2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
الهی بگردم.نه من یزد بودم.بیمارستان مادر همین الان از ته دلم دعا کردم معجزه ی خدا شامل حالت شه و ما ...

خدارو صدهزار بار شکر که این کوتاهی تو رو از هدفت دور نکرد با اینکه به قول خودت خدا میدونه چند تا تخمکت آزاد شده بودن.اما بازم شکر.مرسی عزیز دلم بخاطر دعاهای از ته دلت اونم زمانی که بارداری.ایشالا دعاهای قشنگت در حقم مستجاب شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته هشت از روی انتقال اما سونو دو هفته عقب تره

به سلامتی عزیزم.انشاالله به زودی صدای قلبشو بشنوی

امیدوارم همه ی دوستان خوبم تو این تاپیک به آرزوی مادرشدن برسن

امیدوارم همتون این لحظه ی شیرین که من در اون قرار دارم حس کنید و اون شنیدن نفس های یه فرشته کوچولو تو بغلتونه

امیدوارم خدای مهربون جواب خوبی های آنای عزیزمو که تو سخت ترین روزهای زندگی همراهم بود بود با خوبی بده

فقط باید قوی باشید و به خدا توکل کنید

فدااات دوست خوبم. از اول تا آخر پستت دعا بود. چقد به دلم نشست عزیزم. چشم عزیزم حتما،دارم دنبال پزشک ...

بخدا همش تو فکر منتظرام.هرلحظه دعا میکنم.اخه خودمم خیلی سختی کشیدم.بعضی وقتا حس میکنم خوابم!باور کنین همه ی منتظرا به آرزوشون میرسن حتی تا یه مدت باورشون نمیشه وروجک تو دلشونه😍😁 گاهی وقتا باورم نمیشه این همه وقت خودمو عذاب میدادم بخاطر نی نی دار نشدن!عزیزدلم باورکن خدا خیلی بزرگتر و مهربونتر از تصورات ماست😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید خاکستری جون نمیخواستم فکرت رو درگیر کنم.    

نه دورت بگردم این حرفو نزن.من خودمم میدونستم این داستانو ولی خب میگفتم مطرح کردنش چیزیو عوض نمیکنه...کلا روال کار اونجا اینجوری بود

با اینکه دکترم روی ساعت تزریق امپولا حساس بود اما موقع پانکچر نمیدونم چرا توجه نمیکردن به این موضوع

به هرحال گذشته و من با تودلیم برای تو و تک تک منتظرا دعا میکنم با وجود این سختیا و انتظارا به آرزوی قلبیتون یعنی مامان شدن برسین به زودی❤

راستی نی نیم دختره و یه دونه س😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدارو صدهزار بار شکر که این کوتاهی تو رو از هدفت دور نکرد با اینکه به قول خودت خدا میدونه چند تا تخم ...

❤❤

خدای مهربونی که دستای منو گرفت و با وجود تموم سختیا و غربت و مشکلات زیاد منو لایق مادر شدن دونست قطعا این هدیه ی قشنگو قسمت شما و بقیه ی دوستامم میکنه

امیدوارم هیچ کجای دنیا هیچ زنی در حسرت نی نی نباشه❤

گاندی هم روزایی که دکتر نصرو دکتر چوبساز باشند شلوغه روزای دیگه هم که دکتراشو نمیپسندم  موندم ...

واقعا توي بارداري شلوغي مطبها خيلي بده ، دكتر من اول وقتها رو براي خانمهاي باردار ميگذاره و بعد براي اونها كه مشكل زنان دارن . مطبش هم شلوغ هست ولي واقعا من سري قبل كه هميشه اورژانسي زود ميرفتم داخل ولي اين سري هم هيچ وقت بيشتر از يك ساعت و نيم معطل نشدم . 

من امروز پانکچر داشتم.هنوز زیر دلم درد میکنه و تیر میکشه.مثل وقتی که نفخ شدید داشته باشی.عادیه این؟ ...

عزيزم يك مقدارش طبيعي هست ، آب زياد و سفيده تخم مرغ بخور ولي اگر يه موقع دردات غيرقابل تحمل شد حتما به دكترت بگو كه يه موقع هايپر نشده باشي ، فعاليت سنگين هم نكن . راستي مباركت هم باشه ، ان شا الله يك عالمه جنين تپل و مپل برات تشكيل ميشه و ان شا الله مامان ميشي .

آره، واقعا واسش همین معنیو میداد!!بارها هم تکرار کرد و یه جوراییم بهش برخورد که استقبال نکردیم! هی ...

عزیزم میفهممت.... 

البته خوب حرفم به این معنی نیست کسایی که مجبورن از اسپرم اهدایی استفاده کنن کارشون درست نیست.... 

نه به هیچ وجه.... 

چون هر کسی دوست داره با ژن خودش و همسرش یه فرشته به دنیا بیاره.... 

اما اگه واقعا همه راههارو بره و نشه اونم یه راهکاره، اما اینکه دکترا سریع میرن سراغ آخرین راهکار خیلی بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم.یه ازمایش برام نوشتن انجام دادم خداروشکر خوب بود ولی نمیدونم چی بود من اصلا هیچ اطلاعی از این ...

عزیزم حتما آزمایش‌های تکمیلیو انجام بده.... 

وقتی دو بار منفی شدی یعنی این وسط یه جای کار میلنگه.... 

ببین عزیزم این دفعه کوتاه نیا.... 

مگه جونتو و پولتو از سر راه آوردی؟ 

به نظرم عجله نکن برا دفعه بعدی.... 

تو این مدت دنبال علت باش.... 

تا وقتی علت پیدا بشه پولشم جور میشه نگران نباش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم.یه ازمایش برام نوشتن انجام دادم خداروشکر خوب بود ولی نمیدونم چی بود من اصلا هیچ اطلاعی از این ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.