2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
فیاما جون شما چند روز قبل پرسیدی بررسی مولکولی رحم چیه؟به جواب رسیدی؟ الان تو چه مرحله ای دلیل نابا ...

نه عزیزم جوابی پیدا نکردم، فکر میکنم منظور همون مسایل ایمنی باشه

اما جدیدا فهمیدم به چیزی داریم به اسم پنجره لانه گزینی، یعنی رحم در طول ماه فقط چند روز توانایی پذیرش جنین رو داره و تو دنیا با انجام یک تست زمانش رو می‌فهمن اما نمی‌دونم تو ایران انجام میشه یا نه، اخیرا دکتر انصاری پور گفتن انجام میشه، هفته بعد نوبت دارم میپرسم

والا من هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی، آندومتریوز داشتم که عمل کردم، البته دو سری آخر دارویی برای ایمنی نگرفتم، حالا می‌خوام برم پیش متخصص شکست مکرر ببینم چی بهم میگن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم امروز ۱۲ انتقالم علائمم صفره اینبارم نشد  فک میکنم رحم پذیرش نداره موقع انتقال ضخامتم تع ...

عزیزم توکلت به خدا باشه، حالا مثلا من که خیلی علایم داشتم مثبت شدم! اصلا برن به درک این علایم، بودنشون یه درده، نبودنشون یه درد، الکی آدمو امیدوار میکنن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز ۱۲ انتقالم علائمم صفره اینبارم نشد  فک میکنم رحم پذیرش نداره موقع انتقال ضخامتم تع ...

انشالله که مثبتی اما اگه مشکلت ضخامته با پی ار پی حل میشه

آزمایشات ایمنی انعقادی دادی؟ دکترت کیه!؟

خب بیمه مقدار زیادیش رو میده ظاهرا، اما باید مدارک ارایه بدین مثل یه سری آزمایش و سابقه سقط و این طو ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم😘😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سانازی جان خوبی عزیزم چیکارا میکنی⚘⚘⚘⚘

هي ميگذرونم

خيلي سعي ميكنم فكرنكنم ولي دلم خيلي ميگيره بعضي وقت ها

به خدا ميگم خدا چرا اخه،چرا😔

دارم مينويسم چشمام پر شد

اصلا نميدونم چيكار كنم،دلم نميخواد پانكچر كنم دوباره

دفعه ي پيش هايپر شده بودم ،دلم نميخواد دوباره از اول شروع كنم

ولي مجبورم ،مجبور كه دوباره شروع كنم

فعلا بعضي وقت ها با  حالم بد ميشه يهو سرم گيج ميره،استرس افتاده به جونم،از اونموقع نميتونم تنهايي بمونم خونه،همش ميرم خونه ي مامانم ،اخه دلم ميگيره يا سرم گيج ميره

خدا بهم رحم كنه

توروخدا بچه ها برام دعا كنيد منم به ارامش برسم

سلام بچه ها 

کسی خراش اندومتر انجام داده؟ توروخدا برام توضیح بدین که چطوری انجام میشه و اینکه درد داره؟ چقدر؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرجان جون عزيزم خدا رو شكر كه چيزي به آغوش گرفتن ني ني ات نمونده ، ممنون خانمي از تبريكت . خدا جونم ...

مبارک باشه مامان خانومی

انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه🥰🥰🥰🥰🥰

آستاره جون اسم آمپول پرولوتکس اگه اشتباه نکنم اسمشه هر عدد ۳۷/۵۰۰ از داروخانه ملاصدرا 

ببخشید آمپول پروژسترون زیر جلدی رو دکترتون براتون نوشت؟ من چندتا داروخانه پرسید آمپول پروژسترون عضلانی معادل زیر جلدی داره گفتن نه نداره باید همینو بزنی.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
رفقا میگم ، بعد از دادن آز ، در حایکه لک و درد و ... نداریم ، بازم باید مراعت کنیم؟  من نمیتون ...

عزیزم دست کم تا غربالگری اول مراعات کن. هر چند دکترا اعتقادی ندارن ولی خب کم سختی نکشیدیم.... برای گردش و تفریح وقت زیاده.... کار خونه هم که تا آخر عمر بیخ ریش خودمونه.... پس لااقل این چند هفته رو بیشتر ملاحظه و استراحت کن

عزیزم چرا ریسک عفونت داره؟چون آب جمع میشه تو قسمتی که میشینیم؟اخه من موهام فره و هربار حموم رفتنم خی ...

این دردا واسه بزرگ شدن نی نیه.... منم کل بارداری با صندلی رفتم حموم.... جونم برات بگه منم موهام فرفریه و معضل.... تازه حمومای من یک ساعت طول میکشید چون مثل لاک پشت حرکت میکردم😁

غمت نباشه. وقتی صندلی تمیز باشه عفونت نمیگیری

ارمغان جون انشالله كه مثبتي مامان بدون علائم هم داشتيم توي تاپيك 

لوله هات از لحاظ هيدرو بودن چك شدن؟ 

دوستم سه تا انتقال منفي با دكتر يونسي داشته اينبار با دكتر نصر رفت توي پروسه بعد پانكچر نصر گفت به هيدرو بودن لوله ها مشكوكم و تا چك نشه انتقال نميدن برات در نهايت دكتر ابراهيمي عملش كرد از نظر لوله چك شد و يكي از لوله هاش هيدرو بود ضمنا چسبندگي خفيفم داشت چند روز ديگه انتقال داره توكل بخدا انشالله مشكلش حل شده باشه  

اونروزم دكتر زرناني يك چيزايي در كورد دسيژوال !! رحم گفت كه طبق معمول من چون اطلاعاتم ضعيفه در پزشكي متوجه نشدم البته بعدش سونوي دكتر واسعي رو نگاه كرد و ايشون نوشته بودن از اين نظر رحم طبيعي بوده كه گفت خب پس اين مشكلم نبوده ولي گفت رحمت بايد از لحاظ مشكلات ساختاري... بررسي بشه كه اونو ديگه خانم دكتر خودشون بررسي ميكنند نفهميدم يعني چي شايد منظورش عكس رنگي رحم بوده 

اين بررسي مولكولي رحم چيه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام‌ بچه ها باورتون نمیشه اگه بگم چی شده. من غربالگریم دو هفته دیگه است و‌ بعد سونو قلب همش نگران ...

خدااااااات😍😍😍😍😍

سورپرایز از این قشنگ تر آخه🥰🥰🥰🥰🥰

از دست این دکترا با این تشخیصاشون😠

خیلی خیلی خیلی مراقب خودت و اون دو تا فرشته باش

سلام بچه ها  کسی خراش اندومتر انجام داده؟ توروخدا برام توضیح بدین که چطوری انجام میشه و اینکه ...

سلام عزيزم 

من انجام دادم بدون بيهوشي دردش قابل تحمله چند دقيقه بيشتر طول نميكشه رو صندلي معاينه دهانه رحم رو باز ميكنند و با يك وسيله خاصي چند تا خراش داخل رحم ايجاد ميكنند در مجموع بهرت از بيهوش شدنه كه عوارض خودشو داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم