2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بچه ها این لک بینی ها کی برطرف میشه ؟  ادمو نگران میکنه 🥺

من که تا غربالگری اول داشتم.... نگران نباش.... به چشم یک اتفاق طبیعی بهش نگاه کن که باید باشه

انشالله به زودی میرسی به روزی که با خودت میگی عه داره تموم میشه.... یادش بخیر حاملگی⁦☺️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میدونم سوالم خیلی مسخرس اما میگن اگه از لحاظ روحی حالتون خوب نباشه جنین نمیگیره کسی بود ...

من اون دو هفته خیلی خرم و مست و ملنگ بودم و مثبت شدم..... حالا چکاریه گریه کنی بعد انتظار داشته باشی بگیره!!!🤔

فعلا برو تو فاز شنگولی تا مثبت بشی بعد وقت واسه گریه کردن زیاده.... مثل وقتی که داری درد زایمان میکشی😃 تا دلت خواست اون موقع داد و بزن و گریه کن.... حتی میگن تو اون موقعیت فحش دادن به شوهر مستحبه😛

امروز روز ١٨ انتقالمه. منظور از سرجاش قرار نگرفته اينه كه اگر استراحت نكني هر اتفاقي ممكنه بيفته و ه ...

حاملگی عادی هم که باشه قدیمیا میگن تا ۴ ماه باید مراعات کرد. تا جنین جاش محکم بشه

مرسی عزیزم، اره بهمن که خیلی خوبه ولی ۲۰ تومن زیاده پس منم یا میرم شریعتی یا محب یاس البته یکی از ...

رویان نیمه دولتیه. هزینش بین دولتی و خصوصی میشه

من برا پانکچر فقط ۱۷۰ تومن بیمارستان ازم گرفت اما داروهام و سوزن پانکچر و هزینه داروخونه برا عمل با هم نزدبک ۳ تومن شد . ببین دارو هم برا هر کس متفاوته من ۱ و ۸۰۰ از این ۳ تومن رو فقط دارو تحریک تخمدان گرفتم اما تخت کناریم ۸۰۰ داده بود 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
من اون دو هفته خیلی خرم و مست و ملنگ بودم و مثبت شدم..... حالا چکاریه گریه کنی بعد انتظار داشته باشی ...

چقد تیکرت جذااااب شده رویا ..فقط6هفته مونده😃😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخ خدایا چرا این جوری میش وقتی میدونن سونوی واژینال خطرناک چرا انجام میدن  امروز سونو واژینال ک ...

نگران نشو.... انشالله که خیره. استراحتت رو بیشتر کن

ولی من لجم میگیره از دست این دکترا😠 خب مگه مرض دارین اون ماس ماسکو میگیرین هی زرت و زرت میکنین اون تو😤

حالا ساک بارداری رو یه کم دیرتر ببینین چی میشه. اگه قرار به تشکیل باشه که دیگه شده چه مرضی دارن هی سونوی واژینال میکنن

شما هم دیگه نذار واژینال انجام بدن. ساک و قلب دیرتر دیده بشه بهتر از اینه که اعصابت اینجوری بهم بریزه

البته واقعا خطری نداره ها اما واسه ماها که اینقدر اذیت شدیم تا رسیدیم به جواب مثبت این همه سیخ زدن منطقی نیست. اون جنین بی زبون رو بذارن به حال خودش تا رشد کنه دیگه

من اون دو هفته خیلی خرم و مست و ملنگ بودم و مثبت شدم..... حالا چکاریه گریه کنی بعد انتظار داشته باشی ...

رویا جون خدایی چطوری خرم ومست و ملنگ بودی؟؟😂😂بگو منم یاد بگیرم خواهر

فحش به شوهرو خیلی خوب گفتی😀

خدا جونم شکرت...
راستی من شب قبل انتقال یه آمپول ویتامین دی زدم و یه لیوانم آب و نشاسته خوردم اما بعدش رعایت نکردم خی ...

مبارک باشه عزیزم

خب دیگه مادر تا حالا هر چی ورجه وورجه کردی بسه دیگه.... یه کم هم ادای حامله ها رو در بیاری بد نیست😉

ناز کن.... استراحت کن..... چیز میزای مختلف هوس کن... اینقدرم دنبال مادر شوهرت ندو.... خدای نکرده برات اتفاقی بیفته نمیگه دستت درد نکنه😈