2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
وای جدی میگی؟!این اتفاق برای منم افتاده بود.هرچی هم به بقیه هم اتاقیام میگفتم متوجه نمیشدن.میگفتم ما ...

همسرم همش میگه فراموش کن، راستم میگه اما متاسفانه فراموش شدنی نیست. میبینی چقد بیخیالن،اصلا انگار نه انگار که اینهمه عذاب کشیدیم تا برسیم به پانکچر. انشالا نی نی رو به سلامتی به دنیا بیاری.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان یعنی بعد از سونوی قلب دیگه نریم مرکز؟ اخه دکترای معمولی زنان زایمانم از ما ivf ایها اطلا ...

عزيزم همون ديگه چون دكترهاي مركز بيرون هم سرشون شلوغه من ترجيح دادم پيششون نرم ، حالا باز هم شايد مركز شما خلوت تر باشه من شرايطش رو نميدونم ولي جايي مثل ابن سينا يا رويان به نظرم اصلا براي مراقبتهاي بارداري مناسب نيست ، الان اكثر دكترهاي زنان در مورد نازايي هم يا فلوشيپ دارن يا تخصص .

من كه خودم از اول كه دكتر زنانم رو انتخاب كردم چه اون دكتر كه كرج ميرفتم چه اين دكتري كه الان ميرم شرايطم و داروهام رو براي آي وي اف توضيح دادم و حتي من سري قبل كه دكتر ميومدم تهران چون ميدونستن آي وي اف انجام دادم روي پرونده ام نوشته بودن و اصلا معطل نميشدم به محض اينكه ميرفتم مطب منشي من رو ميفرستاد داخل .

مامانا تا هفته ۰ند باید امپول پروژسترون و انوکسا رو بزنیم؟ دیگه جای سالم ندارم

سوال منم هست من که بخاطر خونریزیم از دیروز هپارینم و نزدم تا وقتی که کامل خوب شه بعدش دوباره باید بزنم الان داره کبودیاش میره کم کم تا دوباره شروع کنم باسنمم که پروتز شده 😉😉😉😉

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

انوكسا رو كه احتمالا تا آخر بارداري داري ولي پروژسترون اگر ان شا الله مشكل خاصي نداشته باشي تا هفته ١٢ اينطورها هست و بعدش يا حذف ميشه يا با آمپول پرولوتون جايگزين ميشه كه معمولا دو هفته يك بار هست .

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم

من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غذا هم میوه و هر چیزی مثلا قرصامم میخورم۲روزه همینجوری میشه

خیلی اذیتم میکنه نمیدکنم چجوری توضیح بدم.یه جوریه از گلوم تا نافم ضعف گشنگی هم دارم چیزیم یکم زیاد بخورم اینجوریم همش انگار مونده تو گلوم

چیکار کنم خوب شه مثلا ترشی بخورم چی بخورم هضم شه؟؟؟؟؟ 

اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
انوكسا رو كه احتمالا تا آخر بارداري داري ولي پروژسترون اگر ان شا الله مشكل خاصي نداشته باشي تا هفته ...

نمیشه به جای هپارین اسپرین بخوریم؟

ضرر نداره برا جنین هپارین یا اسپرین؟💚💚💚

عزیزم آنوکسا رو خودتون تزریق میکنید؟ درد هم داره؟ من کلی استرس همین آمپول دارم با شروع سیکلم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غ ...

عزیزم علائمی که میگی شبیه رفلاکس معده است، با مشورت پزشکت میتونی پنتوپرازول مصرف کنی اگه خیلی اذیتی، امیدوارم زودتر بهتر شی، نی نی رو هم به سلامتی بغل بگیری💖💖🌺🌺

وای جدی میگی؟!این اتفاق برای منم افتاده بود.هرچی هم به بقیه هم اتاقیام میگفتم متوجه نمیشدن.میگفتم ما ...

وای خاکستری خیلی خندیدم از همدردیت😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚بچه ها یه سوال مهم من همش از گلوم تا معدم میسوزه وقتی چیزی زیاد میخورم هم غ ...

خواهر جان زیاد نخور  تعداد دفعات خوردن رو زیاد کن .....مثلا بجای سه بار پنج شش بار بخور اما کمتر.....اینجور ضعفم کم میشه....بیسکوئت ترد یا نون سوخاری هم تو یه وعدت جا بده😉چیز خوبیه 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم همون ديگه چون دكترهاي مركز بيرون هم سرشون شلوغه من ترجيح دادم پيششون نرم ، حالا باز هم شايد مر ...

وای چه دکترای خوبی دارید شماها😍