2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من الان پیش دکترم بودم..دیگه فعلا تایکماه بعد ک ویزیت بشم هیچ سونو وازمایشی برام.ننوشت..گفت لا ...

منم فقط برای اوایل مرداد ازمایش قند رو نوشته واسم...ولی انگار بچه ها تو هفته های ۲۷ اینا یه سونو برای وزن نی نی میرفتن.شایدم همه دکترا ننویسن.بچه هایی که سونو انومالی رو رفتین همتون اکوی قلب انجام دادین؟اخه من دکترم گفت نیازی نیست ولی چندجا خوندم ای وی افی ها بهتره انجام بدن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا @تارا_777     جون چه اتفاقی افتاده اخه!به هم ریختم پیاماتونو خوندم.امیدوارم ...

واقعا نمیفهمم چی شده؟ همچین اتفاق عجیبی بود که دکترمم هنگ کرده بود به چشمای خودش شک کرد بنده خدا!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واقعا نمیفهمم چی شده؟ همچین اتفاق عجیبی بود که دکترمم هنگ کرده بود به چشمای خودش شک کرد بنده خدا!

ان شاالله که واقعا خطای دستگاهه و دکترت نتونسته ببینه.عزیزم فقط از خدا میخوام بهترینها رو سر راهت بذاره و همونجور که دلتو شاد کرد تا اخرش هوای خودت و وروجکتو داشته باشه و صحیح و سالم بذارتش تو بغلت😘❤

انقد از این خطاهای پزشکی و سونو پیش میاد که واقعا نباید سریع ناامید شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جوجه دخمله بسلامتی عزیزم تبریک میگم

اره فداتشم دختره.ممنونم.ان شاالله قسمت تموم دوستای منتظرم

خودت خوبی؟اقا پسرمون خوبه؟ان شاالله به سلامتی بگذرونی این دورانو

تیکرمون نردیک به همه😍❤

گلم تو رویان با داروها واسه من شد 5ونیم ولی شما هم مکمل ها رو شروع کن، هم هر جا مد نظرت هست نوبت بگی ...

واقعا؟ چه کم؟ 

من پارسال شد ۷و نیم.

تازه من اصلا داروی خاص و اضافه نداشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چشم عزیزم اگه لایق باشم از همه یاد میکنم💓.... شما هم برام دعا کنید از پسش بر بیام و بچه ام سالم باش ...

ان شاالله که به سلامتی بغلش میگیری و زایمان راحتی خواهی داشت

و مطمئن باش نی نیت صحیح و سالمه.اونروز توی اینستا اتفاقا یه پست درمورد همین موضوع دیدم خیلیا گفته بودن پسره نی نیمون و دکتر درمورد کلیه هاش اینو گفته ولی به دنیا اومده خوب بوده و کلا خیلی این مورد زیاد بود مثل اینکه.خلاصه اصلا خودتو نگران نکن.وروجکی که توی اون بحرانها جنگید و دووم آورد قطعا یه شیرمرده😍😘 قربونش بره خالش

درمورد سیسمونی هم اره همینکارو میکنم گلم.فقط ضروریها رو میگیرم،نه من کاری به حرف بقیه ندارم.دلم میخواست واسه دخترم هرچیزی بخرم هرکاری بکنم ولی الان که فکرشو میکنم بعضی خریدا واقعا زیاده رویه و ضروری نیست.خدا‌ شوهرامونو برامون نگه داره قطعا چیزی کم نمیذارن برای وروجکامون❤ 

ایشالا یکم روبه راه شم میرم ضروریا رو میگیرم

ممنون عزیزم.خدا دردونت رو برات حفظ کنه.حالا فردا زنگ بزنم ببینم چی میگن.اگه بود که احتمالا همون فردا ...

عزیزم چیکار کردی؟رفتی یزد؟تونستی دکترو ببینی؟

شنبه قبلم ساک رو دیده بودن اندازشم مناسبه با سنش ولی میگه جنین نمیبینم

تارا عزیزم شیراز دکترا به من میگفتن تا هفته ده صبر کن..چند تا دکتر..پس عجله نکن....من به نظرم بزار هفته 8 برو انشاله قلبشو میبینی مطمئنم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
امروز آرامش  2.تارا 3.پووو 4.آرزو 5.negin 69 6.زینبی بابا 7. رویا 8. لیانا 21 9.برنا 11 ...

سارا1369 هم لطفا بزار 17.......

آزی  اهوازی هم بزار 18.........

رویا مشهدی.........

بچه ها بقیه هم  یاد کنید اسمایی که یادمونه....

مهم خوندن.....نیتمون 40 روز نه 40 بار...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها توروخدا كمكم كنيد ميشه ساك بارداري خالي خالي به اندازه ١١ميل با قطع داروهام از بين بره؟ خيل ...

عزیزم من اندازه ساک هام در دو بارداری پوچ بیشتر از این بود و خودش خود بخود سقط شد در هفته12

دوستان سلام. خوبین همگی؟  یه مشورت دارم باهاتون ،  اینکه متاسفانه دکتر طرازی هنوز از مر ...

عزیزم دکتر طرازی دیروز مطب بودن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀