سلام علیکم جمیعا امیدوارم خوب باشین چند روزیه نبودم امیدوارم الان که میرم ص های نخونده رو میخونم کلی خبرای خوب باشه چون پستم طولانی میشه به چند قسمت تقسیمش میکنم
اوا جون ممنون عزیزم چشم حتما همسرو رو راضی میکنم تا عمل کنه یعنی وقتی به صلاحشه و برا سلامتی و طول عمرش مهمه باید عمل کنه توکل به خدا دوست عزیزی که جدیدا به جمعمون اضافه شدی و من نتونستم اسمتو بخونم
در مورد این سوال کردی که کسی هست شوهرش فقط مشکل داشته باشه اما خودشسالم باشه من تا به حال که مشکلی پیدا نکردن تو ازهام و بقیه مراحل حالا قبل از میکروی بعدی باید هیسترو بشم و تصمیم دارم ازهای تکمیلی ایمنی هم انجام بدم که تمیدونم حالا تو اینا مشکلی مشخص میشه یا نه مهکان جونم شاه دونه چیه؟ من تا حالا نشنیدم
حالا اونم بخور شاید نینیت پادشاه شد
اما برا تخمدان دارچین و عسل طبیعی کنجد و ارده و شیره انگور و رازیانه(اگه پرولاکتین بالا نداری) و بابونه عالیه در ضمن چیزی که حتما باید یادت باشه اینه : قند و شکر مصنوعی و گوشت گاو و گوساله دشمن تخمدان و تخمکه پس فقط گوشت گرم مثل گوسفند و شتر و شتر مرغ و قند هم فقط قند های طبیعی مثل مویز و کشمش و توت و انجیر خشک راستی میشه بگی فاکتورهای ایمنیت چند بود که دکتر توکلی گفت خیلی مهم نیست؟ امیدوارم مساله معده و مری هم چیز مهمی نباشه