقط مشکل داشته باشه اما خودشسالم باشه من تا به حال که مشکلی پیدا نکردن تو ازهام و بقیه مراحل حالا قبل از میکروی بعدی باید هیسترو بشم و تصمیم دارم ازهای تکمیلی ایمنی هم انجام بدم که تمیدونم حالا تو اینا مشکلی مشخص میشه یا نه مهکان جونم شاه دونه چیه؟ من تا حالا نشنیدم حالا اونم بخور شاید نینیت پادشاه شد اما برا تخمدان دارچین و عسل طبیعی کنجد و ارده و شیره انگور و رازیانه(اگه پرولاکتین بالا نداری) و بابونه عالیه در ضمن چیزی که حتما باید یادت باشه اینه : قند و شکر مصنوعی و گوشت گاو و گوساله دشمن تخمدان و تخمکه پس فقط گوشت گرم مثل گوسفند و شتر و شتر مرغ و قند هم فقط قند های طبیعی مثل مویز و کشمش و توت و انجیر خشک راستی میشه بگی فاکتورهای ایمنیت چند بود که دکتر توکلی گفت خیلی مهم نیست؟ امیدوارم مساله معده و مری هم چیز مهمی نباشه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سوگل جان ان شاء ا... امام رضا با دست پر روونه ات کرده که قراره یکی یکی برات رو بشه سمی جان چشم عزیزم دارم تلاشمو میکنم راضیش کنم الهی فدای نینی جون بشم که دیگه نزدیکه بیاد برا دیدنش لحظه شماری میکنم یلدا جان گلم چرا که نه اما باید ببینی قبول میکنن برات اون یکی رو انتقال بدن در ضمن حتما قبلش ازهای ایمنی و انعقادی رو بده تا خیالت راحت باشه اتریسا جون خیلی متاسف شدم از منفی شدنت عزیزم میدونم خیلی سخته و هیچ حرفی الان برات التیام بخش نخواهد بود امیدوارم به زودی تو انتقال بعدی مامان شدن رو تجربه کنی بابت دعای خیرت هم ممنون عزیز دلم ارزو جونم قدم نینی هات به دلت مبارک عزیزم امیدوارم به زودی با بتای عالی خوشحالمون کنی مظلوم جان چشم عزیزم ، حتما به همسرم فشار میارم ، متاسفانه دقیقا همینه که گفتی ، مردا خیلی بیماری رو دست کم میگیرن عزیزم حالت رو تا جایی همه مون درک میکنیم ما هم وقتی تو سیکل بودیم با یه درد کوچیک سوزن ها به پهنای صورت اشک میریختیم و جالبه که من تو این چند سال تعداد کمی دیدم که درک کنن و بفهمن ما به خاطر درد فرو رفتن سوزن نیست که اشک میریزیم میخوام بگم حق داری اگه با همون دردای همیشگی اندومتریوز ، ده برابر احساس درد کنی و حس کنی بیشتر داری اذیت میشی وقتی روح ادم کم میاره مطمئنا جسم هم توانش کمتر میشه خیلی خوشحالم که برای کلینیک اندومتریوز وقت داری انا جون در اینکه کلا دکترا حال و روز ما رو درک نمیکنن واقعا حق داری برا اونا چند بار منفی شدن خیلی خیلی طبیعیه و خیلی راحت وقتی چند تا جنین هدر میره میگن سیکل مجدد اما در مورد اون دوستتون که خارج از کشور هزینه رو 6000 دلار گفته ، اون حتما شهروند نیست برای شهروندها هزینه میکرو مجونیه البته طبق گفته دوستان من که خودم اون ور نیستم اما دوستانی که هستن و شهروند هستن و بیمه هم هستن میگن مجونیه البته یه مشکل بزرگ برای بچه های اون ور اینه که کلا خیلی اهمیت به درمان ناباروری نمیدن و اونجا بیشتر خانواده ها رو سوق میدن سمت اداپته کردن بچه ، کسی هم که بخواد بره سراغ درمان ها کلی طولش میدن به هیچ وجه هم تحت هیچ شرایطی اولین گزینه میکرو نیست مگر اینکه مرد کلا ازو باشه با زن تخمک نداشته باشه کلادق میدن ادم رو خداییش اگه بخوایم هزینه های ایران رو با اون ور مقایسه کنیم ، حرفت کاملا درسته چون حتی کسانی که بیمه نیستن هم بلاخره یه بار رو میتونن با هر سختی شده هزینه میکرو رو تهیه کنن از نظر انجام ازمایش ها هم این ور خیلی با بیمار بیشتر مدارا میکنن من چند تا از دوستان که کانادا و امریکا و فرانسه و ... هستن بعد از چند سال ناباروری هنوز همون ازهای روتین رو ندادن !!!دیگه تکمیلی ها پیش کش ، در واقع بخوایم وجدانی در نظر بگیریم ما از نظر روند درمان خیلی دست و بالمون باز تره بابت دعای خوبت هم خیلی خیلی ممنون انا جون میشه بگی موقع نزدیکی کجا درد داشتی؟ خب قاعدتا همه ما ممکنه وسط سیکل موقعی که تخمدان ها بزرگ تر میشن یه کم درد در دو طرف موقع نزدیکی عمیق داشته باشیم بعد اینکه ایا مشکل دستشویی رفتن از نظر دکتر شما به اندومتریوز ربط داره؟چون منهم این مشکل رو دارم و سوال سوم شما هم آنا مثبت داشتین؟
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
افسون جان خدا رو شکر که همسرت عمل کردن و الان خوبن ترکیدن اپاندیس خطرناکه خدا رو شکر که به خیر گذشت اخی انگار سارا جون امروز زایمان داره به سلامتی ان شاء ا... حالش خوب باشه و خبر حال خودش و نینی رو زود بده بهمون باران جان ممنون عزیز دلم چشم حتما اروم اروم راضیش میکنم فعلا تا اینجا پیش رفتم که برای یه دکتر خوب تو تهران نوبت گرفتیم ببینیم نظرش چیه ان شاء ا... هر چیز خیر و صلاحه امیدوارم اگه راهی جز عمل نداره خدا کمک کنه و همسرم راضی بشه و با دل اروم بره برای عمل باران جان الهی چه اذیت شدی خدا رو شکر که هایپر نشدی و انتقالت عقب نیوفتاد لکه بینی هم به فال نیک بگیر در مورد تخمک و جنین هم خیالت راحت همچین کاری نمیکنه هیچ مرکزی همیشه یه تعداد از فولی ها پوچ ممکنه باشن مثلا من از 21 دونه فولی که تخلیه کردن ، توش 18 تا تخمک بود یعنی 3 تاش پوچ بود که خب طبیعیه از اون 18 تا هم 15 تاش گرید و سایزو کیفیت عالی داشت و سه تاش مناسب نبود یعنی از 21 دونه فولی 15 تا تخمک برداشت شد برای تزریق اسپرم از این تعداد هم 10 تاش جنین شد تازه مال شما که گذاشتن بلاست هم بشه بنابراین تعدادش خیلی هم خوب هست چون اصولا جنین سه روزه تا بخواد بلاست بشه چند تاش هدر میره خودش این وسط
لیلا من از دستت ناراحتم خیلی چرا این همه مدت منو از خودت بی خبر گذاشتی الهی دفات شم میتونم حس کنم چقدر اذیت شدی برا منفی شدنت هم خیلی خیلی متاسفم درک میکنم که چه قدر باید سخت باشه اونم تو غربت چرا اخه اون همه تخمک رو هدر دادن؟ یعنی اونجا جنین 3 روزه اصلا فریز نمیکنن؟ الان برای انتقال اون یه دونه جنین باید باز یه سال صبر کنی؟ دلارا جون همه درک میکنیم که روزای سختی در پیش داری خیلی دیر و سخت میگذره اما امیدوارم بعدش یه خبر شیرین جبران تمام سختیهات بشه مهکان جون شما مشکل ـآلرژی هم داری نه؟ عزیزم حس اینکه چیزی تو گلوت مونده نداری؟ ممکنه کهیر هم باشه ها چون من همین حالت رو داشتم و فکر میکردم استخون پشتم درد داره بین معده و استخون نمیتونستم تشخیص بدم ،همزمان حس میکردم یه چیزی میخورم پایین نمیره و ته مری میمونه که بعدا فهمیدم اون تو کهیر میزده یلدا جان نمای پلی کیستیک به معنی اینکه حتما اون فرد تنبلی تخمدان داره نیست ف نمای پلی کیستیک یعنی کسی تو سونوی روز اول تا سوم به جای دو سه تا فولی 7 یا 8 تا یا بیشتر فولی داره اگه ازهای هورمونیت نرمال بوده مشکل نداری بلکه فقط عدد ذخیره ات بالاست اوا جون امیدوارم همه مشکلاتت یکی پس از دیگری حل بشن برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره لیلا جون همه ما یه کم طول میکشه تا بعد از منفی باهاش کنار بیایم من بعد از منفی که تو بهمن داشتم تازه الان چند روزه حال بهتری دارم اونم تازه به خاطر یه تصمیمیه که گرفتم و بهم انرژی داده مطمئنا شما هم بعد از یه مدت خوب میشی مخصوصا که مادر عزیزت هم به تازگی از دست دادی و داغش هنوز برات تازه است
دریای دنیز جان اسمت رو یادمه عزیزم امیدوارم دختر گلت رو عروس کنی یه عروس خوش بختتتتتتتتتتتت بعضی دردا هست حتی بعد از خوب شدن هم باز درد داره ناباروری یکی از همین درداست انا جون خوشحال باش که ازهای مربوط به اندومتریوزت نرمال بودن ، چون اون آزها در واقع برای تشخیص اندو نیست بلکه برای غربالگری سلول های اندومتریوز پیش سرطانی هست تپل جان چه ایتمی مشکل داشت که فهمیدی سیستم ایمنیت بر علیه غددت فعال شده درسا جون اینترالیپید هم یه چیزی مشابه ای وی ای جی هست، با این تفاوت که برا اونایی که سی دی مارکرا مشکل داره ای وی ای جی تجویز میشه اما اونایی که ایمونوگلوبولین هاشون مشکل دره اینو تجویز میکنن البته خیلی از دکترا مثل دکتر پاک روش برای جلوگیری از سقط حتی بدون از های تکمیلی هم این سرم رو میده خب اینم در راستای پست انا جون در مورد هویج : تبدیل بتا-کاروتن به ویتامین A چگونه است؟ در روش اول که برای برچسب گذاری تغذیه ای استفاده می‏ شود، 3 میلی گرم بتا- کاروتن معادل 5000 IU (واحد بین المللی) ویتامین A محسوب می شود. در روش دوم که از معادل رتینول (RE) یا همان ویتامین A به جای واحد بین المللی استفاده می شود، 1 معادل رتینول (RE) که همان یک میکرو گرم ویتامین A است معادل با 12 میکروگرم از بتا – کاروتن یا 24 میکروگرم از سایر کاروتنوئیدهای پیش ویتامین A تعریف می‏ شود . از آنجایی که افزایش ذخیره ویتامین A بدن ممکن است در طول بارداری سبب ایجاد نقص در جنین شود، در افرادی که نیاز به استفاده از مکمل ویتامین A دارند، مصرف مکمل های حاوی بتا-کاروتن به جای ویتامین A قبل و در طی بارداری توصیه می شود زیرا بتا- کاروتن در بدن فقط بر حسب نیاز به ویتامین A تبدیل می شود. زنان باردار و مادران شیرده می بایست سعی در دریافت بتا – کاروتن به میزان 3 تا 6 میلی گرم روزانه از مصرف پنج سهم یا بیشتر میوه ها و سبزیجات نمایند و از دریافت بیشتر از 6 میلی گرم در روز بتا – کاروتن از مکمل‏های غذایی اجتناب کنند. و اما من تو منابع گشتم و اینو پیدا کردم : هر 100 گرم هویج 835 میکرو گرم بتا کاروتن داره یعنی در واقع 0.8 میلی گرم تو مکمل ها هم حدودا 1.2 میلی گرم ویتامین آ وجود داره یعنی یه زن باردار حدودا 4.8 میلی گرم دیگه مجازه تا ویتامین آ دریافت کنه این 4.8 میلی گرم میشه معادل 600 گرم هویج که خب قاعدتا هیچ کس نمیتونه این همه هویج بخوره !!!در طول یک روز فقط الان برام این سوال پیش اومده که پس چرا دکترای زنان میگن سه ماهه اول بارداری بیشتر از روزی یه دونه هویج نباید خورد