2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دوستان من از روز چهار پریودی قرص ال دی میخورم دو روز به شدت شکمم و زیر شکمم و پهلوهام درد می‌کنه&nbs ...

من بر عکس با ال دی تمام دردام رفت، فقط بگم الان که ال دی دارین، این ماه بعیده تخمکی در کار باشه چون مانع تخمک گذاری میشه

آها من 3 روزه بود، ان شاء الله شما هم این هفته ببینی قلبو🤲🤲🤲🤲

انشاالله باهم دیگه ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم pNA, یه جور شستشوی اسپرم هست که واکنش آکروزومی میدن به اسپرم تا سریع تر لقاح پیدا کنه و مراحل رش ...

ممنونم عزیزم ک توضیح دادین من اطلاعی نداشتم

همه مراکز امکان انجامش را دارن؟

شما این روش را استفاده کرده بودی؟

بچه ها خدا رو شکر قلب داشت 👶👶👶👶👶

عزیزممممم خیلی خیلی تبریک میگم ان شاءالله قلبش صد و بیست سال واست با عشق  تالاپ تولوپ کنه😍😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام دوستان اومدم سونو واسعی بدون نوبت قبول نمیکنه شنبه هفته بعد وقت داد سونوی آسا هم تماس گرفتم م ...

تاراجان دکتر نسیم ناصری تو یافت آباد هم خیلی خوبه کارش، متاسفانه الان شمارشو ندارم ولی از ابن سینا باید زنگ بزنی بگیری

دوستای گلم من الان از سونو اومدم .  روز هشتم قاعدگی 12 تا فولی داشتم اندازه شون بین ۱۲-۱۵بود. دکتر ده تا امپول دیگه هم داد ۸تا منوتروپین دو تا ستروتاید اگر اشتباه نکنم . دوشنبه دوباره باید برم واسه سونو... اگر اوکی بود hcgبزنم و بعدش پانکچر ... بنظرتون این تعداد و اندازه واسه روز ۸ قاعدگی خوبه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام خوبی😗باز ابن سینا میری؟؟؟؟؟ اولی رو کلا برای عفونت بدن قبل میکرو میدن دومی هم ک برای ضخامت ان ...

سلام. آره. 

ممنون. شما خوبین؟ 

آخه اولی رو بار قبل نداده بودن ، گفتم نکنه چیزیم شده.خخخخ

شما چند تا جنین داری؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستایه خوبم میشه برایه ارامش قلبم دعا کنید اینقدر استرس دارم شبا اصلا خواب ندارم نمیدونم چرا ا ...

مامان عجول این بی قراری ها نشونه خوبیه، منم اشکم دم مشکم شده از موقع انتقال به فال نیک بگیر، بی بی هم نزن اصلا 

عزیزم من با عضلانی مشکل دارم یعنی کسی رو ندارم که بیاد خونه برام بزنه خونمونم طبقه دومه و بدون آسانس ...

بله پروژسترونه من هنوز نگرفتم چون بايد اول برم سونو بعد دكتر بده قيمتش ميدونم از عضلاني گرون تره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷