2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
دوستان لطفاً راهنماییم میکنید  من که دیروز امپول دکاپیتایل ۳,۷۵ زدم و سه تا قرص ال دی مونده بخ ...

عزیزم من قبل انتقال نصفه زدم ... و بموقع پریود شدم🌼

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میگی الان زایمان کرده؟اره خدا بخاد زنده میمونه. ولی خیلی سخته چون کاملا نارسن  البته منم. ...

طبق کتابایی ک من خوندم ۳۵ هفته دیگه رشد فیزیکی جنین تموم‌میشه و هفته های اینده فقط وزن میگیره.

۳۶ هفتم کامله کامله... 

بین ۳۷ و۴۲ بدنیا بیان کامل میگن. قبل ۳۷ نارس و بعد ۴۲ دیر رس..

ولی من خودم تو نی نی سایت خوندم ۳۲ هفته بدنیا اومده یا حتی ۲۹ هفته...

این موندن نموندن ها همه دست خداست🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام میشه راهنمایی کنید من روزدوم انتقال هستم دکتربهم گفت سه روزاول استراحت مطلق داشته باش،این استرا ...

عزیز دلم...‌هم میتونی حالت لمیده تکیه بدی.. هم به پهلو بخوابی .. هم بعد ناهار و شام پاشی اروم اروم تو خونه راه بری...

بخوای کلا یه حالت باشی که بدن ادم خشک میشه و خونرسانی کند...

فقط و فقط کار سنگین و دولا راست شدن ممنوعه.

ان شاءالله خبر بتای مثبتت رو بشنوم😙

بچه هاشماتاحالاشنیدین بچه ۵ماهه بدنیابیارن وزنده بمونه،یه خانومی دوقلوبارداربودب علت فشاربالاتوای سی ...

ان شاءالله که حکمت خدا روی موندن بچه هاست عزیزم😙

امیدوارم هم مادر و هم دوتا فرشته اش صحیح و سلامت از بیمارستان مرخص شن🍃☘

من ۴و نیم‌ماهه شنیدم زنده مونده.. ان شاءالله ک میمونن😙🤗

ن اصلا حس نمیکنم . فقط بعضی وقتا ی تقی میزنه همین و هر روزم نیستش .خیلی نگرانم

عزیز دلم... چرا نگران..

ببین دقیقا روزهایی که من از خواب پامیشم و میگم وا چرا تکون نمیخوره دقیقا تا شب جز حرکت های اروم هیچی حس نمیکنم.

با دکترمم مطرح کردم.گفت همون استرس و نگرانی باعث میشه جنین خودشو جمع کنه و تکون نخوره.

حالش خوبه شک نکن😙🍃

بهش نگفتی ک همه برا سرکلاژ سونو شکمی میشن چرا من واژینال ؟؟ منم برا طول دهانه رحم فقط ی بار اونم تو ...

در ضمن بعد ۲۵ هفته ... آنچنان لگد بارونت کنه کیف کنی... 

جفتت قدامی یا خلفی؟

نمیدونی من‌چه زجری کشیدم تا الان روزی سه تااااااااا

چقدر خوبه خوراکیش.من که آمپول دارم فقط.بهتر از بار قبله ک هم شیاف داشتم هم آمپول.

ولی خوراکی باشه عالیه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم.فقط توکل بخدا کردم ..دکترا ک ی جواب درست به آدم نمیدن ک دل ادمو قرص کنن..من.همش استرس دا ...

آخ از دست این دکترا😔😔😔😔 من نمیدونم چرا بعضیاشون اینجورین.. خداشاهده بگیری بزنیشون😁😁

جایی اینکه آرامش بدن بیشتر نگران میکنن..

من خودم خیلی ادم حساسی بودم... از وقتی پیش طرازی میرم برعکس شدم. بخدا انقد ارامش میده... هیچوقت منو منع نکرد برای کاری.حتی با وجود لکه بینی میگفت برو دور بزن تو ماشین روحیه ات عوض شه.

میگفت تو بارداری روحیه ای مادر قوی تر از هر قرص و امپولیه.

چه دکتر خوبی بوده من مجبورم برم ابن سینا چون تو کرج نمیتونم به هیچ دکتری اعتماد کنم این مسیر رفت و آ ...

عزیزم.. دکتر امینیان تو کرج شنیدم خیلی خوبه... البته الان انگار خارج کشورن. ولی از کسی خیلی خیلی تعریفش رو شنیدم .. زایماناش هم تو بیمارستان تخت جمشیده..

تو تل ادرسشو میفرستم برات.

ان شاالله هیچ وقت مثل من نشی فعلا تو مرز بستری شدن یا نشدنم،دست خود آدم نیست کنترلش وقتی شدید باشه، ...

عزیزم .... ان شاءالله زودتر بهتر شی.. ویار شدید اومده سراغت😟

مطمعنن راه های زیادی امتحان کردی حالا منم چندتا میگم شاید کمک کرد.

اگه موقع مسواک، حس بالااوردن داری مسواک بچه بزن.

یه لیمو ترش همیشه دستت باشه و بوش کن موقع تهوع.. نفس عمیق بکش و بو کن.

یه چیز شیرین. مثلا تیکه های کوچولو کوچولو میوه خشک بزار کنار دستت.. هی بزار دهنت وقتی حس تهوع میاد..

و اینکه موقع بالا اوردن که فشار میاد به شکمت حتما زیر شکمتو نگه دار.