2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیرم سینه هاتون درد می کنه یا تیر می کشه؟

در میکنه بغلاش

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن وعده های غذایی رو بیشتر کنی با حجم‌کمتر بعد غذا خوردن هم بلافاصله دراز نکشی

اره خوندم اینم اما متاسفانه من کمردردم و لک دارم چند روزه باید دراز باشم فکر کنم یه دلیلش همینه پا میشم میخورم بلافاصله دراز میکشم

از فردا باید بشینم دراز نکشم انشاللله دعا کنید دیگه خونریزیم تموم شه پاشم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه یه سوزش کوچولو داره،فقط پروژسترونه که به واقع شهید میکنه آدمو. اما نتیجه اش انقد شیرینه که این در ...

ممنون عزیزم، من پرژسترونم هم زیر جلدی داده که تو بازو باید بزنم،نمیدونم اینم مثل عضلانی درد داره یانه، صد البته عزیزم که نتیجش شیرینه😍

اره فکر میکنم شهرزاد انصاری بود وا..من اصلا نمیشناختمش این خانومه که تو مطب بود میگفت خوبه اون نتیجه ...

منم نمی دونم راستش تو همین نی نی سایت سرچ کن یا تو اینترنت نظرات می یاد

والا ادم نمی دونه کدوم دکار خوبه کدوم بد

ایشالا صلاح همه خیر باشه🙏🙏🙏

عزیزم آنوکسا رو خودتون تزریق میکنید؟ درد هم داره؟ من کلی استرس همین آمپول دارم با شروع سیکلم

عزیزم.من انوکسا رو خودم.میزدم کلا...چون زیر جلدیه خیلی راحت بود..دورناف میزدم..فقط یکم سوزش داشت وگرنه اصلا سخت واسترس زا نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای وای. شمام بهمن بودی؟ حالا خدارو شکر که نی نی داری. به من گفتن ۵ تا که فقط یکیش جنین شد و انتقال د ...

الهی بگردم.نه من یزد بودم.بیمارستان مادر

همین الان از ته دلم دعا کردم معجزه ی خدا شامل حالت شه و مامان شی به زودی😘❤ واسه من ۵تا جنین تشکیل شد که دوتاشو انتقال دادن و مثبت شدم خداروشکر...عزیزدلم من مطمئنم خودتم خیلی زود طعم مامان شدنو میچشی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
همسرم همش میگه فراموش کن، راستم میگه اما متاسفانه فراموش شدنی نیست. میبینی چقد بیخیالن،اصلا انگار نه ...

فداتشم مهربونم.میفهمم خیلی سخته.ادم انقد سختی رو تحمل‌میکنه وقتی کم کاری دکترش رو ببینه دلش میشکنه.اما غصه نخور خدا اگه بخواد چنان سوپرایزت میکنه که دهن همه ی دکترا باز بمونه❤ حق با همسرته گلم بهتره دیگه بهش فکرنکنی.میدونم خیلی سخته اما دعا میکنم خدا خودش برات جبران کنه.ان شاالله که تا قبل میکروی دوباره طبیعی مامان شی اما اگرم زود رفتی دنبال درمان اینبار مرکز و دکتری رو انتخاب کن که یکم مسئولیت پذیر باشه

امیدوارم بهترینها سرراهت قرار بگیره دوستم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای خاکستری خیلی خندیدم از همدردیت😂😂😂

مریم نخند عه😂😂😂خب چیه ممکن بود چندتا نی نی اسکیموی خوشمزه ی دیگه هم قسمتم میشد😂.والا الان که بهش فکرمیکنم دلم میخواد کلا پرستارا و دکترا رو خفشون کنم😁

ان شاالله همه ی دوستای منتظرم از جمله خودت و ثمین جون مامان شین😘

فداتشم مهربونم.میفهمم خیلی سخته.ادم انقد سختی رو تحمل‌میکنه وقتی کم کاری دکترش رو ببینه دلش میشکنه.ا ...

فدااات دوست خوبم. از اول تا آخر پستت دعا بود. چقد به دلم نشست عزیزم. چشم عزیزم حتما،دارم دنبال پزشک متعهد میگردم که دیگه این اتفاقا نیوفته. انشالا نی نی به سلامتی و دل خوش پا تو دامنت بذاره. اگرم دوقلو داری که دوتاشون به سلامتی به دنیا بیان.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مریم نخند عه😂😂😂خب چیه ممکن بود چندتا نی نی اسکیموی خوشمزه ی دیگه هم قسمتم میشد😂.والا الان که بهش ...

ببخشید خاکستری جون نمیخواستم فکرت رو درگیر کنم.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان من هشت هفته و یکروزم .انتقال جنین داشتم قرص استرادیول از قبل انتقال استفاده میکردم روزی سه تا بعد شد دوتا حالام شده یکی.بعد دیروز یادم رفت از دکترم بپرسم قرص استرادیولو ادامه بدم یا قطع کنم؟شما تا کی ادامه دادین؟

خدایاشکرت.