2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خیلی درد داره سقط هفته هفتم؟  یعنی داروهامو که قطع کردم باید بمونم خونه و منتظر دفعش باشم؟

همچین حرفی از شما بعیده. بابا هنوز که چیزی معلوم نیست. برو سونو، یه حسی دارم که بهم اطمینان میده نی نی رو امروز میبینی. اون نینی وروجک رو اینقد استرس داده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستایه خوبم میشه برایه ارامش قلبم دعا کنید اینقدر استرس دارم شبا اصلا خواب ندارم نمیدونم چرا ا ...

عزیزم روز ۶ انتقال به چیا که فکر نمیکنیا کی گفته باید از اول شروع کنی ؟ فک کن الان نی نی داره تو دلت رشد میکنه قراره براش یه عالمه سیسمونی بخری 

من جای تو باشم به جای این فکر و خیالا یه فیلم کمدی میدیدم قرآن میخوندم ذکر میگفتم تو اینستا دنبال لباسای خوشگل و جنس خوب میگشتم برای بچم 🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍💚💚💚💚💚

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان جنین وک فریزمیکنن ازکجامیقهمن مال کیه 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
منم روز۶ انتقال هستم😍 چرا اینقد ناامیدی؟؟ منم هیچ حسی ندارم ولی خیلی امیدوارم🥰😊

ایشالله. خدا دل هردوتامون رو شاد کنه چند تا جنین انتقال دادی من 6 تا فریز داشتم 4 تاش رشد کرد وخوب بود همونا رو انتقال دادن چند دقیقه بعداز انتقال جنین بلند شدی من انگار عفونت مثانه گرفته بودم نیم ساعت بعد بلند شدم داشتم از درد مثانه وتکرر ادرار دیونه میشدم بخاطره اینه استرس دارم میگم کاش میشد دیرتر بلند میشدم

نی نی تپل جون، کی انتقال دادی؟کی منتطر خبرای خوب باشیم؟

لی لا جونم انشاءلله فردا صبح انتقاله 

برای من و فینقیلیا دعا کن 

نمیدونم چرا دلشوره دارم همش ذهنمو درگیر چیزای دیگه میکنم کارم شده تو نی نی سایت بی بی چک مثبت نگاه کردن 😏

خداجونم شکرت       
خیلی درد داره سقط هفته هفتم؟  یعنی داروهامو که قطع کردم باید بمونم خونه و منتظر دفعش باشم؟

چرا به فکر سقطی عزیز دلم ؟؟؟ مثبت فک کن بزار برات اتفاقای خوب پیش بیاد 

خداجونم شکرت       

عزیزم تو مرکز جنین هر کسی رو به اسم خودشوهمسرش با تاریخ فریز وکیفیت ثبت میشه جنین کسه دیگیی رو اشتباهی جایه کسه دیگه نمینویسن

لی لا جونم انشاءلله فردا صبح انتقاله  برای من و فینقیلیا دعا کن  نمیدونم چرا دلشوره دارم ...

نینیتپل جون فردا یه ابمیوه بخور تو خونه اونجا اب نخور بزار مثله من نشی به مثانت فشار نیاد ایشالله همون فردا جنینت بچسبه به دلت

سلام عزیزم من چند روز پیش رفتم جنینامو از رویان انتقال دادم بیمارستان آبان 

بچه های من تویه نی زرد رنگ بودن اسم مامانشونم رو نی نوشته شده بود       

خداجونم شکرت       
بزار من از دكتر بپرسم بهت خبر بدم، سارا شما كه چسبندگي داشتي درد پريودي هم داشتين؟

مرسی گلم

نه محیاجون... درد نداشتم..یه کوچولو درد میکرد کل شکمم که اونم طبیعی بود دیگه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نینیتپل جون فردا یه ابمیوه بخور تو خونه اونجا اب نخور بزار مثله من نشی به مثانت فشار نیاد ایشالله هم ...

انشاءلله 

والا برنا جون اصلا نمیدونم چیکار کنم یه سری میگن مثانه پر باشه رحم نمیدونم چه حالتی میشه که خوبه 

یه سری دیگه هم میگن مثانه خالی باشه تا بعد انتقال دستشویی لازم نباشی و راحت دراز بکشی 

حالا خودم سر دوتا انتقال قبلیام مثانم پر بود یکیش مثبت شد یکیش منفی 

ولی تصمیم دارم صبحونه کامل بخورم ولی مثانم خالی باشه 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم من چند روز پیش رفتم جنینامو از رویان انتقال دادم بیمارستان آبان  بچه های من تویه نی ...

نینتپل جون بهتره ازفردا که یکشنبست بسم اله الرحمن الرحیم رو ختم کنی یکشنبه باید شروع شه. تو نت نوشته چجوریه 

انشاءلله  والا برنا جون اصلا نمیدونم چیکار کنم یه سری میگن مثانه پر باشه رحم نمیدونم چه حالتی ...

مثانت نیمه پر باشه کافیه چون اون دستگاهی رو که بدن میزارنم به مثانه فشار وارد میکنه جوری باشه بتونی تحمل کنی ادرارتو یه یه ساعتی نگه داری بعدش