2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با دکترت مشورت کن....  من یادمه یکی از دوستان به خاطر تهوع زیاد دیگه دکتر کل داروها شو ق ...

آنا جون زنگ زدم پرسیدم گفتن برم پیش ی متخصص گوارش حالا اگه امروز حالم بهتر نشد میرم

خدا جونم شکرت...
بچه ها گاهی اوقات به سرم میزنه رگم بزنم حتی ی بارم این کار کردم فقط اصلی رونزده بودم ولی تاچندوقت نم ...

عزيزم انقدر نشين فكر و خيال كن سرخودتو گرم كن كلاس برو، ورزش بكن، سركار برو سعى كن خودتو به بى خيالى بزنى

منم وقتى بى كارم مى زنه به سرم

قرآن بخون و با خدا حرف بزن حتما آروم مى شى، مشكلات زندگى هيچ وقت تموم نمى شه بايد خودمون رو قوى كنيم 

سلام خانوما خوبین ؟  دعای توسل رو به نیت رویا جون و لیانا۲۱ خوندم ان شاءلله حاجت روا بشین قشنگ ...

مررررسي عزيزم انشاالله همه منتظرا به خواسته دلشون برسن 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من مطب میرم تا حالا پیشش بیمارستان نرفتم مطب یکشنبه سه شنبه چهارشنبه است

خب پس بيمارستان راحت بهت وقت ميدن فقط بپرس چه روزايي هستش از ٩صبح برو اونجا فيش بگير بعد انشاالله تا ١٢نوبتت ميشه شايدم زودتر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
رویا جان بیا از خودت خبر بده 😍😍😍

عزیزم رفتم سونو بهم گفتن یدونه ساک تشکیل شده..ولی قلبش معلوم نیست هنوز گفت ده روز دیگه بیا سونو داپلرـ.خیلی نگرانم😔

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم رفتم سونو بهم گفتن یدونه ساک تشکیل شده..ولی قلبش معلوم نیست هنوز گفت ده روز دیگه بیا سونو داپل ...

نگران نباش گلم حدس میزدم بهت زود گفتن بیایی، ان شاء الله ده روز دیگه همه چی رو واضح می بینی عزیزم 

ممنون گلم. خیالم راحت شد. آدم اونقدر استرس داره همه چیو به منفی ترین شکل میبینه 😕

کاملا درکت می کنم، هر وقت نگران بودی بیا بپرس ولی سعی کن اعتماد کنی به دکتر و سوالاتت رو اول از خودش بپرسی چون در جریان کار شماست و تسلط داره

ان شاالله به خوبی و خوشی همه پیش بره براتون

نگران نباش گلم حدس میزدم بهت زود گفتن بیایی، ان شاء الله ده روز دیگه همه چی رو واضح می بینی عزیزم&nb ...

اخه بهم گفتن شش هفتمه...انشاالله

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام رویا جون ب سلامتی چیزی نمونده ب زایمانت انشالله ب سلامتی و خیر بگذره هنوز چت خصوصیمونو دارم نو ...

سلام عزیزم⁦☺️⁩ تو خوبی؟ خدای نکرده مشکل خاصی نداری؟

انشالله که بخیر وخوشی میگذره و با یک حال خوب بغلش میکنی😍

من امروز دکتر بودم معاینه لگن انجام داد همچنان نظرش اینه که طبیعی باشه. گفت تا آخر هفته دیگه وقت داری هنوز

فک کنم تیکر من به پیام تبریک برسه ولی من هنوز نزاییدم😁