2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام⁦☺️⁩ نوچ😁.... شوهرم اومده مرخصی دوباره ۳۰ تیر برمیگرده.... تازه امروز رسیده هی میگه کی به دنیا ...

سلام....

عجب ناز داره.....

انشاله بسلامتی زایمان کنی.

به شوهرت بگو تا 30 حتما رونما شده البته خرجش زیاده برات که باهاش هماهنگ کنم😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره،تازه. گفتن زندگی عادیتو داشته باش، نرو تو رختخواب   فقط ورشا و کارای سنگین انجام نده، به ...

شادي جون اونوقت براتون نچرال انتقال دادن؟ يا قبلش استراديول شروع كردين؟

...
برا منم ۲۵ بود رنج نرمال تا ۲۴ بود اونم انتقال قبلیم  اینقد بود اینسری دکتر گفت نمی خواد چک کنی ...

چي بگم آدم سر در نمياره از هيچ چي، ديگه دارم رواني ميشم همينم خودش پرولاكتينمو بالا ميبره، هي ميگم چيزي نشده خب خودتو كنترل كن انشالله همه چي خيره همش با خودم تكرار ميكنم اينو ب خودم يادآوري ميكنم ولي بازم زود زود قاطي ميكنم روحيه م متزلزل شده

...
گل گاو زبان هم دم کنین وبخورین.برای سقط جنین عالیه

ممنون عزيزم 

فكر كنم بايد يك فكري بحال افسردگيم كنم از سر شب ميگيرم ميخابم چند ساعتي يبار بيدار ميشم با دلهره بعد يادم يمفته چي شده دوباره از اول

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام به همگی،

کسی میدونه این آزمایش چیه؟

باید مثبت باشه یا منفی؟

ممنون میشم هر اطلاعاتی در موردش دارین بهم بگین. 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ممنون عزيزم  فكر كنم بايد يك فكري بحال افسردگيم كنم از سر شب ميگيرم ميخابم چند ساعتي يبار بيدا ...

خييييلي سخته حق داري تارا خيلي سخته ولي تو قوي تر از اين حرفا هستي با افسردگي چيزي درست نميشه فقط آدم چيزاي عزيزتري رو از دست ميده من تجربه شو دارم بعد از سقط دو سال از عمرم بر باد رفت با افسرده شدن چيزي درست نشد وقتم تلف شد ببين خواسته خدا بالاتر از هرچيزيه همه مون اينو خوب ميدونيم، از خودش ميخواهيم و خودش كمك ميكنه بلند شيم بسم الله بگيم،فك نكن از سر سيري شعار ميدم خودم داغون شدم سر اين قضيه ولي مطمئنم نبايد بزاريم افسردگي غلبه كنه تو قوي تر از اين حرفا هستي حق داري غصه بخوري ولي نبايد بزاري بهت غلبه كنه چون قطعا هيچ چي با افسردگي بهتر نميشه، به دي اف اي و اين حرفا اصلا فك نكن اصلا قطعي تاثيرش مشخص نيس ول كن تازه اگه خوب نباشه كيفيت جنين خوب درنمياد درحالي كه شما جنيناي با كيفيتي داشتي، از عطاري معتبر دمنوش بپرس بده راحت يدون كورتاژ سقط بشه و بعد سريع برو سراغ انتقالت، باور كن نبايد با افسردگي وقت تلف كنيم، دوست گلم اميدوارم از حرفام ناراحت نشي باور كن تحربه شخصيمو بهت گفتم تحربه اي كه خودم بعد از سقط داشتم

...
ممنون عزيزم  فكر كنم بايد يك فكري بحال افسردگيم كنم از سر شب ميگيرم ميخابم چند ساعتي يبار بيدا ...

فکر نکنم بشه فعلا اسمش رو گذاشت افسردگی.به هر حال شما مثل کسی هستین که فرزندش رو از دست داده.پس به خودتون سخت نگیرین.در مورد احساساتتون با هر کی راحتین صحبت کنین.در حقیقت باید دوران سوگواری طبیعی رو طی کنین.فعلا می تونین چند شبی از یه داروی آرامبخش ضعیف مثل لورازپام استفاده کنین.تا شرایطتون بهتر بشه.

خييييلي سخته حق داري تارا خيلي سخته ولي تو قوي تر از اين حرفا هستي با افسردگي چيزي درست نميشه فقط آد ...

ممنونم عزيزم از همدرديت 

ديگه اينا توجيهاتيه كه ما واسه خودمون ميتراشيم dfi و .... يكي از دوستام سه تاانتقال منفي داشته دفعه چهارمم جنيناش از فريز دراومدن خراب شدن تست dfi دادن چند روز پيش فقط يك كمي با مقدار نرمال اختلاف داشته پس نميتونه خيلي ربطي داشته باشه  

نميدونم والله اگه جنينام كيفيت نداشتن چطوري بلاست شدن؟ اگه كيفيت داشتن چرا پوچ شده تهش؟

الانم روز پنجم قطع داروهامه و دريغ از حتي يك لك.  گمونم سفت و سخت چسبيده و تا كار دستم نده ول نميكنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ایرانم اینجوریه:؟ اینا تا انتقال دادن، گفتن پاشو برو دسشویی! بعدشم میتونی بری خونه! یه ربع رفتم یه ج ...

نه بابا اینجا با عزت و احترام تخت میارن و تا یک ساعت مجبورت می کنن بخوابی، تازه شنیدم بعضی جاها اگه دستشویی داشته باشه خانمی که انتقال داده براش لگن میارن، اصلا یه وضعی😉😉😉 ولی نگران نباش هانای ما مثل شما سریع بلندش کردن الان دخملش بغلشه🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍

شما آزمایش خون چه روزی نوشتن؟ پروژسترون هم دادن بهتون؟ 

یه دوستی داشتیم تو انگلیس براشون بلاست انتقال میدادن میگفتن ده روز بعد بی بی چک بزنین🙈🙈🙈اگه + بود بیایید باز پروژسترون بگیرین😲😲😲فکر کن بی بی آخه 

نه بابا اینجا با عزت و احترام تخت میارن و تا یک ساعت مجبورت می کنن بخوابی، تازه شنیدم بعضی جاها اگه ...

زينب بي بي چك اونا از مال ما نيس خب احتمالا در حد آز معتبره

...
چي بگم آدم سر در نمياره از هيچ چي، ديگه دارم رواني ميشم همينم خودش پرولاكتينمو بالا ميبره، هي ميگم چ ...

میدونم چه حالی داری ولی چاره چیه جز صبر .. ایمان داشته باش پاداش صبرتو میگیری. الان تو امامزاده صالح با چشم اشکبار نشستم . از ته دلم واست آرامش میخوام

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستان من تو امامزاده صالح نشستم دعا توسل امروزو اینجا خوندم .. یه بارم به نیت همه بچه ها میخونم . ان شاالله اونایی ک باردارن صحیح و سالم بچه شونو تو آغوش بگیرن و اونایی که منتظرند پاداش صبرشونو از دستای خدا بگیرند

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد