2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نه همون که هر دو رو زدی عالیه، مهم اینه کمش نکردی، خیالت جمع جمع👌👌👌👌

عزیز دلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم.... 

مادر شدنت گوارای وجودت..... 

ممنون که دلسوزانه کنار دوستات هستی و راهنماییشون میکنی.... 

به دنیا ازت ممنونم عزیزم.... 

من یا مدته خیلی درگیرم.... 

انشالله بتونم با ساماندهی شرایطم وقت بیشتری باهاتون باشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای شما💕دوتا جنین داشتم انتقال داد یکبارم دی ماه انتقال داشتم منفی شد من اصلا هیچچچچچ علائمی ندار ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

انشالله به زودی خدا دلت رو شاد کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دیگه جنین فریز ندارین؟ ایشالا اتفاقای خوب می افته و همونی می شه که خودتون می خواین الان تو سی ...

عزیزم این شماره مطبشه زنگ بزن بپرس.... 

۲۲۸۶۴۸۰۴

آره لیانا جان. از بس اتاق عمل شلوغه که منو دوساعت دیرتر پانکچر کردن تخمک های خوبم آزاد شده بودن

سلام عزیز دلم.... 

وااااا.... 

چی شده؟؟؟؟؟ 

عجبااااا... 

چرا اینکارو کردن؟ 

تایم عمل رو وقتی میدن تو همون تایم باید پانکچر کنن.... 

انشالله خدا کن کاری دکترا و برات جبران کنه... 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی انشالله نی نیو سلامت بغل کنی.یه سوال دیگه در مورد ماهی وقتی میریم ماهی میخر ...

عزیزم ماهی فقط قزل و سالمون بخور.... 

چیز دیگه نخوری بهتره.... 

سلام دوستان منم این ماه ای وی اف کردم برام دعاکنیدانشا الله همه ی اونایی که این ماه ازخدابچه میخوان ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

پیشاپیش مادر شدنتو تبریک میگم عزیزم.... 

آره واقعا راست میگی، فردا باید بتای دوم رو انجام بدم از الان دل آشوبم، حالا جالبه خودم به همه دلداری ...

عزیزم انشالله همه چی خوب پیش میره.... 

والا آنا مشغلش زیاد شده دیگه ماهیتابه شو سپرده به خودتون..... 

این پسمل شیطونکم روزی صد بار کله ملق میشه.... 

یه جا بند نمیشه.... 

راه بیفته میخواد چیکار کنه.... 

انشالله روزی تک تکتون.... 

یه پروژه کاریم فورس باید انجام بدم یعنی تایم نفس کشیدنم دیگه ندارم.... 

دلم براتون حسابی تنگ شده.... 

گل پسرم دندونم درآورده.... 

انشالله روزی تک تکتون.... 

عزیزم من تا روز ۹ سیکلم رفتم سونو باز دکترم میگه تخمکات اصلا رشد خوبی ندارن الانم فقط ۴یا ۵تا بودن ک ...

عزیزم انشالله خدا خودش کم کاری رو برات جبران میکنه.... 

عزیزم خود استرس بی تاثیر نیست.... 

تو سعیتو کردی باقیشو به‌خدا بسپار.... 

آب زیاد بخور.... 

پیاده رویم خوبه.... 

مکمل دکتر داده بود بهت؟ 

سیکلت با ال دی بود؟؟؟؟ 

منم از چند ماه پیش سعی کردم یه مقدار تغذیمونو سالم کنم و چیزای ناسالمو کم کردم. این سفیده تخم مرغو ک ...

عزیزم بخور هر چند تا که بتونی.... 

پروتئینه خوبه واست.... 

آره عزیزم ۹۲۱شده

خدارو شکررررر.... 

گوارای وجودت..... 

انشالله به سلامتی بغلش (ون) کنین.... 

دوستان, من امروز سونوی اولین غربالگریمو انجام دادم بعد بردم دکترم دید و برام سرکلاژ نوشت.ازش پرسیدم ...

عزیزم احتمالا چون طول سرویکست بالای 40 بود تجویز کرده.... 

یادمه یه بار لاله جون میگفت برا سرویکس بالا و پایین تجویز میشه.... 

اخه لکم قرمز بوداا..قهوه ای نبود

عزیزم فرقی نداره هر دو مدل لک لانه گزینی داشتیم..... 

عزيزم فكر نميكنم لازم باشه چون طول سرويكست هم خوب هست ، از دكترت دليل سركلاژ رو نپرسيدي ؟

عزیزم دقیق نمیدونم اما یادمه لاله جون یه بار گفت سرویکس بالای 40 به خاطر اینکه مستعد افت یهویی طول سرویکسه یا همچین چیزی اونم سرکلاژ لازمه.... 

یادمه داشت با یکی از دوستان که زایمان زودرس داشت توضیح میدا که سرویکست خیلی بالا بوده و سرکلاژ لازم بودی و.... 

چه قدرم راحت این حرفو میزنن.....  انگار ی بخوان بگن سر بقالی به بسته پفک بخر....

آره، واقعا واسش همین معنیو میداد!!بارها هم تکرار کرد و یه جوراییم بهش برخورد که استقبال نکردیم!

هی میگفت آی وی اف کلی دردسر داره، کلی باید دارو و هورمون به خودت بزنی، ضرر داره،... اسپرم اهدایی بگیر، راحت، نه دارویی میخوای نه هیچی، وسط سیکلت میای و بهت اسپرم شسسته شدرو تزریق میکنیم،...

یه سوالم دارم از اونا که تاحالا بیوپسی انجام دادن برا شوهراشون.آیا بعد از بیوپسی و فریز اسپرم دوباره ...

عزیزم ما این تجربه رو نداشتیم.ولی همیشه این سوال خودم بود.یعنی فکرش رو میکردم ک اگر لازم باشه روزی ک من پانکچر میکنم شوهرم هم عمل بشه باید یه فکری به حال خودمون کنیم.باید یه دروغ درست و حسابی آماده کنم چون ماهم شهرخودمون انجام نمیدیم.تازه باید هردومون هم مرخصی بگیریم

حالا عزززم خودتو نگران نکن.میتونید همون روز بمونید و روز بعد برگردین شهر خودتون