2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گندمک جان منم هنوز ازمایش ندادم مرددم میگم بیبیچکم منفی شده خوب بتام بالانرفته ولی از دیشب داروهامو ...

عزیزم اول مشکل از زن یا شوهر معنی نداره، هر چی هست تو زندگی هر دو شماست، دوما کار بدی کردی سر خود قطع کردی، مگه این همه مورد نبوده بی بی منفی، آزمایش +++، پس برو آز بده شاید بتات پایینه، حداقل یه وقت سرم خواستی در آینده اینو ضمیمه کنی

برای شما که دقیقا درسته سی دی مارکر ها اهمیت نداره، و اگر آمپول رقیق کننده لازم دارین باید تا آخرش ز ...

راستش قبل از آز بهش گفته بودم .

بعد تازه فکر کنین طرازی برام فقط یک عده از آز ها رو نوشت که هیچ مشکلی نداست .

اما خودم ، به دکتر معمولی گفتم برام نوشت ، و رفتم و بقیه رو هم دادم.که lgG اش زیاد بود.حتی بهم‌گفتن باید ۶ ماه دیگه تکرار کنی.

اما دیگه اونا گفتن نمیخواد و ..... و درمانش همینه .

یه چیز جالبم دکتر زنانی که سر پسرم میرفتم ، گفت .

گفت کلا مراکز ناباروری اینجا ، تا ۱۶ هفته آنوکسا رو ، برای همه میزنن.

حتما قبل از انتقال یا بعدش بهش میگم .

یک چیز دیگم ذهنمو درگیر کرده ، اینکه توی هردو تا بارداریم من هماتوم و لکه بینی داشتم.

نمیشه کاری کرد پیشگیری بشه و اینجوری نشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چرا اینطوری شده بودی؟ چه مشکلی پیدا کردی؟ من این سری دفعه دوم پانکچرمه و 4 میلیون داروهام شده. نکنه ...

عزیزم الان اگه قیافه منو ببینی که هیچ استیکری جوابگو نیست خودت منفجر میشی از خنده، آخه عزیزم چرا تجربه و شرایط بدن یکی دیگه رو به خودت می چسبونی؟!!! نه، من خوام بدونم چرا شرایط + رو به خودت نمی چسبونی!!! 

نميدونن نه جنين شناس نه دكترم هر دوشون گفتند اين فقط يك اتفاق بوده يك بدشانسي كه به احتمال خيلي زياد ...

گلم هیچ کس نمی دونه، حیفه اونا رو هم انتقال ندی آخه، از طرفی کاش یه بار دیگه هم پانکچر بشی

نهایت ببین دلت چی میگه و از خدا بخواه بهترین رو به دلت بندازه

يعني pgd ايشون كنند متوجه مشكلات كروموزومي و ژنتيكيشون ميشند؟ جنين شناس گفت فقط متوجه بعضي مشكلات مي ...

گلم دقیقا بعضی مشکلات رو متوجه میشن و امکانش هست آسیب بزنه ولی اگر خدای نکرده آسیب بزنه درجا رشدش متوقف میشه، اگر نشد یعنی احتمال رشدش بالاست، اتفاقا احتمال بارداری با این مدل جنین بالاتر هم هست، ولی باز هم همه اینا احتمالات هست، ریاضی نیست متاسفانه

راستی یه سوال دیگه من سری های قبلی همیشه آسپرین داشتم ولی دکتر نصر به هیچکدوم از اینا اعتقاد نداره ، ...

عزیزم شما چه جوری سیکلتون نچراله؟ 

منم خیلی دوست داشتم .

اما واقعا یادم رفت به دکترم پیشنهاد بدم. سری قبل ۳ تا استرادیول داشتم توی روز.

این بار ۴ تا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستش قبل از آز بهش گفته بودم . بعد تازه فکر کنین طرازی برام فقط یک عده از آز ها رو نوشت که هیچ مشک ...

هماتوم و لک نه متاسفانه راهی نداره، فقط بوجود اومد مراعات لازم داره، ولی جدی دکتر نگفت چه جور با مشکل انعقادی شما یه دور سالم باردار شدی طبیعی؟ به خاطر شانس که نمی تونه باشه

ولی به نظرم این که برای بچه بعد شما دوندگی کردی و بعد فهمیدی مشکل انعقادی داری، از حکمت های خداست، شاید دیگه بدن شما طاقت هورمون های بارداری بدون ایجاد لخته خطرناک رو نداره، و خدا این جوری بهت کمک کرده