2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خانما یه سوال دارم من الان حدودا ۶ ماهه هر روز مولتی ویتامین میخورم دکترم نداده ها سرخود میخورم ال ...

بستگی به ویتامین ها و مواد معدنی داره که داخلش هست!بعضی از ویتامین ها مثل ویتامین Aاگر از یه حدی بیشتر باشه برای جنین خطرناکه!

پس یا جعبه مولتی ویتامین رو به پزشکت نشون بده و یا از داروخانه بپرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید میپرسم شما مشکلتون چی بود؟

مورفولوژی و تحرک و تعداد اسپرم شوهرم داغون بود خودمم تنبلی خفیف داشتم البته اولا نداشتم این چند ساله درمان و مصرف این دارو و اون دارو زیر دست انواع دکترا اینجوری شدم

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
مورفولوژی و تحرک و تعداد اسپرم شوهرم داغون بود خودمم تنبلی خفیف داشتم البته اولا نداشتم این چند ساله ...

من تنبلی دارم فولیکولهام خیلی دیر رشد میکنن

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
من تنبلی دارم فولیکولهام خیلی دیر رشد میکنن

با دارو حل میشه به نظرم مشکل خانم ها حلش راحتتره تا آقایون توکل بر خدا عزیزم😚

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
البته تو معاینه رو پاها ملافه میکشیما جایی رو نمیبینن ولی تو اتاق عمل که بیهوشیم نمیدونم چند دانشجو ...

به خودم افتخار کردم یهو😁😁💪💪... باعث گسترش علمشون شدیم..👩‍🎓

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بستگی به ویتامین ها و مواد معدنی داره که داخلش هست!بعضی از ویتامین ها مثل ویتامین Aاگر از یه حدی بیش ...

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم الان جعبشو نگاه کردم دیدم ویتامین آ هم داره 

فعلا نمیخورم تا رفتم دکتر بپرسم البته ۴ روز بعد از انتقالو خوردم ولی توکل بر خدا انشالله که چیزی نمیشه

رویان هم هست

عزیزم من شنیدم هزینه رویان کم نیست، همون حدود ۱۰ تومن میشه، درست میگم؟ اون ۴ تا بیمارستان رو میگن رایگانه ولی خب بازم هزینه داره اما رویان رو نشنیدم جز مراکز رایگان معرفی کنن؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
د٣خيلي خيلي مهمه توروخدا بذاربياد بالا بعدانتقال بده

اره دکترم گفت خیلی مهمه،،ده تا دونه قرص ۵۰هزار داد گفت هفته ای یکی بخور

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
راستش من بخاطر هزینه ها خواستم برم دولتی که از یکی از اقوامم ک متخصص زنانه راهنمایی گرفتم. ایشون گفت ...

مرسی عزیزم، اره بهمن که خیلی خوبه ولی ۲۰ تومن زیاده

پس منم یا میرم شریعتی یا محب یاس

البته یکی از بچه های اینجا بهم رویان رو معرفی کرد، خب اونجا معروفه ولی هزینه هاشو نمیدونم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده