2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
راستی من دو سری پیش ترشح داشتم این سری اونم ندارم 😂😂😂😂🤔🤔🤔🤔

منم سری پیش علائمم بیشتر بود ولی همش عوارض داروهاست خصوصا پروژسترون،سری قبل آمپول داشتم این سری شیاف واسه همین حس میکنم علائمم کمتر شده،فقط روم به دیفار تا چندتا دونه آلبالو میخورم یک دلپیچه و .... میگیرم بیا و ببین،ولی لعنتی اصلا در برابرش نمیتونم خودمو کنترل کنم روزی دو سه تا میخورم،در صورتیکه قبلا اینجوری نبودم مینشستم کیلو کیلو آلبالو میخوردم هیچیم نمیشد فکر کنم اینم تقصیر اون سرمو پردنیزولونه کلا بدنمو حساس کرده،شباام همش انگار غذا مونده سر دلم نمیتونم بخوابم از یه طرف نباتو عرق نعنام نمیتونم بخورم نمیدونم چی بخورم درست شه

از سری پیش سه تا جنین فریز داشتم که یکیش ازبین رفت دوتاش رو انتقال داد دکترم  چون همسرم آزو هس ...

بسلامتی عزیزم انشالله گرفته براتون...💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. شما که مریض دکتر نصر هستین میشه ازش برام بگین؟ چطوریه دقتش؟ نظرات مریضای تو مطبش و مدت ز ...

مطب فوق العاده شلوغه دکتر فقط دستورای اصلی رو میده بقیه کارارو دستیاراش انجام میدن، مریضا اکثرا راضین،مدت سیکلم بستگی به شرایط خودتون داره

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

راستی یه سوال دیگه من سری های قبلی همیشه آسپرین داشتم ولی دکتر نصر به هیچکدوم از اینا اعتقاد نداره ،خودم شر ع کنم آسپرین بخورم؟؟؟؟هانا جون شما سرخود آسپرین میخوردی؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام دوستان امروز پانکچر شدم و اگه خدا بخواد چهارشنبه اننقال دارم،قبل انتقال باید نزدیکی داشته باشم؟ ...

اگه منع ندارى حتما نزديكى داشته باش شب قبل انتقال و حتما هم بايد به ارگاسم برسى عزيزم

انشالله اين بار حتما مادرى به حق خدا🙏🏼🌸🌸

راستی یه سوال دیگه من سری های قبلی همیشه آسپرین داشتم ولی دکتر نصر به هیچکدوم از اینا اعتقاد نداره ، ...

این‌دکتر نصر معروف به چی اعتقاد داره، برام جالبه بدونم پس چه جوری این همه جواب مثبت میگیرن؟ کار خاصی انجام میده؟؟!!🤔🤔🤔

این‌دکتر نصر معروف به چی اعتقاد داره، برام جالبه بدونم پس چه جوری این همه جواب مثبت میگیرن؟ کار خاصی ...

يك مقدار مربوط ميشه به تبليغات و يك مقدارم پيشنهاد زودهنگام تخمك اهدايي البته در سونوگرافي هم خيلي تبحر دارند كه فكر ميكنم موقع انتقال كمك ميكنه 

ايشون نظرش اينه كه بيمار بايد زودتر به نتيجه برسه البته تا حديم درست ميگه چون اين مسيري كه ما ميريم خيلي مسير فرسايشي هست من با يكبارش داغون شدم گاهي ميبينم بعضي دوستان چندين بار اين مسيرو رفتن و بي نتيجه... باز دارند تلاش ميكنند واقعا آفرين ميگم به صبر و استقامتشون 

روزي كه من انتقال دادم يك خانمي همزمان با ما بود ميگفت بار دهم انتقالمه و سه بارش گرفته سقط شده! خب شايد تو چنين كيسهايي نبايد اينقدر تكرار كرد و روش جايگزين رو زودتر به بيمار پيشنهاد بدند بهتره 

در مجموع دكتر نصر دكتر خوبيه ولي خب به ايمني و سرم و ... اصلا اعتقادي نداره 

يكي از دوستام 38 سالشه ذخيرشم يك هست چند وقت پيش رفته بود ويزيت ايشون بهش گفته بود تا 40 سالگي پانكچر كن با تخمك خودت و انتقال بده شايد گرفت 40 سال به بعد برو سراغ اهدايي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام مجدد... من اومدم.... اینم جوجه اردک من... مرد جنگجوی مامانش... ممنون که دعام کردین.... زایمان س ...

ای جاااانم هزار ماشاالله مبارکه .کوچولوی قشنگ خوش اومدی

خدای مهربونم شکرررررت .

بچه ها یه چیزی به من بگین الان دق میکنم

دکترم میخواد چهارشنبه من پانکچر کنه تازه روز ده هستم

آخه روز ده پانکچر؟؟؟ بهش میگم تا ۱۳ صبر کن میگه همین سه تا فولیکولت هم میترکه٫ من بدون قرص و آمپول سه تا فولیکول درشت داشتم الان با کلی هورمون فقط یه تخمدانم جواب داده اونم سه تا

به نظرم مسخرست٫هنر دکتر اینه فولیکولای ریز به سایز برسونه٫ اونا رو نگه داره که هنر نکرده

راستی یه سوال دیگه من سری های قبلی همیشه آسپرین داشتم ولی دکتر نصر به هیچکدوم از اینا اعتقاد نداره ، ...

نه عزيزم من ليدن فاكتورم تو بازه هتروزيگوت بود و دكتر از هفته ١٢ تا ٣٦ برام آسپرين تجويز كرد

دوستان بابت تبریکاتتون خیلی خیلی ممنونم.... ببخشید اینقدر لطف داشتین که فقط فرصت کردم به لایک کردن اکتفا کنم. شرمنده که نتونستم تک به تک جواب بدم

الهی به حق علی ابن موسی الرضا این آرزوی شیرین رو دل هیچکس نمونه🙏🙏🙏🙏

خدا رو صد هزار بار شکر که بهم نظر لطف کرد. هم شیرین ترین قند دنیا رو نصیبم کرد هم دوستانی مثل شما که این روزهای سخت رو کنارشون گذروندم و برام قوت قلب بودن😍😍😍😍😍

خالصانه مخلص همتونم😁

بچه ها یه چیزی به من بگین الان دق میکنم دکترم میخواد چهارشنبه من پانکچر کنه تازه روز ده هستم آخه ر ...

با خوردن این همه دارو و هورمون کلا سیستم بدن بهم می ریزه یکی روز ده پانکچر می شه یکیروز بیست

الان من نمی دونم شما چند تا فولیکول ریز داری

اما به نظر حرف دکترتون منطقی می اد