2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
چه جالب من از چند روز بعد انتقال تا الان شیاف رو به زور میدم تو، از دوست مامام پرسیدم گفت مال تغییرا ...

نمیدونم شایدم این توجیه خودمه ولی زنگ زدم مرکز گفتم گفت دیگه رکتال استفاده کنم

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم😘😘 میگم چرا امروز شیافمو هر کاری میکردم نمیرفت تو انگار راهش بسته شده بود منم بزور گذا ...

راستش من دیگه رکتال یعنی از پشت میزارم چون خونریزی دارم میگن یکیه اشکال نداره

من البته پروژسترون۴۰۰ میزارم💚کلا خونریزی یکم طول میکشه کلا بره

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان كسي واكسن هپاتيت ب رو زده ؟ من دبيرستان كه بودم زدم بعد واسه بارداري كه آزمايش دادم دكتر گفت ...

احتمالا سه دوره رو کامل نزدی که دوباره باید بزنی

خدا جونم شکرت...
آخِ سری قبل ۵ تا تخمک داشتم سه تاش جنین شد میترسم برای ایندفعه😔😔😔 دکتر کریمی مرکز ابن سینا 

نگران نباش سری قبل تو گذشته مونده اینسری هر سه تاش برات جنین میشن توکلت به خدا باشه عزیزم

خدا جونم شکرت...
مرسی عزیزم دکترتون کی بود؟

دکتر فروتن هم بیمارستان بهمن هم کلینیک سارا🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم من كه رويان ميرفتم اتاق داشت براي اين كار و همينطور تخت و سرويس بهداشتي و حمام و هر دو با هم ر ...

واییییی عزیزم الان دیدم انشاللله به سلامتی تقریبا۲هفته دیگه زایمانتونه حتما حتما لحظه زایمانت برام دعا کن عزیزم💛💛💛

من دل تو دلم نیست سه روز دیگه وقت سونو دارم زینب جون من ۹ خرداد انتقال دادم ۱۲ ام با سونوی شکمی قلب ...

وای سوال منم هست البته ۶وندم که ۳۰روز تا ۳۸ روز بعد انتقال معمولا ۳لب معلوم میشه انشاللله به سلامتی البته نمیدونم شکمیه یه واژینال

یه بنده خدایی هفته۸رفته بود از پریودیش حساب کرد و سونو شکمی قلبش بود و دکتر گفت ۷هفته و ۱روزت🌷

سلام عزيزم من هفته پيش زنگ زدم ابن سينا براي اين سه شنبه يعني ١١ تير بهم وقت داد يعني هست ديگه با ...

عزیزم انتقالت چندم بود؟🌷

منم نمیدونستم سونو نمیکنه امروز یکم سرچ کردم دیدم مثل اینکه اکثرا با سونو انتقال میدن فکرم مشغول ش ...

ارغوان جان دکتر طرازی خیلی حرفه ایه نگران نباش این همه مثبت داریم با طرازی تو گروه خیالت راحت مامان شدی عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ميدوني عزيزم  دكتر عارفي هفته ديگه بهم وقت داده كه ميشه ٣٤ انتقالم بيشتر عجله م براي ويزيت وس ...

طلایع جان یه چیزی بهت بگم خواهرانه اگه عروسی نسبت دور داری دیر برو تقریبا وقت شام و زود خدافشی کن برگرد زیاد نشین.منم هیچ لکی نداشتم بوق میکردم و میرفتم این ور اون ور البته همش دراز بودم همه جا ۱روز رفتم مهمونی کفش لس دار پوشیدم و ۲.۳ساعتم سرپا و نشسته بودم ساعت ۱۰شب کمردردم شروع شد و لک و بعد خونریزی 

اگه کسی این تجربه رو میگفت واقعا بیشتر رعایت میکردم الان گفتم بهتون بگم که شما خیلی مراقب باشین🌷🌷🌷💚